• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Geleceği bilmelerinden çok umudum yok zaten de iyi bari en azından herkese toz pembe değilmiş gerçi bana da drğildi de dönecek seviyo dedi en azından bi şekilde

Gül demirin son falını dinledim mayısta baktırmışım dedikleri olmamış sadece adam seni seviyor demiş bu da kanıtlanamaz bir şey ama vadeleri ve söyledikleri olmamış
Gül demirin son falını dinledim mayısta baktırmışım dedikleri olmamış sadece adam seni seviyor demiş bu da kanıtlanamaz bir şey ama vadeleri ve söyledikleri olmamış
Ahu ya baktirdiniz mi peki? O nasildi sizde?

Ahu ilk 2 falda çok iyiydi. Ama son 2 falda beğenmemiştim hatta son falda anı da yanlış bilmişti sanırım yorumda yazınca iade etti
bana da öyle oldu. ama biraz çıkan kisilerden pek umudumu kesmiyorum tekrar baktırıyorum gününde olmayabiliyorlar veya ben enerji olarak uygun olmayabiliyorum.
ilk falda sacmalayanlara baktırmıyorum bir daha ama

bana da öyle oldu. ama biraz çıkan kisilerden pek umudumu kesmiyorum tekrar baktırıyorum gününde olmayabiliyorlar veya ben enerji olarak uygun olmayabiliyorum.
ilk falda sacmalayanlara baktırmıyorum bir daha ama

Ya ahunun bende ilk fali iyiydi. Ama ikincide tutmayan vade (ben yazmistim cunku) ucuncu de tuttu mesela. Ve bana 3 falinda da hep benzer tablo ciziyor. Ben anlikta ve cok yakin gelecekte nedense cikabildigini dusunuyorum. Kisiden kisiye degisir tabi bu.
Ama benimde ilk faldan sonra sildiklerim kesinlikle duygu deniz ve hale ozsoy

Back