Fal Sepeti Deneyimleri

Falci Mars'a baktirmis miydin, BYV'daki? O oldugu gibi soyluyor genelde olumsuza yakin.

Bana ufaktan olumluyla başlayıp feci olumsuz biten bi fal baktı,konu aşk bu arada.Benim seçtiğim kartlarla değil kendi kartlarıyla bakmış.
Kendi kartlarindan secmelerini seviyorum aslinda. Peki memnun kaldin mi anlik olarak, teyit edebilecegin bir sey var mi vade vs verdi mi?

Kadin olumluyu bile olumsuz soyluyo ya ben de ama temmuzun basinda baktirmistim ona ve vadesiyle birlikte yakin gelecegi bilmis ben de
Evet bende de yakin gelecek ve anda bildi en son biliyor genelde bunlari ama 1.5 ay vadeli bir sey vermisti en son falinda, 1 ayi gecti 1-2 haftasi var, gerci zamana takilmiyorum sarkabilir ama zannetmiyorum o soyledigi sey cikmaz gibi duruyor.

Kendi kartlarindan secmelerini seviyorum aslinda. Peki memnun kaldin mi anlik olarak, teyit edebilecegin bir sey var mi vade vs verdi mi?
iletişim olmadığı için teyit edemiyorum da vade olarak 1 yıla yakın dedi o zamana kadar kim öle kim kala, olumludan olumsuza dönme kısmı da şu; önce övdü adamı sonra gömdü

iletişim olmadığı için teyit edemiyorum da vade olarak 1 yıla yakın dedi o zamana kadar kim öle kim kala, olumludan olumsuza dönme kısmı da şu; önce övdü adamı sonra gömdü
Anladim herhalde kartlarda anlik yprum yapiyor o anda cikana gore konusuyorsa sonradan olumsuz kartlar cikmistir belki.

Nezihe benden başka baktıran yok mu? Falımı iptal etmedi gördüklerini yorumlamak istemiş çok değişik şeyler söyledi kimse gibi yorum yapmadı doğru veya nokta atışı dediğim kısım olmadı aksine çok kafam karıştı hatta sordum karışmış olabilir mi kişiler diye kadın kendinden çok emin 2 yıl dinleyebilirsin bu falı ben çok eminim kendimden dedi ve bana çok farklı bir yol çizmiş çok değişik hissettim

Ben baktırdım. Beni şaşırtanlardan biriydi ayrılık sebebimizi ayrıntısıyla söyledi ve eski erkek arkadaşımın ayrılırken bana söylediği cümleleri. Dönecek dedi o da, burda olumsuz konuşmak için konuşuyo diyenler vardı

Olumsuzdan ziyade beni de çok şaşırttı farklıydı söyledikleri

nezih tuna mı

Nezih Tuna’dan aylar önce bende yorum almıştım .Telefon da bakım yapmıştı.Fakat Bana ısrarla uçak mesafesinde bir sevenin var.İletişim kuracak dedi harfler verdi ama ben yok diyorum hala bana çok net çıkmış var diyordu.Zaten benim birkaç tane bilemeyince direk enerjim düşüyor.Bir dediği bile tutmadı.Ne yakındaki nede o benim bilmediğim uzaklardakiplatonik aşkım çıkmadı

Burada konusu açılınca merak edip tekrar dinledim Uçak mesafesinde olanın uçağı 🛩 düştü herhalde yoksa Nezih Tunaya göre kesin var ama ben bilmiyorum artık rüyalarda buluşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…