- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.361
Kızlar güncel kupon kodu var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter baktirma artikKızlar güncel kupon kodu var mı
Hahahah çok haklısın baktırmadımYeter baktirma artik
Bende kendiminzor tutuyorum ama baktirmicamHahahah çok haklısın baktırmadım
sanırım bugün hepimiz böyleyiz ben uygulamayı silmeye karar verdim her olumsuz bir durumda fal baktırasım geliyor elim uygulamaya gidiyor sanırım bağımlılık dedikleri bu elenanın en uzak verdiği vadeye kadar faldan uzak duracağım. Size bol şans kızlar ben çekiliyorumBende kendiminzor tutuyorum ama baktirmicam
Nekadar süre verdisanırım bugün hepimiz böyleyiz ben uygulamayı silmeye karar verdim her olumsuz bir durumda fal baktırasım geliyor elim uygulamaya gidiyor sanırım bağımlılık dedikleri bu elenanın en uzak verdiği vadeye kadar faldan uzak duracağım. Size bol şans kızlar ben çekiliyorum
Kiz sil artik baktirmayin diyorum yetoooTarot kodu var mı
Bende öylehepimiz birer kumarbaziz bu fal batagindan kurtulmak istiyorum maddi manevi coktum kendime engel olamiyorum.
Niye acaba niye insan bagimli oluyor son 8 ayda 40 kisiye fal baktirdim cikan hic birseyde olmadi dahahepimiz birer kumarbaziz bu fal batagindan kurtulmak istiyorum maddi manevi coktum kendime engel olamiyorum.
Karma tilkiyi deneyebilirsiniz. Kredisi de uygun.Arkadaşlar fal sepetinde 250 kredim kaldı da önerdiğiniz var mı
Teşekkür ederim canımKarma tilkiyi deneyebilirsiniz. Kredisi de uygun.
Ben beğenmedim onu yaKarma tilkiyi deneyebilirsiniz. Kredisi de uygun.
Neyi beğenmediniz?Ben beğenmedim onu ya
Düz beğenmedim niye kiNeyi beğenmediniz?
Genel bakıyor ondan mı? Meraktan sordum.Düz beğenmedim niye ki