- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.681
ben de yeni baktırdım güle. bana da bildi.
keşke çıksaydı bana da. çıkmadı dedikleri ve tarihleri. cudi de çıkmadı Talha da.Nadide Hanzade çıktı arkadaşlar vadesiyle beraber
Bana olumsuz konuşmuştu 2023 Aralık ayıydı sanırım, hayatımdaki kişi ile olmayacak başka biri hayatıma girecekti harika biri olacaktı sözde ama öyle biri maalesef girmedi hayatıma :)Gül demirin olumsuz konuştuğu oluyo mu hiç
Gül demirin son falını dinledim mayısta baktırmışım dedikleri olmamış sadece adam seni seviyor demiş bu da kanıtlanamaz bir şey ama vadeleri ve söyledikleri olmamış
Ahu ya baktirdiniz mi peki? O nasildi sizde?Gül demirin son falını dinledim mayısta baktırmışım dedikleri olmamış sadece adam seni seviyor demiş bu da kanıtlanamaz bir şey ama vadeleri ve söyledikleri olmamış
Sendemi kahve atiyosun gule.ben de yeni baktırdım güle. bana da bildi.
evet hep kahve attımSendemi kahve atiyosun gule.
Ben hep şu atıyordum kahve denim birdeevet hep kahve attım
Bildi dediğiniz konu olumsuzu mu bildi olumlu bişeyi mievet hep kahve attım
bir olumlu iki olumsuzBildi dediğiniz konu olumsuzu mu bildi olumlu bişeyi mi
Ahu ilk 2 falda çok iyiydi. Ama son 2 falda beğenmemiştim hatta son falda anı da yanlış bilmişti sanırım yorumda yazınca iade ettiAhu ya baktirdiniz mi peki? O nasildi sizde?
Yüzde elli kupon tanimlaninca bildirim geliyor mu? Ben uygulamasını kullanmıyorum ama
İptal edeceğine kendi kartlarından seçerek destekleyebilirmiş ama işte tarot daha pahalı diye iade etmiş olabilir.Ben ona hiç baktirmadim ve adını burdan duyuyorum.Nezih tunaya kahve attım sorularım kahvede çıkmazmış o nedenle iptal etmek istedi
bana da öyle oldu. ama biraz çıkan kisilerden pek umudumu kesmiyorum tekrar baktırıyorum gününde olmayabiliyorlar veya ben enerji olarak uygun olmayabiliyorum.Ahu ilk 2 falda çok iyiydi. Ama son 2 falda beğenmemiştim hatta son falda anı da yanlış bilmişti sanırım yorumda yazınca iade etti
bana da öyle oldu. ama biraz çıkan kisilerden pek umudumu kesmiyorum tekrar baktırıyorum gününde olmayabiliyorlar veya ben enerji olarak uygun olmayabiliyorum.
ilk falda sacmalayanlara baktırmıyorum bir daha ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?