Fal Sepeti Deneyimleri

EVet canım maalesef siliniyor. Bende bugün geçmiş bir falımı dinlemek istedim ama çok eski olduğu için bulamadılar 😒 belli bir zaman sonra siliniyor
YOK
EVet canım maalesef siliniyor. Bende bugün geçmiş bir falımı dinlemek istedim ama çok eski olduğu için bulamadılar 😒 belli bir zaman sonra siliniyor
yok canım
Ahmet yorumladi mi canim falini merak ettiiim
yok cnm geç yorumluyor. Yakın geçmiş zaman da tekrar atmıştm. Tutarlı olursa yazcam size❤️

Aksam aksam aklima ne takıldı kızlar bilen beni bir aydınlatsın :110:yıkıklar grubunda üst segmentte olduğum için şu 1 aydır fal sepetinde deneyemlemediğim kalmadı gibi ama sonuc olarak çogu aynı şeyi dedi.bakan kişilerin biribirlerinin yorumlarına ulaşması gibi bir durum söz konusu değildir değil mi arasında bir iki olumsuz diyende var tabi.

Aksam aksam aklima ne takıldı kızlar bilen beni bir aydınlatsın :110:yıkıklar grubunda üst segmentte olduğum için şu 1 aydır fal sepetinde deneyemlemediğim kalmadı gibi ama sonuc olarak çogu aynı şeyi dedi.bakan kişilerin biribirlerinin yorumlarına ulaşması gibi bir durum söz konusu değildir değil mi arasında bir iki olumsuz diyende var tabi.
"Yıkıklar grubu üst segment" 😅

Bence öyle bir şey söz konusu değildir. Hem nasıl mümkün olacak ki 😕 Zaten yorumcuların geneli benzer şeyler söylüyorlar sanki. Hele vade zaman konusunda hep önümüzdeki bir iki aya erteliyorlar. Bir de zannediyorum astrolojiden gidiyorlar. Gökyüzü olaylarını takip ediyorlar bu retrodur falan... Ona göre yorum yapıyorlardır diye düşünüyorum.

Zaman konusunda kesinlikle astrolojiyi baz alan çok fazla...
Diğer konuda ise bazen ben de "acaba?" diye şüphelenmedim değil ama tüm bu yorumcular birbirine rakip değiller mi? Olaya böyle bakınca da hangi falcı pastasindan diğerine pay vermek ister ki?

Bence öyle bir şey söz konusu değildir. Hem nasıl mümkün olacak ki 😕 Zaten yorumcuların geneli benzer şeyler söylüyorlar sanki. Hele vade zaman konusunda hep önümüzdeki bir iki aya erteliyorlar. Bir de zannediyorum astrolojiden gidiyorlar. Gökyüzü olaylarını takip ediyorlar bu retrodur falan... Ona göre yorum yapıyorlardır diye düşünüyorum.
Ya umarım öyledir birde onlar duygularımızla oynamasın 😁 umarım herşey retrodandır.. evet bende kime baktırsam 2 ay sonraya attı bekleyip göreceğimm..

Zaman konusunda kesinlikle astrolojiyi baz alan çok fazla...
Diğer konuda ise bazen ben de "acaba?" diye şüphelenmedim değil ama tüm bu yorumcular birbirine rakip değiller mi? Olaya böyle bakınca da hangi falcı pastasindan diğerine pay vermek ister ki?
Evet buda mantıklı bir düsünce. Bilemedim valla hepsi 2 ay dedi 2 Ay geçsede bir görsem 😁🙏🏽🙏🏽

Dün baktıranlardanım ben de. Daha önceki falında öngördüğü şeyler vadesinden önce çıkmaya başlar gibi olunca danışmak istedim. "Gibi" diyorum çünkü henüz tam emin olmadığım konular.

Bu falını da beğendim, soru kısmında kafam biraz karışmış olsa da. Geçmiş ve an konusunda daha önce de iyi bulmuştum, yakın gelecek için söyledikleri de bende çıktı çıkacak modunda. Bakalım...
Soru kisimlarina pek takilmazdim ben.cunku o an aklinda kaldiigi kadar cevap veriyorlardir herhalde kart actiklarini sanmam.
Evet guzel bakiyor talia,bazilari sonuc dedigi gibi olmadi yazmisti o yuzden sordum aslinda.

Olumsuz konusanlar kimlerdi?

Utku inanç ,yağmur ve promosyon falda ayça melek olumsuz konuştu ama nokta atısıda yapmadı bu kişiler hani su kisinin fiziki ozelliği böyle gibi . Söylediğim şeyi yorumlamışlar.
Utku’nun olumsuz konuştuğu da çok fazla varmış, ben 2 kere farklı hesaptan attım ve aynı şeyleri söyledi
Yağmur’u takma, mayıs sonunda attığımda haziranda net ilişki var çocuk seni unutamıyor diyip gaza getirmişti baya ama 3 hafta sonra atınca çoktan unutmuş ayağına kaydı. Tutarsız yani. 3 hafta önce ölüp biten çocuk o kadar radikal bir değişim yaşayamaz sonuçta..
Ayca melek’i bilmiyorum.
Ama umarım olumlu sonuclanır🙏🏻💕

Son düzenleme:
Utku’nun olumsuz konuştuğu da çok fazla varmış, ben 2 kere farklı hesaptan attım ve aynı şeyleri söyledi
Yağmur’u takma, mayıs sonunda attığımda haziranda net ilişki var çocuk seni unutamıyor diyip gaza getirmişti baya ama 3 hafta sonra atınca çoktan unutmuş ayağına kaydı. Tutarsız yani. 3 hafta önce ölüp biten çocuk o kadar radikal bir değişim yaşayamaz sonuçta..
Ayca melek’i bilmiyorum.
Ama umarım olumlu sonuclanır🙏🏻💕
Güzel dileğin icin cok teşekkür ederim amin cümlemizin olumlu hayırli sonuçlansın inş.🙏🏽 evet ya radikal değişim yaşayamaz okadar sürede fakat ben benimkinden beklerim cünkü o tam bir ikizler burcu erkeği. :)) kafamı kuma gömmek istedim şuan.

X