- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.621
Kız kim hevesini kaçırdı yineOf hevesimi kacirdi kadin, atmiycam ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kim hevesini kaçırdı yineOf hevesimi kacirdi kadin, atmiycam ona
Kadına ısınamadım ondan atılacak baska güzel falcı da yok evren fal atmamam icin elinden geleni yapıyor hahahahKız kim hevesini kaçırdı yine
Ayyy ben o adamı cok seviyorum ya. Falın geldikten sonra buraya analiz yaparsan cok sevinirimKızlar utkuya fal attım bu seferki fal horoskop falı bakalım neler olucak
Katina bence :)Taliaya tarot mu yoksa katina mı atayım fikirleriniz neler? Geçen katina atmıştım ama burada tarota daha iyi baktığı yazılmış,karar veremedim.
Ya ben pek birsey anlamadim Utkunun falından cok kısaydı,aynı şeyleri dönüp dönüp tekrar etmiş ve nokta atışıda yoktu,vade falanda görememiş falımda.Ayyy ben o adamı cok seviyorum ya. Falın geldikten sonra buraya analiz yaparsan cok sevinirim
Ben tarotta ilişki açılımı at derim..Katina bence :)
Adam dürüst demekki görmemiş yalanda atabilirdi ben beğeniyorum 7 dakikalık tarot yorumu almıştım bence 7 dakika az değilYa ben pek birsey anlamadim Utkunun falından cok kısaydı,aynı şeyleri dönüp dönüp tekrar etmiş ve nokta atışıda yoktu,vade falanda görememiş falımda.
Tamam bu seferde onu deneyim tabi online yakalayabilirsem :) Bu arada naskendinehasa baktırdın mı?Ben tarotta ilişki açılımı at derim..
Nassssss çok iğrenç resmen öğüt nokta atışı yokTamam bu seferde onu deneyim tabi online yakalayabilirsem :) Bu arada naskendinehasa baktırdın mı?
Aynen bir de ben de full olumsuz konuşmuştu sonra kendi hayatından örnek vermeye başlamıştı gariptiYa ben pek birsey anlamadim Utkunun falından cok kısaydı,aynı şeyleri dönüp dönüp tekrar etmiş ve nokta atışıda yoktu,vade falanda görememiş falımda.
Yaa ben çok beğendim Nası,su ve kahve baktırdım.Gidecegim tatili ve zamanını bildi,sevgiliminde yolunu falan söyledi,bircok seyide baya duru goru yapar gibi soyledi,Mısırlıyla paralel konuştuTamam bu seferde onu deneyim tabi online yakalayabilirsem :) Bu arada naskendinehasa baktırdın mı?
Bende ilk falında iyiydi hatta dediğini yaşamıştım ama fal bu belli olmuyor ki belki olacağı vardı bilemiyorum tabi,birde enerji işi,ona olan bana olmuyor,ikinci kez tekrar attım bakalım gün verdi,çıkarsa yazarımNassssss çok iğrenç resmen öğüt nokta atışı yok
Evet tabi sallamasından iyidir ama ben vade vermemesinden çok hiç detay vermedi ondan tatmin olmadım sanırımAdam dürüst demekki görmemiş yalanda atabilirdi ben beğeniyorum 7 dakikalık tarot yorumu almıştım bence 7 dakika az değil
Dur ben horoskop attım bakalım nolucak tarotunu beğenmiştim 3 olayını yaşadım ve bahsetmedigim birseyde söylemişti ona çok şaşırmıştım açıkçasıEvet tabi sallamasından iyidir ama ben vade vermemesinden çok hiç detay vermedi ondan tatmin olmadım sanırım
Horoskop dedigin yıldızfalımı?Dur ben horoskop attım bakalım nolucak tarotunu beğenmiştim 3 olayını yaşadım ve bahsetmedigim birseyde söylemişti ona çok şaşırmıştım açıkçası
Öyle deme bence. Sonuçta kendi enerjinle seçiyorsun o kartları da Ve bendekiler inanılmaz isabetli çıkıyor kartlar. Zannediyorum enerjiyle alakalıAtsam da nedense internetten kart falı atmak saçma geliyor fazla sanal..
Evet yıldız faliHoroskop dedigin yıldızfalımı?
Ben kart secmek istemiyorum artık ya,kahve su falan atıyorum o yuzden.Ama kahveyede uyduruk baktı sanki biraz