- 11 Temmuz 2019
- 24
- 36
- 31
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.461
Ezecem hepsinin kafasını böcek gibi ya bir yazacaklar mı diye heder olduk gururdan bu erkekler yani , bu fal paralarıyla kral tatil yapsak daha mı mutlu olurduk acabaYani tabi 3 hafta az süre değil, 21 günde insan alışkanlık kazanıyor ama biz ayrılalı aylar oldu ve hep iletişim halindeydik o sıralar
Ahahah kız kahkaha attımEzecem hepsinin kafasını böcek gibi ya bir yazacaklar mı diye heder olduk gururdan bu erkekler yani , bu fal paralarıyla kral tatil yapsak daha mı mutlu olurduk acabaumarım hepimiz tez zamanda isteklerimizi alırız evrene hep olumlama yapıyorum.
Ben bir dönsün bu fal paralarıni rixsoslarda ,avmlerde nasıl ezdiriyorum çatır çatır gorsün o . Gönder bacım bu sinirli beklemeyle hepsinin hakkından gelebilirim .Simdi melisa cevrimici oldu onu bekliyordum 1 haftadır ona attım .Ahahah kız kahkaha attımNe olur benimkinin kafasını da iyice ez
Vallaha bunlara ne yapılsa azBen bir dönsün bu fal paralarıni rixsoslarda ,avmlerde nasıl ezdiriyorum çatır çatır gorsün o . Gönder bacım bu sinirli beklemeyle hepsinin hakkından gelebilirim .Simdi melisa cevrimici oldu onu bekliyordum 1 haftadır ona attım .
Amin canım ya inş güzel haberler alırım sende al tez zamanda.Vallaha bunlara ne yapılsa azvalla servet yatırdım fala yaa, işe yarasa yine canım sıkılmazdı
Evet gördüm hemen dolmuşHadi hayırlı haberler al inşallah ya
Amin canım ya inş güzel haberler alırım sende al tez zamanda.yok bu kadar servet yatırmamıza dedikleri çıkmazsa astroloji haritasının arasında falcılarıda ezesim var, manyak oldum 1 aydır sekoya yazmayayim hayatta yazmamam lazım öyle bir durum benim ki. Falcıyla tutuyorum kendimi ama bu sondu melisa son yani bu sayfaya su cok iyi baktı diyen çıksa bile baktırmayacagım herkes bir tutturdu 2 ay diye bekleyip göreceğim.kiralik katil tutmak daha makbul olacak zaten 2 aya yazmazsa fal baktırmak yerine. ,
Aynen oda erteliyormuş, bugün sondu artık bakacak bir bulgaristandaki büyük kahin vanga kaldı oda öldü zaten
bacım sen yine de uslu dur bi sakin ol hele bak var ya sürekli fal baktırmak, hep ona odaklanmak da erteliyor hep haberin olsun. Olacak güzel şeyleri engelliyormuş tıkanıklık oluşuyormuş enerjide bence de kesinlikle biraz ara ver derim
Amin, cidden hayırlısı olsun hepimiz için yaAynen oda erteliyormuş, bugün sondu artık bakacak bir bulgaristandaki büyük kahin vanga kaldı oda öldü zaten.bu son falimdı ciddi anlamda.bakalim neler diyecek sonrada süreci bekleyecegim olmazsada başkasıyla olur artık ozamanda döneceği tutar öyle oluyor bu isler genelde. neyse hepimiz icin hayırlisi ise olsun sureclerinizi takip edecegim bende gelişme olursa bildirecegim .
Mutlaka bildirecegim dinleyinceAmin, cidden hayırlısı olsun hepimiz için yaBu akşamki falını da mutlaka bildir olur mu, anda nasıl vs. Bakalım beğenecek misin ☺
Yok canım bende hiç öyle olmadıKızlar birsey soracagim size,kart falı çok baktırınca sizdede gitgide kartlar ve fal kötüleşmeye başlıyormu?
Vallahi merakla bekliyorumMutlaka bildirecegim dinleyincebüyük ihtimal sabah dinlerim gibi sıram 3. Yarın haberleşmek uzere.
Bak bu olabilir. Çünkü zaten kartlara hep bizim enerjimiz yansıyor. Her daim güzel enerjilerle kartlar seçilmeli niyet alınmalıBirde sanki artık böyle iç korkularım falan yansımaya başladı fallara,olumsuz kart çıktıkça evham yapıp düşünüyorum,düşündükçe o korkular başka falcılardada çıkmaya başlıyor,belki zihinmi okuyorlar diyorum
Evet baktırdıkça kötüleşiyor sanki,zaten katinayı ve tarotu çok üst üste baktırmayın derler ondan belki.Doğada bir kaç defa çok baktırmışsın kartlar sapıtmış diyip bakmamıştı seçtiklerimeYok canım bende hiç öyle olmadıSenin kötü kartlar mı açılıyor?
Evet böyle olunca ben artık dur mesajı olarak alıp fallara ara veriyorumBak bu olabilir. Çünkü zaten kartlara hep bizim enerjimiz yansıyor. Her daim güzel enerjilerle kartlar seçilmeli niyet alınmalıVe aslında hep de pozitif düşünmeli ama yapamıyoruz ki
Aynen bunu bende merak ediyorum.Bildiklerim:sirkeli suyla yıkan,kaya tuzuyla yıkan,adaçayı tütsüsü yak,dua et..Kızlar çok fal baktırdıysak enerjiyi yenilemek için ne yapmalıyız fala ara verdim ama daha 10gün felan oldu. Sürekli fal da kötü etkiliyor dediler o yüzden baktırmadım ama hayatımda da enerjisi kötü yönde etkiledi ne önerirsiniz