• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Taliaya tarot mu yoksa katina mı atayım fikirleriniz neler? Geçen katina atmıştım ama burada tarota daha iyi baktığı yazılmış,karar veremedim.

Ayyy ben o adamı cok seviyorum ya. Falın geldikten sonra buraya analiz yaparsan cok sevinirim🙏🏻
Ya ben pek birsey anlamadim Utkunun falından cok kısaydı,aynı şeyleri dönüp dönüp tekrar etmiş ve nokta atışıda yoktu,vade falanda görememiş falımda.

Ya ben pek birsey anlamadim Utkunun falından cok kısaydı,aynı şeyleri dönüp dönüp tekrar etmiş ve nokta atışıda yoktu,vade falanda görememiş falımda.
Adam dürüst demekki görmemiş yalanda atabilirdi ben beğeniyorum 7 dakikalık tarot yorumu almıştım bence 7 dakika az değil

Tamam bu seferde onu deneyim tabi online yakalayabilirsem :) Bu arada naskendinehasa baktırdın mı?
Yaa ben çok beğendim Nası,su ve kahve baktırdım.Gidecegim tatili ve zamanını bildi,sevgiliminde yolunu falan söyledi,bircok seyide baya duru goru yapar gibi soyledi,Mısırlıyla paralel konuştu

Adam dürüst demekki görmemiş yalanda atabilirdi ben beğeniyorum 7 dakikalık tarot yorumu almıştım bence 7 dakika az değil
Evet tabi sallamasından iyidir ama ben vade vermemesinden çok hiç detay vermedi ondan tatmin olmadım sanırım

Dur ben horoskop attım bakalım nolucak tarotunu beğenmiştim 3 olayını yaşadım ve bahsetmedigim birseyde söylemişti ona çok şaşırmıştım açıkçası
Horoskop dedigin yıldızfalımı?
Ben kart secmek istemiyorum artık ya,kahve su falan atıyorum o yuzden.Ama kahveyede uyduruk baktı sanki biraz

Back