• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Canlarım beklenen yorum geldi horoskop falına pek inanmam yengeç burcu olduğum için ayrıca sevmiş beni 🤣 gelelim yorumun içeriğine 12 dakikalık bir ses kaydı geldi güzeldi uzun uzu bakmış vaadeler de vermiş ki yakın vadeler bekliycem tabiki durum analizi yine iyiydi eşimin karakteri kaynanamın karakteri vs baya bilmiş yine evimde olan bir olayı söylemememe rağmen belirtmiş yine şaşırdım doğum saatlerini bilmem önemli tabiki çok etkiliyor diye biliyorum tamamdır ya beğendim ben bu çocuğu tutarlı yorum yapmış

Ama olmucak gibi değil enerjisini de beğendim ayrıca
Ya benim hediye falımı almıştı o. Hiç soru sormayıp sadece görülerini ve hislerini beklediğimi söyledim. Adam yurtdışına yolun var demişti ya daha öte bir şey olabilir mi👀 oy kullanmak için istanbula geldiğimdeki içtiğim kahveyi atmıştım ve ertesi gün yurtdışına dönmüştüm.. buyuk bir goru bence.

Ya benim hediye falımı almıştı o. Hiç soru sormayıp sadece görülerini ve hislerini beklediğimi söyledim. Adam yurtdışına yolun var demişti ya daha öte bir şey olabilir mi👀 oy kullanmak için istanbula geldiğimdeki içtiğim kahveyi atmıştım ve ertesi gün yurtdışına dönmüştüm.. buyuk bir goru bence.
Wawww büyük his bencede his değil başka bişey o adam güzel yorumluyor ya ki bunu gormesi ayrı bi güzel ya diyorum ya kaynanamın bana kullandığı kelimeyi belirtti utku ayrıca tarot falımda bana 5 güne hazırlıklı ol eşinle kavga ediceksin demişti ki buda oldu yani

Kızlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama Utkunun vadesi bende tutmamıştı :KK42:
Ya vaade işi biraz bence nasip kısmet işi evet banada vaade verdi ama önemli olan bence o anki ruh halimi bilmesi yasayacaklarima on görü söylemesi tutarlı olması tabiki ama ilk falında vadesi tutmuştu açıkçası genel olarak bence yüzde 90 iyiydi diyebiliyorum

Ya vaade işi biraz bence nasip kısmet işi evet banada vaade verdi ama önemli olan bence o anki ruh halimi bilmesi yasayacaklarima on görü söylemesi tutarlı olması tabiki ama ilk falında vadesi tutmuştu açıkçası genel olarak bence yüzde 90 iyiydi diyebiliyorum
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum,vade çok sorun değil benim için,önemli olan sonuç ve anlık durum,en önemliside falın çıkması :) ama tabi zamanında olsa çok daha iyi olcak

Bu kadar bahsi geçince Utku İnanç'a baktırdığım falı dinledim. Ben ilk geldiği zamanlarda denemiştim. Aşk hayatıma dair söyledikleri çıkmamış sayılır. Temmuz ayına vade vermiş ama söyledikleri pek çıkacak gibi değil. Maddiyat konusunda da söylediğinin tam tersi durumlar mevcut.

Geçenlerde de nas kendinehas'ı denedim. Değişik bir tarzı var. Dedikleri çıkarsa yazarım.

Bundan sonra taliayı Online gören buraya yazmadan bize özel mesaj atsa keşke 😂😂😂 Ne zaman burda yazılsa 10 kişi anında fal atıyor ve biz haberdar olana dek fal alımına kapatmış oluyor 😁
:)) ben aslında talia yı site üzerindende takip ediyorum mail gelmiş online olunca ama ben görüp girene kadar gönderen göndermiş yine

Anladığım kadarıyla vadeye önem veren çok insan var daha öncede söyledim benim içi vaade önemli değil sonuçta vadeyi biz yaratıyoruz diye düşünüyorum ve nasip kısmet işi yorumlarında okudum çıkan vadeler varmış bendede çıktı geçen ay ama gebel olarak ıyi bir yorumcu anı bilmesi yaşadıklarımı sarfetmesi vs

Bu kadar bahsi geçince Utku İnanç'a baktırdığım falı dinledim. Ben ilk geldiği zamanlarda denemiştim. Aşk hayatıma dair söyledikleri çıkmamış sayılır. Temmuz ayına vade vermiş ama söyledikleri pek çıkacak gibi değil. Maddiyat konusunda da söylediğinin tam tersi durumlar mevcut.

Geçenlerde de nas kendinehas'ı denedim. Değişik bir tarzı var. Dedikleri çıkarsa yazarım.
Çıkarsa yaz temmuzun bitmesine var :)))))

Nedense ben senin utku inanç oldugunu dusunmeye basladim canim :) Hatta belki binnazdaki ufuk kutlukda.Ufuk kutluk aslında utku inançda olabilir hatta
Utku inançın sesi çok tuhaftı zaten,ses değiştirici falan kullanmıştı sanki,mekanik bir tondaydı..Ufuk kutluğa hiç baktırmadım ama senin totalde attığın tüm mesajlar bu ikisini övüyor,subatta girmis Ufuk kutlugu methetmis kaybolmussun simdide yeniden geldin,utku inançta utku inanç..vadeye takılmayın vs vs

Nedense ben senin utku inanç oldugunu dusunmeye basladim canim :) Hatta belki binnazdaki ufuk kutlukda.Ufuk kutluk aslında utku inançda olabilir hatta
Keşke öyle bir imkanım olsa yani fal bakabilme enazindan param cebime kalır diye düşünüyorum tatlım:))) o zaman şöyle bir kelime de ortaya atıyım bende senin nas kendine has olduğunu düşünüyorum yani delinin biri kuyuya taş atmış misali. Burda tecrübelerim ile birlikte sizi haberdar etmek istemek suçmu bilemedim sonuçta utkuyu talia yi yada ne biliyim nesibeyiçok öven yada yazanlar var onlardami öyle acaba bi fesatlık sezdim sende dediğim gibi hata mı yaptım acaba burda size aktarmakta ??

Back