- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.081
Serüvene ne falı baktırdın
Ben uygulamalardakilerin hepsine kahve baktırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serüvene ne falı baktırdın
Falcı mars’a da mı kahve baktırdınız?Ben uygulamalardakilerin hepsine kahve baktırıyorum
Falcı mars’a da mı kahve baktırdınız?
Sanırım populer tüm falcılara baktırdımSeruven hemen dönüyor mu kızlar fallara ya bende gönderdim ama bekleyen 6 kişi görünüyor
hemen değil de 2 saate yakın dönmüştü bana.Seruven hemen dönüyor mu kızlar fallara ya bende gönderdim ama bekleyen 6 kişi görünüyor
bu üçüncü kişileri de göremiyolarsa o fiyatlar ne ya anlıkta bile ofNadide daha çok ayrıntı veriyor,Gül daha genel bakıyor. Bana 1 kere Nadidenin vadesi çıktı ama 3. kişiyi göremedi. Gül de göremedi hatta ona 3.kişi olduğunu söylediğimde inanmadı nasıl olur böyle bir şey diye
Aslında ben tellwe'deki falcıları beğenmiyorum ama burada biri çıktı yazınca dayanamadım sizin memnun kaldığınız bir falcı var mı peki?Sanırım populer tüm falcılara baktırdım
Serüvene 2014 yılında düzenli olarak atardım , yılın sonuna doğru aydınlanmıştım karşı tarafı bilemediğini ve onun dediği şekilde de sonuçlanmadı
O yıllarda da konuşulurdu serüven ama çıkmayanı da çok ben gibi
Keşke olsa parça parça çıkan durumlar oluyor da 5 sene önce biri için baktırmışım mesela hepsi evliliğe kadar götürmüş bizi ve asla öyle bi ilerleme olmamıştı, ne çok kişiye baktırdım cafesinden telefonunaAslında ben tellwe'deki falcıları beğenmiyorum ama burada biri çıktı yazınca dayanamadım sizin memnun kaldığınız bir falcı var mı peki?
Çisem deva yaptı bana da onu enerji uyuşmazlığı diye iade ettiyeni denemek istediğim 3 kişi de falıma bakmadı enerjim uyuşmadı diye. Bu tesadüf mü? Sizce neden böyle oldu? Sorularım veya hayatım vahim değil. Bilemedim neden böyle oldu
Size kimler bakmadıyeni denemek istediğim 3 kişi de falıma bakmadı enerjim uyuşmadı diye. Bu tesadüf mü? Sizce neden böyle oldu? Sorularım veya hayatım vahim değil. Bilemedim neden böyle oldu
Seruven hemen dönüyor mu kızlar fallara ya bende gönderdim ama bekleyen 6 kişi görünüyor
Tesadüfü tutmus o seruven zamanı kendi yorumluyor atıyor vadeyi ya tutarsa.seruven bana ertesi gün dönmüştü. o kadar bekletip bir de çıkmasa çok üzülürdüm
Kahin kraliçe arzu güneş ve yeni gelen biriydi adını unuttumSize kimler bakmadı
Ayy ben isterimmmKızlar bnaa özelden tarot baktırmak isteyen yazabilir bedava bakıyorm
Özeldn yazAyy ben isterimmm
YazdımmÖzeldn yaz