- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.826
- 358
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.041
Tutmadi ustelik bosuna bas agrisi :) Degmez bence ama cok isteyen riske girip deneyebilir tabi.İlk fal bende de tüm gün korkunç baş ağrısı yapmıştı sonra alıştım mı ne olduysa ağrı yaşamadımilk falda mide bulantısı yaşayan da biliyorum.
Daha iki gün oldu insallah cikar sende cikdimi bisey?Çıktı mı dedikleri ?
Yok daha çıkmadıDaha iki gün oldu insallah cikar sende cikdimi bisey?
Sen nezaman bakdirdinYok daha çıkmadı
Yani nesibe olumsuz gördü ve olunsuzmu oldu dedigi cikdi yani öylemi anladimEvet sabahtan beri ağlıyorum geçenlerde düşük ücretli falcıya baktırdım bir heveslendim ama vebale giremem kimseye söylemedim çıkarsa söylücektim tam tersi oldu nesibenin dediği oldu aşırı kötüyüm yemek bile yiyemiyorum falcılar burayı görüyorsanız gördüm okuyanlar varmış bir care umutsuzca geliyorum ben mesela nolursunuz umut vermeyin boş yere çok inanmıştım ya ne hale geldim şaşma işte biri varsa devam et benim suçum
Ben beğenmemiştimKızlar İda Dağhan baktıran var mı
röportaj gibi olucak belki ama en beğenmedigin kimdi? bu kadar da uçulmaz artık dediğin?Kızlar 1.5 yıldır 105 kişiye fal sepetinde fal baktırmışım. Yani neredeyse hepsine baktırmışım eğer baktırmak istediğiniz olursa bana sorabilirsiniz
Mars Ateş hiçbir şey bilmiyorröportaj gibi olucak belki ama en beğenmedigin kimdi? bu kadar da uçulmaz artık dediğin?
Bence Nadide anlıkta daha iyi.nadide mi gül mü anlıkta daha iyi sizce
Nadide daha çok ayrıntı veriyor,Gül daha genel bakıyor. Bana 1 kere Nadidenin vadesi çıktı ama 3. kişiyi göremedi. Gül de göremedi hatta ona 3.kişi olduğunu söylediğimde inanmadı nasıl olur böyle bir şey diyenadide mi gül mü anlıkta daha iyi sizce
nadide mi gül mü anlıkta daha iyi sizce
Önerdiğiniz yakın gelecek çıkıyor dediğiniz var mı peki varsa kimlerKızlar 1.5 yıldır 105 kişiye fal sepetinde fal baktırmışım. Yani neredeyse hepsine baktırmışım eğer baktırmak istediğiniz olursa bana sorabilirsiniz
Gul bence. Nadide cok herkese gore yorum yapmis bende. Ama gul tam anlamiyla ne oldugunu soylemis
Sizin de önerdiğiniz yakın gelecek çıkıyor dediğiniz var mı
Fal sepetinde yok.Önerdiğiniz yakın gelecek çıkıyor dediğiniz var mı peki varsa kimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?