- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.621
Evet bu konuyu yorumumda değindim bende buna çok sinirlenip olumsuz yorum yapmıştım.Tüm sorularımada cevap vermemiştiNesibenin kredisi çok yüksek bu nedenle korkuyorum o kadar harcayıp boş çıkmasından ki yorumlarda aynj cümleyi tekrar ediyor diyen çok olmuş.
Deneyince yazar mısınız? Ben ona mayis gibi baktirdim.3 soru sormuştum.2 si dediği gibi çıktı.3. nün vadesine var ,dediği gibi olmasını çok isterim onun da.Anda ve karakter analizinde de beğenmiştim.Nadide hanzade deneyeceğim
Telefonda mı baktırdınız sesli mi?Deneyince yazar mısınız? Ben ona mayis gibi baktirdim.3 soru sormuştum.2 si dediği gibi çıktı.3. nün vadesine var ,dediği gibi olmasını çok isterim onun da.Anda ve karakter analizinde de beğenmiştim.
Onu da denedim yani pembeli geldi banaEcem sezen deneyen var mı
ben 1 sene önce falan denemiştim. çok pembeci, bir şey de çıkmadı.Nurbin görür nasıl pembecimi ???
Anda iyiydi. Gelecek kısmı merak ediyorum 4 aylık vade vermişDeneyince yazar mısınız? Ben ona mayis gibi baktirdim.3 soru sormuştum.2 si dediği gibi çıktı.3. nün vadesine var ,dediği gibi olmasını çok isterim onun da.Anda ve karakter analizinde de beğenmiştim.
Duygu deniz benim ilk falımda anda patladı zaten direkt. Nesibe evet çok tekrarlıyo öyle uzun uzun olacakları anlatacak diye bekliyosan öyle değil ama burda biri 2 cümle söyler ama doğrudur dediği için baktırmıştım umarım doğrudur. Sistemden seçtiğiniz kartlara falan bakmıyorum onların önemi yok diyo bi de sessizlerim falan diyo varlıkları var mı yok mu anlamadım burda varlıkları var diyenler vardıNesibenin kredisi çok yüksek bu nedenle korkuyorum o kadar harcayıp boş çıkmasından ki yorumlarda aynj cümleyi tekrar ediyor diyen çok olmuş.
Benim de soruma cevap vermemişti soru kısmında yazdım görünmüyor görsem söylerim demişti en azından sallamaması da bişey çünkü teyit edebileceğim bişey değildi atsa da anlamazdımEvet bu konuyu yorumumda değindim bende buna çok sinirlenip olumsuz yorum yapmıştım.Tüm sorularımada cevap vermemişti
Mardin Fatma dediğin Mardin’de mi yaşıyor ? İletişim numarası felan var mı ?Valla ben kafayı kırdım önümüzdeki ay mardin fatmaya gidicem noluyosa olsun onlinela olmuyo bu iş
Aynı gün hesap açıp aynı gün onu övmeye başlamışsın bence de o sensin. Biz genelde ne söylediklerini neyi tutturduklarını birbirimizle paylaşırız sen her şeyi doğru söylüyor diyerek genelleme yapmışsın uzun uzun destan yazıyor demişsin ee ne yazdı ne çizdi neleri doğru söyledi ? Boykota ben de katılıyorum ben de inatla baktırmayacam sana. Nefret ederim böyle şeylerden ne o öyle müşterileri gözetler gibi..Falsepetinde Yağmur Bozkurt'u deneyin mutlaka. Her şeyi doğru söylüyor. Uzun uzun destan yazıyor
Yok valla direkt evine gidicem mardinde herkes gösteriyomuş ünlüymüş bayaMardin Fatma dediğin Mardin’de mi yaşıyor ? İletişim numarası felan var mı ?
cok kuyruk oluyomuş butun gun bekliyormussunYok valla direkt evine gidicem mardinde herkes gösteriyomuş ünlüymüş baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?