Ben dediğinin hikaye kısmına %100 katılıyorum. Birden çok kez ben burada söyledim çoğu falcı diye geçinen ister sitede olsun ister gerçek hayatta çoğu ihtimallere göre yorum yapıyor fal bakmıyor, fal böyle bir şey değil diye defalarca yazdım. Ben şuan hala ara sıra baktırıyorum ama sohbet ediyor gibi boş boş dinliyorum çıkacağını hiç düşünmüyorum çoğuda berbat fallar yani artık internetten kart alan falcıyım enerjim var felan diyor
Ama bir falcıyıda övmek reklam olmuyor. Ben burda veya mesajla soran herkese kocaman kocaman defalarca yazdım benim %100 olarak çıkan gerçekten fal olan yani ihtimale göre bakıp hmm olabilir veya olmayabilir değilde direkt pat pat şöyle olucak şunu yapacaklar şu durum olacak diye GERÇEK fal bakan tek kişi eskiden binnazda olan Serkan Batu Kılıç isminde birisiydi. Adam ne dediyse takır takır hepsini yaşıyordum
1 arkadaşıma önermiştim kız aradı kekeliyor konuşamıyor bu adam nasıl biliyor diye ve öyle kimlik bilgisi bilgileri felan değil geçmişte yaşadıklarını zaman mekana göre anlatırdı geleceğide öyle anlatırdı şöyle şöyle bişey olabilir hazırlıklı ol derdi sonra çekti gitti siteden fakeleri bile çıktı hiçbiri gerçek değildi binnazda açıklama yapmışlardı güvenmeyin hesaplar ona ait değil diye öyle bir durumdu