- 25 Ekim 2018
- 3.551
- 6.277
- 158
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.661
Sevindim.Umarim bana da dediği vadede çıkar diğerleri gibi.Nadide Hanzade çıktı arkadaşlar vadesiyle beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim.Umarim bana da dediği vadede çıkar diğerleri gibi.Nadide Hanzade çıktı arkadaşlar vadesiyle beraber
evet ücreti uygun.TeşekkürlerŞah sultan bana olumlu baktı ve 4_6 ay vade verdi.Cikarsa yazarım.Harfler falan verdi ,genel olarak fena değildi.Ücreti yüzde 50 de çok uyguna geliyor.
Bir bana 4 aylık döngü süreç dedi çok uzak vadesi yaSevindim.Umarim bana da dediği vadede çıkar diğerleri gibi.
%50 indirim kuponu nedir?Şah sultan bana olumlu baktı ve 4_6 ay vade verdi.Cikarsa yazarım.Harfler falan verdi ,genel olarak fena değildi.Ücreti yüzde 50 de çok uyguna geliyor.
Nadide Hanzade çıktı arkadaşlar vadesiyle beraber
Dinleyin bakalım belki size de çıkmıştırBen de haziranin sonlarinda baktirmistim ona dinledikten sonra bir daha bakmadim. Hazirandan sonra baya bir sey oldu gidip dinlicem simdi bakalim ben de bildikleri olmus mu
Teşekkür ederim umarım sizinki de en yakın zamanda çıkarSevindim.Umarim bana da dediği vadede çıkar diğerleri gibi.
Bilmiyorum detayli ama bana özel tanımlanmış olduğunu tesadüfen gördüm ben de.Ayin 22 sine kadar yazıyordu bir de.Ne zaman tanımladığını dikkat bile etmedim.%50 indirim kuponu nedir?
Anladım vip üyeler uzun süre fal göndermeyince yapıyorlarBilmiyorum detayli ama bana özel tanımlanmış olduğunu tesadüfen gördüm ben de.Ayin 22 sine kadar yazıyordu bir de.Ne zaman tanımladığını dikkat bile etmedim.
Maalesef. KuşadasındayımEstetik mi?İstanbulda mısınız?
Evet sık baktirmiyorum .Anladım vip üyeler uzun süre fal göndermeyince yapıyorlar
Anladım vip üyeler uzun süre fal göndermeyince yapıyorlar
Sen gül e hep kahvemi atıyorsun.Ben bir aydan uzun süredir baktırmamışım. %30 tanımladılar. Kendilerini hatırlatma amaçlı yapıyor olabilirler
%50 olduğu için verdikleri kuponu kullanmadım ve Gül'e tekrar baktırdım. Anlık fazlasıyla bildi. Önceden dedikleri de çıkmıştı zaten
Yüzde elli kupon tanimlaninca bildirim geliyor mu? Ben uygulamasını kullanmıyorum amaBen bir aydan uzun süredir baktırmamışım. %30 tanımladılar. Kendilerini hatırlatma amaçlı yapıyor olabilirler
%50 olduğu için verdikleri kuponu kullanmadım ve Gül'e tekrar baktırdım. Anlık fazlasıyla bildi. Önceden dedikleri de çıkmıştı zaten
Sen gül e hep kahvemi atıyorsun.
ben de yeni baktırdım güle. bana da bildi.Ben bir aydan uzun süredir baktırmamışım. %30 tanımladılar. Kendilerini hatırlatma amaçlı yapıyor olabilirler