- 9 Temmuz 2024
- 147
- 82
- 13
- 30
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.801
Şöyle bazı insanların çakraları kapalı olduğu için falcılar o kişilerle ilgili bir şey göremiye biliyorlar . Bazı insanlar dualarla felanlada kendini korumaya aldığında da falcılar o kişiyle ilgili bir şey göremezler . Aynı durum seneler önce hangi falcıya kahvede baktırsam sende bir şey var görünmüyor bir şey derlerdi bana . Kimse benle ilgili bir şey göremezdi . Bende sonra bunun için meditasyon yaptım çakralarımı açtım ondan sonra fallarda hep bir şeyler görmeye başladılar. Fal sonuçta bu . Ben mesela eximin anne ismini bilmiyorum ona rağmen baktırıyorum ha çıkan fallarımda oldu ona rağmen gören falcılarda varBir ayda tanistigina emin misin? Belki o kiz vardi arkada bir yerlerde, arkadas veya tanidik gibi ya da taniyordu bir yerden cunku bu kadar hizli olmasi garip. Bir de sana aldigi yuzuk derken sana daha once evlilik mi teklif etti ve ayrilinca geri mi vermistin? Mars disinda hicbir falcinin baska biri yok demesi ilginc. Ozellikle su cok begenilen Gul Demir vs Falsepeti falcilari, cok pahalilar ve bilemiyorlar demek bu kadar bariz anlik durumu ve yakin gelecegi goremememeleri. Hic bu paralar degmez online falcilara yeniden gormus olduk.