Fal Sepeti Deneyimleri

Yağmur Kaya’nın bana ocakta baktığı falı dinledim şimdi. Dediği gibi ilerlemiş herşey. Vade olarak yine tam tutmamış ama genel olarak ilerlediği gibi ilerlemiş hayatım falda anlattığı gibi. O süreçte ocakta iki ay demiş ve benzer sorunlarla karsılasabilirsin demis. o kisiyle ocaktan nisana kadar benzer sorunlarla karsılastık yani 4 aya kadar. sonra düzene girdi. Yani yine o anki analizi cok iyi, vade olarak ise aşağı yukarı

Ben bir kişiyle ilgili netleşme yaşadım. Duygu deniz Aslı duru Çisem deva gül demir tam tersi söyleyenler. Alaca pera medyum nameste ve nesibe bilenler.
Bu ara herkes netleşme yaşıyor sanırım bunlar bana da bilemedi
Adı geçen enes de bilemedi
Yazık gerçekten anda bizim zihnimiz okunuyo emin oldum
Bazılarına çıkan olmuş çıkmayan olmuş bende mars gibi ilerledi benim kararlarım onun düşünce yapısı ve söyleyecekleri aynı öyle oldu
Araya hastalık girecek detayını da bildi
Enerji desem diğerlerinden birinde bile tutmadı
Allah kimseyi bu batağa düşürmesin
Son üzüntümüz olsun yüzümüz gülsün artık lütfen

on gündür herkes gelişme yaşıyor ben de geldim
çisemin verdiği ikinci vade birkaç gün gecikmeyle çıktı. ben olumsuz düşünüyordum ama değilmiş. çisem anlık olarak bilmiş.
aynı durumu gül aylar önce bilmiş. bu olayin ekim kasım aylarında yaşanabileceğini söylemişti
elena da temmuzda bu süreci söylemiş.
gökçe, nadide, hale filan daha çok anlık yorum yapmış. vaktim olunca hepsini toparlayıp ekleyeceğim
hiç ama hiç çıkmayan sibel avcı olmuş. ona mayısta baktırmışım ama tekrar dönüp dinlememişim. tek bir dediği olmamış. fazla olumsuz yorumlamış zaten
ve beni şaşırtan ışılay. ona nisanda baktırmışım hep anlık yorumlayan ışılay o falda eylül sonrasını yorumlamış ve bilmiş

İşilay evet ,boş değil.Bende de bilmişti ikili ilişkide gidişatı geçen kış.Yüzde 75 dediği gibi olmuştu.Ben asıl farkli konuda vade beklediğim Gül Demir in bekliyorum şu an.Bu sene içinde dedi ,aşırı iddialıyım dedi ,gözünaydin şimdiden falan dedi.Milim gelişme yok Kasım geldi.Eger dediği çıkarsa Gül Demir i buradan herkese tavsiye edeceğim ve anında yazacağım.İlk fali çıktığı için tekrar baktirdim ona.

Önerebileceğiniz memnun kaldığınız biri var mı? hala akıllanmadım denemek istiyorum. baktırıyorum anlık iyi diyorum ama, yine de cıkmayanları okudukca moralim bozuluyor istemsizce
Beklemedeyim şu an ,Yıl sonuna dek dediği çıkarsa Gül Demir i tavsiye edebilirim.Zaten yıl sonuna ne kaldı.

Elenanin dediğini tam vadesinde yaşadınız mı

ışılaya çok baktırdım ve anlık karşı tarafın durumu ve düşüncelerinde iyi olduğunu gördüm ama aylar sonraya vade verince ciddiye almamıştım.
Gül için bana yaz dönemi dediği konu ağustosta oldu. önceden de en geç bir ay içinde ediği başka konu vardı o çıkmıştı ki çok ümitsizdim. Onun da düşünceleri bildiğini gördüm, doğrulama şansım oldu yani.
Elenanin dediğini tam vadesinde yaşadınız mı

Elena kasım aralık demiş dediğinden biraz erken çıkmış oldu

Ya bana sürekli vade erteliyor 8 aydır
Ben tek bir kere baktirdim ve bekledim ,erteleme fırsatı olmadı dolayısıyla.İcinde S harfi olan ayların tamamlanmasi için 1 sene lazimdi nerdeyse ilginç bi şekilde nisan ayında oldu ,8_9 ay beklemiş oldum hic baktirmadan bi daha.Size vade konusunda ilk ne demişti mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…