Fal Sepeti Deneyimleri

Sağol kuzummm:) senin yazını okudum sanırım çıkmamış yani eylül demiş daha doğrusu ama çok gelecek odaklıymış sanki sana dimi? Pek bi çıkarım yapamadım bana analizleri gerçekten iyiydi hatta elfin demete daha önce baktırdıgım bi fal vardı ona benzettim çok:) utku inançtan iyiydi mesela.. beklemiyodum pek, biriken kredilerle atmıştım şaşırdım ondan başka baktıran çıktı/çıkmadı diyebilecek olan var mı acaba? :)

Asu çiftçiye baktıran var mı kızlar bi de? Falım geldi Biriken kredileri harcadım bugün
Ben atmıstım, hiçbir sey bilememisti bende ve pespembe bir faldı. Ne görüp hissediyorsanız bekliyorum diye atmıstım falı, belki ondan dolayı bilememistir ama utku inanc’a da öyle atmıstım ve adam döktürmüstü bana

Asu bende de eh işteydi, venüsü beğendim:) asu benim ve karşı tarafın şu anki sorunlarını bilmişti yalnız, ona şaşırdım. Bakalım bekleyip görücez çook teşekkürler hepinize❤❤❤

Uzun bir fal yollamıştı. Fallarım genelde çıkar canım diyip sonlandırdı ama çıkmadı benim☹

Kızlar çiğdem atlıyla ilgili yorum yapabilecek olan var mı? Bi tek G geceninkralicesi arkadaşımızın yorumunu gördüm bende de tutarlıydı o yüzden merak ediyorum başka baktıran var mı? :)
Bende baktırdım ve beğendim,kısa ama netti,guzel anlatıyor ve seside hoş..gelecek bilmiyorum

Bravo cok guzel yazmissin..yapabilmeyi diliyorum

Talia'nın ilk falı bende çok iyiydi. Ufacık bir kısmı da çıktı sayılır falın. Gidişatı bilmiş ama sonuç onun bahsettiği gibi olmadı. İkinci falının da vadesi dolmak üzere, o da çıkmayacak gibi hissediyorum açıkçası.
Ama an ve geçmiş yorumlaması konusunda başarılı bulduğum yorumculardan biri.

Dun talia cevrimici olmustu bir suru kisi de baktirdi galiba,hic kimse yorum yapmadi degil mi?

Dün baktıranlardanım ben de. Daha önceki falında öngördüğü şeyler vadesinden önce çıkmaya başlar gibi olunca danışmak istedim. "Gibi" diyorum çünkü henüz tam emin olmadığım konular.

Bu falını da beğendim, soru kısmında kafam biraz karışmış olsa da. Geçmiş ve an konusunda daha önce de iyi bulmuştum, yakın gelecek için söyledikleri de bende çıktı çıkacak modunda. Bakalım...

Bende baktırdım ve beğendim,kısa ama netti,guzel anlatıyor ve seside hoş..gelecek bilmiyorum
Teşekkür ederiim Bana da detaylıydı baya.. güvendiğim diğer falcılarla paralel konuştu gidişat için. Ve bi iş görüşmesi durumum var hiç bahsetmediğim halde onu zamanıyla bildi. Bakalım gelecek çıkacak mı göreceğiz:) iyiyse çıksın inşallah sana da :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…