Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar selam
Fal çok kişiye ve artık gerçekten akışa teslim olmaya niyet ediyorum çünkü anda öyle birşey öğrendim ki direkt karşı tarafın sağlığı ile ilgili bunu sadece bir yolun var’daki mars ile biraz da fal sepeti ahu bahsetmişti ama mars bunu birkaç fal üst üste söylemiş ve benden sakladığını da ve öyle oldu cidden. Elbette gidişatı ve sonucu bir tek allah bilir şüphem yok ama söylemek istedim marsı hisli buluyorum

Düzeltme

Tarot mu baktırmıştinız marsa?

Derya nural mi?
hasta oldugunu bilmiyormuydun daha önce

Mars biraz yüzeysel yorum yapmıyor mu çünkü kısa bakıyor

Mars biraz yüzeysel yorum yapmıyor mu çünkü kısa bakıyor
Mars bence günündeyse baya nokta atışlı bakıyor
Bi kahve atmıştım saçma sapandı o mesela :)
Sonra ilk falında dediği gibi ilerleyince ara ara atmıltım hatta biraz daha özenli yazabilirseniz bence çok hislisiniz demiştim
Yine de allah bilir sonucu tabi

Mars ilk falında dediği gibi oldu tekrar atmıştım çok saçmaydı.yakın zamanda baktırdım daha iyiydi.byv famaya baktırdım anlamakta zorlandım baktıran var mı ?anlık beğendim teyit edemiyorum. Orda semanın bana çıkan falları vardı bakmıyor artık sanırım.

Evet şimdi kahve attım anlıkta iyi geleceğe yönelik söylediği şeyleri yaşayarak göreceğiz biraz ileri vade verdi fallarini kısa buluyorum ama tutarlı ve net

mars düşünceler için mi iyi? cunku bana vadesi hiç tutmadi. olacak, edecek dediği her şey tam tersi oldu. karakterini fena yorumlamadı ama karakter yorumuna ihtiyacım yok. sabret ilişkin düzelecek dedi sonraki falda ayrıl ara ver bilmem ne dedi
düşünceleri sorsam o şekilde bilir mi dersiniz

Bence kişilik analizinde ve düşüncede iyi bana da uzak vadeler verdi.

Falsepetinde bihter mavi'ye baktırdım katinada falında kampanya yapmış kodla birlikte 600 krediye denk geliyor anda gayet iyi memnun kaldım ben denenebilir. Bir haftalık vade verdi eğer gerçekleşirse güncellerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…