-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.381
pembeci olduğunu düşünmedim çünkü tam dediği birşey oldu ve hiçbir falcı onu dememişti onun dediği gibi ondan yani.. param olura bir tek ona atacaım geneSamantha ilk geldiği zamanlar katina atmıştım. Ağaç şunu söylüyor, yakut kartı böyle falan diye anlatmıştı. Pembeci gibi gelmişti bana, vade vermemişti hatırladığım kadarıyla.
Reklam değildir bu umarımbenim favorim samantha nasıl bldi aklım almıyor cidden... en bilinmeyecek şeyi söyledi
Reklam değildir bu umarım
Samanthanın kendisi çıkacak gibi.. ahenk vakası gibi seziyorumReklam değildir bu umarım
Bana öyle geldi. O yüzden tecrübemi paylaşayım da gaza gelip atmayın dedim vallaReklam değildir bu umarım
paylaştığıma pişman oldum cidden arkadaşlar.... burası paylaşım yeri değil mi niye böyle yalancı konumuna düşürüyorsunuz beni... özelden baktırdığımın fotosunu yollayayım size?Samanthanın kendisi çıkacak gibi.. ahenk vakası gibi seziyorum
ya çok böyle olaylar yaşanıyor burda o yüzden bence kimse kimseye kefil olmasın herkesin enerjisi tutacak diye bir şey yokki sonuçtaneyse artık söylemem iyi geceler
Talia ile ilgili bi gelişme yaz bariTalia 9 dakikalık yorum atmış busefer önceki 5 falan dakika idi. Anı bilme konusunda gerçekten iyi ama gelecek için bilemiyorum ya :/ Birkaç vade verdi bakalım yine yazarım.
lütfen isim verip reklam yapmayalım talia sizsiniz galibaTalia ile ilgili bi gelişme yaz bari