- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.701
Bana ufaktan olumluyla başlayıp feci olumsuz biten bi fal baktı,konu aşk bu arada.Benim seçtiğim kartlarla değil kendi kartlarıyla bakmış.Sah Sultan pembeci mi? Ne dusunuyorsunuz kredisi en uygun onun begenenler olmus.
Falci Mars'a baktirmis miydin, BYV'daki? O oldugu gibi soyluyor genelde olumsuza yakin.Kıvanca baktırmadım melisa dönecek dedi bana. Zaten bana hepsi öyle diyo burda en olumsuz denenler bile. Nezih tunaya burda hep olumsuz konuşmak için konuşuyo demişlerdi o da olumlu yine anlamadım brnimki baya zor bi ihtimal
Kendi kartlarindan secmelerini seviyorum aslinda. Peki memnun kaldin mi anlik olarak, teyit edebilecegin bir sey var mi vade vs verdi mi?Bana ufaktan olumluyla başlayıp feci olumsuz biten bi fal baktı,konu aşk bu arada.Benim seçtiğim kartlarla değil kendi kartlarıyla bakmış.
Falci Mars'a baktirmis miydin, BYV'daki? O oldugu gibi soyluyor genelde olumsuza yakin.
Evet bende de yakin gelecek ve anda bildi en son biliyor genelde bunlari ama 1.5 ay vadeli bir sey vermisti en son falinda, 1 ayi gecti 1-2 haftasi var, gerci zamana takilmiyorum sarkabilir ama zannetmiyorum o soyledigi sey cikmaz gibi duruyor.Kadin olumluyu bile olumsuz soyluyo ya ben deama temmuzun basinda baktirmistim ona ve vadesiyle birlikte yakin gelecegi bilmis ben de
Marsa baktırdım anı geçmişi ayrılma sebebimizi vs bildi. Olumluydu bana. Pembeci olmamasına sevindim..Falci Mars'a baktirmis miydin, BYV'daki? O oldugu gibi soyluyor genelde olumsuza yakin.
iletişim olmadığı için teyit edemiyorum da vade olarak 1 yıla yakın dedi o zamana kadar kim öle kim kala, olumludan olumsuza dönme kısmı da şu; önce övdü adamı sonra gömdüKendi kartlarindan secmelerini seviyorum aslinda. Peki memnun kaldin mi anlik olarak, teyit edebilecegin bir sey var mi vade vs verdi mi?
Yok asla pembeci degil, bugune kadar bir olumlu fal bakmadi bana :)) Zaten olumlu bir sey de olmadi.Marsa baktırdım anı geçmişi ayrılma sebebimizi vs bildi. Olumluydu bana. Pembeci olmamasına sevindim..
Anladim herhalde kartlarda anlik yprum yapiyor o anda cikana gore konusuyorsa sonradan olumsuz kartlar cikmistir belki.iletişim olmadığı için teyit edemiyorum da vade olarak 1 yıla yakın dedi o zamana kadar kim öle kim kala, olumludan olumsuza dönme kısmı da şu; önce övdü adamı sonra gömdü
Genel olarak ilk falda iyi oluyor bence sonra yorum mu katıyorlar bilmiyorumbana da öyle oldu. ama biraz çıkan kisilerden pek umudumu kesmiyorum tekrar baktırıyorum gününde olmayabiliyorlar veya ben enerji olarak uygun olmayabiliyorum.
ilk falda sacmalayanlara baktırmıyorum bir daha ama
Ben baktırdım. Beni şaşırtanlardan biriydi ayrılık sebebimizi ayrıntısıyla söyledi ve eski erkek arkadaşımın ayrılırken bana söylediği cümleleri. Dönecek dedi o da, burda olumsuz konuşmak için konuşuyo diyenler vardıNezihe benden başka baktıran yok mu? Falımı iptal etmedi gördüklerini yorumlamak istemiş çok değişik şeyler söyledi kimse gibi yorum yapmadı doğru veya nokta atışı dediğim kısım olmadı aksine çok kafam karıştı hatta sordum karışmış olabilir mi kişiler diye kadın kendinden çok emin 2 yıl dinleyebilirsin bu falı ben çok eminim kendimden dedi ve bana çok farklı bir yol çizmiş çok değişik hissettim
Olumsuzdan ziyade beni de çok şaşırttı farklıydı söyledikleriBen baktırdım. Beni şaşırtanlardan biriydi ayrılık sebebimizi ayrıntısıyla söyledi ve eski erkek arkadaşımın ayrılırken bana söylediği cümleleri. Dönecek dedi o da, burda olumsuz konuşmak için konuşuyo diyenler vardı
nezih tuna mıNezihe benden başka baktıran yok mu? Falımı iptal etmedi gördüklerini yorumlamak istemiş çok değişik şeyler söyledi kimse gibi yorum yapmadı doğru veya nokta atışı dediğim kısım olmadı aksine çok kafam karıştı hatta sordum karışmış olabilir mi kişiler diye kadın kendinden çok emin 2 yıl dinleyebilirsin bu falı ben çok eminim kendimden dedi ve bana çok farklı bir yol çizmiş çok değişik hissettim
Evetnezih tuna mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?