Fal Sepeti Deneyimleri

baktırdıklarımızın çoğu zaten falci filan değil yine de baktiriyoruz. benim disarida tarot iskambil fallari baktirdigim biri var o hep soyluyor su fali oyle herkesin bakabilecegi bir sey degil el vermeyle olur oncesinde dua okumak gerekir filan diyeama uygulamaya giriyoruz herkes su falı bakıyor masallah ben ondan dolayi uygulamalarda su baktirmiyorum. su icin de baskasina gidiyorum. genel gecer herkese uyan yorum istemiyorum cunku

ama çakra ve dualara inanıyorum. bir donem korunma amaçlı çok dua ediyodum o zaman fikriyeye giderdim forumda da meşhurdu bilen bilir ben duayi birakana kadar cok yorumlayamamisti. dua etmeyi baska sebeplerle birakip çakralara yonelince inanilmaz iyi bakmaya baslamisti. simdi tekrar dualara yonelmek istiyorum.

Su için kime gidiyosunuz

Arkadaşlar Aslı duru diye bir yorumcu var.Bugün farkettim yorum alan varmı?Puanı 5.0 baktıran varsa düşüncesini öğrenebilir miyim?
Ben baktırdım korkarak baktırmıştım çok başarılı bulduk gerçekten fal sepetindeki ortalamaya göre iyiydi ve bir tartışmadan bahsetmişti benzeri yaşandı. Hiç bilgi de vermemiştim

Kızlar merhaba baktırdığım fallardan temmuz sonuna kadar vade verip patlayanları yazacağım şimdi umarım herkese faydalı olur
Bir yolun var
Berk ilk kahve falı temmuz ayı bitmeden demişti ikincide Ağustos sonuna kadar dedi
Yasemin
İsmihan (yakında demiş Haziran'da baktırmıştım)
Medyum Elif
Tellwe
Fallar kraliçesi
Sifaver
Sultanfalcı
Fal alem
Medyum fatima
Fal sepeti
Aslı duru
Asya al
Firuze şanlı
Samantha Grey
Su bahar

Çıkanlar varmı ?

Hayır beklemedeyim bunlar temmuz sonuna kadar diye vade verenler ama anlık durumlarda ve ufak tefek teyit edebildiğim ya da mantıklı bulduğum yorumcular var falları tekrar dinledim ahu, peri melek, alaca Pera, Elena günce tellwedeki elifsucan sardunya yule ve bir yolun var mars ile Nurbanu ama nurbanunun önceki fallarıma baktığından şüpheleniyorum

Falci Mars olumlu mu ve vade vermis miydi?

Evet mars olumlu gördü ve Ağustos sonuna kadar dedi şimdi arkadaşlar ben şehir dışındayım o bunu biliyor ve Ağustos ortasında döneceğim onun olduğu şehre o yüzden Ağustosta adım atması daha muhtemel eğer adım atacaksa zaten ağustosta atmazsa daha da atmaz diye düşünüyorum zor yani yine buradan paylaşırım çıkan çıkmayan olarak

Mars bana ağustos sonu demişti patladı yeniden baktırınca vade öteledi ayrıca komple ağız değiştirdi gibi. Anlıkta bilemedi önceki falında fena değildi.

ayrılık sonrası normalde hiç inanmadığım fallara saran biri olarak vadelere ümit bağlamayın. Burda 5k küsür sayfa var daha herkese ya da çoğunluğa tutturabilen falcı yok. Tutanlar da tesadüf bence tamamen. Zaten gaybı yalnızca allah bilir. ayrıca maalesef çoğu falcı bile değil. Gerçekten el almış falcılar kendi ağızlarıyla geleceğin bilinemeyeceğini anlık gördükleriyle geleceği yorumladıklarını ama kaderin değişken olduğunu söylüyor zaten. Fal anca anı ve karşıdakinin düşüncelerini görmek için evet baktırılabilir ama bunu bile bilen falcı yok internette çoğu zaman. Çoğu herkese uyacak cümleleri söylüyor bize uydu zannediyoruz maalesef. Gerçekten su falı bakanlar falan bu işlemin günlerce sürebileceğini söylüyor üstelik internette bi bakıyoruz 10 dkda su falı bakıyorlar gerçekten anı görebilen bi falcı bulsam giderim ama onlar da internet aleminde takılmıyordur zaten. çoğu bunu iş olarak bile yapmıyor. Tövbe edip dua etmekten başka çare bulamadım artık kendime. En azından içim rahatlar boş yere de ümit etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…