- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 208
- 35
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.741
O anda gerçekten iyi birde olumsuz durumlarida görüp söylüyorFalsepeti gokce aksoy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O anda gerçekten iyi birde olumsuz durumlarida görüp söylüyorFalsepeti gokce aksoy
O anda gerçekten iyi birde olumsuz durumlarida görüp söylüyor
Ben güle hep şu attim kahvesi dahami iyimi acaba kararsiz kaldım.gül gibi ondan da memnunum. bir falinin baska faliyla celistigini bilmem. mesela ahu oyle degil bazen bir dedigi digerini tutmuyor. ahunun arada ucuncu kisi var dedigi durum icin gul ve gokce asla yok demisti yokmus. basta ahu da yok diyordu sonra kendiyle celisip durdu
Ben güle hep şu attim kahvesi dahami iyimi acaba kararsiz kaldım.
Gül abla hepsinde iyi bence. Hele bir de iskambille desteklerse tadından yenmiyor. Bana kısa vadede olacak dediği birçok şey oldu. Yani çok da önemli olmayan ayrıntılar garanti çıktı. Asıl olay hala olmadı ama Gerçi o başından beri belli bir şey söylüyor ve vade de vermiyor. Olsun diye bekliyorum bakalım.gül suda nasıl bilmiyorum. su baktiranlar yazsin
Anı cok ıyı bıldı bende hıc detay vermedıgım halde tarıh verdı vade 3 seklınde tuttu bugun ucuncu gun ıletısıme gectı anlattıgı seyler benım tarafımdan duygusal durum olarak cok cok dogruydu karsı tarafında davranıslarını acıkladı mısal cok sessız tepkısızdı ben bunu baska seye yorarken onun dedıgı gıbı cıktı bugun aradıgında ondan da emın oldum ben begendım yanı ya gulde cok ıyı benceCi
Cisem hakkinda cok yorum yok burada iyi bakiyor mu acaba nokta atisi var mi?
Gül abla hepsinde iyi bence. Hele bir de iskambille desteklerse tadından yenmiyor. Bana kısa vadede olacak dediği birçok şey oldu. Yani çok da önemli olmayan ayrıntılar garanti çıktı. Asıl olay hala olmadı ama Gerçi o başından beri belli bir şey söylüyor ve vade de vermiyor. Olsun diye bekliyorum bakalım.
Çisem anda biraz bilmişti bende de benim hislerimi bildi vade tutmasa daCi
Cisem hakkinda cok yorum yok burada iyi bakiyor mu acaba nokta atisi var mi?
Gökçe bir yolun var mı? Gökçe Aksoy muBenim için Gül ve Gökçe. Bazen de Ahu ama Ahu her gün iyi değil
Ben gökçeye birkaç yıl önce baktırmışım çıkmamışGökçe ve ahuyu denicem sanırım denersem yazarım yorumumu
Allahım bize de nasip etBende asil olay da cikti tekrar baktirdim daha yeni ve bence baktirmana gerek kalmamis dedi. Bir olayla ilgili vadesi var birkac güne belli olur
Allahım bize de nasip et
Kimlere baktırmıştın ?Kızlar tüm olumlu fallar patladı, karşı tarafla ayrılalı 1 ay oldu başkasını bulup evlilik teklif etmiş gerçekten hiçbir falcı göremedi
Aynı şeyi bana da yaptıNezihe benden başka baktıran yok mu? Falımı iptal etmedi gördüklerini yorumlamak istemiş çok değişik şeyler söyledi kimse gibi yorum yapmadı doğru veya nokta atışı dediğim kısım olmadı aksine çok kafam karıştı hatta sordum karışmış olabilir mi kişiler diye kadın kendinden çok emin 2 yıl dinleyebilirsin bu falı ben çok eminim kendimden dedi ve bana çok farklı bir yol çizmiş çok değişik hissettim
Gökçe bir yolun var mı? Gökçe Aksoy mu
Nasıl yani ne ara birini bulup evlilik teklif etmiş şaka mı bu erkekler?Kızlar tüm olumlu fallar patladı, karşı tarafla ayrılalı 1 ay oldu başkasını bulup evlilik teklif etmiş gerçekten hiçbir falcı göremedi
Gerçekten inanamıyorum kızlar 5 yıllık ilişkim çöp olduNasıl yani ne ara birini bulup evlilik teklif etmiş şaka mı bu erkekler?
İnanmıyorum ya. Kimlere baktırdınGerçekten inanamıyorum kızlar 5 yıllık ilişkim çöp oldu