- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.581
Hangi falını önerirsiniz?İkisini de denenedim ama Rüzgar Tunayı önerebilirim. Bugün baktırdım iyiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi falını önerirsiniz?İkisini de denenedim ama Rüzgar Tunayı önerebilirim. Bugün baktırdım iyiydi
Ben katina atmıştım. Kendi destesiyle de destekledi. Falım dolu doluyduHangi falını önerirsiniz?
Cok tesekkurler. Adi da cok donuyor bu aralar, atip bi deneyeyimİkisini de denenedim ama Rüzgar Tunayı önerebilirim. Bugün baktırdım iyiydi
Emin ol çok seveceksinCok tesekkurler. Adi da cok donuyor bu aralar, atip bi deneyeyim
Rüzgar Tuna umarım bu akşam girer o halde. michigannn ’ın da mesajından sonra kesin olarak onu deneyeceğim
Yok canim ne uzulmesi, kendini sorumlu hissetme. Sen ne fali atmistin? Ve detay vermis miydin fali atarken?Canım kötü çıkar beğenmezsin filan üzülürüm sonra ya ,bende çok iyiydi yani umarım sende beğenirsin :)
Yok canim ne uzulmesi, kendini sorumlu hissetme. Sen ne fali atmistin? Ve detay vermis miydin fali atarken?
Ya ne zaman girer dersiniz Rüzgar?bugun kaçta girmişti?Benimde son hediye kredim birikti onamı atsam diyorum ama çıktı girmiyor geriKızlar bende bugün Rüzgar Tunaya attım fal,abartmıyorum gerçekten herşeyi döktü ortaya diyebilirim,hiçbir detay vermedim,denizli biyerde yaşadığıma kadar söyledi,adamın gelgitlerini,şuanki durumunu,yani benim enerjim uydu dıyebilirim,bakalım vadesini bekleyeceğim,çıkarsa yazarım,talia ile aynı ölçüde baktı,memnun kaldım ben,bu arada talianında ilk falı tamamen çıkmıştı bende
Kızlar bende bugün Rüzgar Tunaya attım fal,abartmıyorum gerçekten herşeyi döktü ortaya diyebilirim,hiçbir detay vermedim,denizli biyerde yaşadığıma kadar söyledi,adamın gelgitlerini,şuanki durumunu,yani benim enerjim uydu dıyebilirim,bakalım vadesini bekleyeceğim,çıkarsa yazarım,talia ile aynı ölçüde baktı,memnun kaldım ben,bu arada talianında ilk falı tamamen çıkmıştı bende
Cnm isimlerinizi falan bilemi vermedin?
Ben beğenmedim açıkçası biraz öğüt veriyorBu arada Ayça Meleğe baktıranlar varsa nasıl buldunuz,atmayı düşünüyorumda
Sen yolladin mi? Ben 25 dakikayla yine kacirarak bir rekora imza atmis bulunuyorum artik next timeTalia on-line kızlar