-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.081
Bana çıkmamıştı.Akın kurt nasıl?
Önerebileceğiniz memnun kaldığınız biri var mı? hala akıllanmadım denemek istiyorum. baktırıyorum anlık iyi diyorum ama, yine de cıkmayanları okudukca moralim bozuluyor istemsizceBana çıkmamıştı.
Bana olumluydu. Siz memnun kaldiniz mi bu sefer?Enes sankı herkese olumsuz konusmus gibi geldı ya baktıran arkadaslar ne dusunuyorsunuz.
Bu ara herkes netleşme yaşıyor sanırım bunlar bana da bilemediBen bir kişiyle ilgili netleşme yaşadım. Duygu deniz Aslı duru Çisem deva gül demir tam tersi söyleyenler. Alaca pera medyum nameste ve nesibe bilenler.
Bendede durumlar benzerAklımdaki kişinin hayatında biri var mı diye soruyorum kesinlikle yok diyen de var. Hayatında başka bir kadın var diyen de varHangi falcı doğruyu söylüyor anlamak güç en iyisi artık baktırmamak
İşilay evet ,boş değil.Bende de bilmişti ikili ilişkide gidişatı geçen kış.Yüzde 75 dediği gibi olmuştu.Ben asıl farkli konuda vade beklediğim Gül Demir in bekliyorum şu an.Bu sene içinde dedi ,aşırı iddialıyım dedi ,gözünaydin şimdiden falan dedi.Milim gelişme yok Kasım geldi.Eger dediği çıkarsa Gül Demir i buradan herkese tavsiye edeceğim ve anında yazacağım.İlk fali çıktığı için tekrar baktirdim ona.on gündür herkes gelişme yaşıyor ben de geldim
çisemin verdiği ikinci vade birkaç gün gecikmeyle çıktı. ben olumsuz düşünüyordum ama değilmiş. çisem anlık olarak bilmiş.
aynı durumu gül aylar önce bilmiş. bu olayin ekim kasım aylarında yaşanabileceğini söylemişti
elena da temmuzda bu süreci söylemiş.
gökçe, nadide, hale filan daha çok anlık yorum yapmış. vaktim olunca hepsini toparlayıp ekleyeceğim
hiç ama hiç çıkmayan sibel avcı olmuş. ona mayısta baktırmışım ama tekrar dönüp dinlememişim. tek bir dediği olmamış. fazla olumsuz yorumlamış zaten
ve beni şaşırtan ışılay. ona nisanda baktırmışım hep anlık yorumlayan ışılay o falda eylül sonrasını yorumlamış ve bilmiş
Beklemedeyim şu an ,Yıl sonuna dek dediği çıkarsa Gül Demir i tavsiye edebilirim.Zaten yıl sonuna ne kaldı.Önerebileceğiniz memnun kaldığınız biri var mı? hala akıllanmadım denemek istiyorum. baktırıyorum anlık iyi diyorum ama, yine de cıkmayanları okudukca moralim bozuluyor istemsizce
Elenanin dediğini tam vadesinde yaşadınız mıon gündür herkes gelişme yaşıyor ben de geldim
çisemin verdiği ikinci vade birkaç gün gecikmeyle çıktı. ben olumsuz düşünüyordum ama değilmiş. çisem anlık olarak bilmiş.
aynı durumu gül aylar önce bilmiş. bu olayin ekim kasım aylarında yaşanabileceğini söylemişti
elena da temmuzda bu süreci söylemiş.
gökçe, nadide, hale filan daha çok anlık yorum yapmış. vaktim olunca hepsini toparlayıp ekleyeceğim
hiç ama hiç çıkmayan sibel avcı olmuş. ona mayısta baktırmışım ama tekrar dönüp dinlememişim. tek bir dediği olmamış. fazla olumsuz yorumlamış zaten
ve beni şaşırtan ışılay. ona nisanda baktırmışım hep anlık yorumlayan ışılay o falda eylül sonrasını yorumlamış ve bilmiş
Başkasına sormuşsunuz ama ben de elena ya baktirmistim 2023 temmuzda, ve ikili ilişki içindi.Içinde S harfi olan bir ayda demişti .2024 ün Nisanında dediği gibi olmuştu.Yani yaklaşık 8_9 ay sonra çıkmıştı vadesi.Elenanin dediğini tam vadesinde yaşadınız mı
Ya bana sürekli vade erteliyorBaşkasına sormuşsunuz ama ben de elena ya baktirmistim 2023 temmuzda, ve ikili ilişki içindi.Içinde S harfi olan bir ayda demişti .2024 ün Nisanında dediği gibi olmuştu.Yani yaklaşık 8_9 ay sonra çıkmıştı vadesi.
İşilay evet ,boş değil.Bende de bilmişti ikili ilişkide gidişatı geçen kış.Yüzde 75 dediği gibi olmuştu.Ben asıl farkli konuda vade beklediğim Gül Demir in bekliyorum şu an.Bu sene içinde dedi ,aşırı iddialıyım dedi ,gözünaydin şimdiden falan dedi.Milim gelişme yok Kasım geldi.Eger dediği çıkarsa Gül Demir i buradan herkese tavsiye edeceğim ve anında yazacağım.İlk fali çıktığı için tekrar baktirdim ona.
Elenanin dediğini tam vadesinde yaşadınız mı
Ben tek bir kere baktirdim ve bekledim ,erteleme fırsatı olmadı dolayısıyla.İcinde S harfi olan ayların tamamlanmasi için 1 sene lazimdi nerdeyseYa bana sürekli vade erteliyor8 aydır
Ya bana sürekli vade erteliyor8 aydır
Benimki aynı konuBana şimdiye kadar üç kere vade verdi ikisi çıktı. Diğeri çıkmadı süreci de bilemedi. Hepsi farklı konulardı