Fal Sepeti Deneyimleri

hayat böyledir bazıları giderken bazıları o yoldan daha yeni gelir fal mal boş işler ve günah olduğunu hiçbir işinizin yolunda gitmeyeceğini arkadaşlarımdan ve baktırdığım sürece kendimden gördüm burayı okuyan herkese tavsiyem kendi hayatınıız kendiniz yaşayın kararlarınızı kendiniz verin hayatınıza biri şöye böyle dedi diye ya da sevgiliniz hayatınızın aşkı kocanız her kimse ona nasıl davranacağını üçüncü kişilerden öğrenmeyin arkadaşlar... herkese bol aşklar bol sevgiler bol mutluluklar olsun <33

Baktırdığınız bütün falcıların aynı tarihi verdiği ve hepsinin aynı anda patladığı oldu mu hiç? Bana hepsi ama hepsi aynı vadeyi verdi sanki anlaşmışlar gibi. Gerçi daha önce mayıs diyenlerin tekrar attığımda haziran dediği yani her atılan falda gelecek aya erteledikleri çok oldu ama

Bana hepsi temmuz sonu-ağustos başını vade verdi. 5tllikten 150tlliğe. Ama dediğim gibi %90 patlayacaklar..
Bi de hepsi aynı vadeyi verince insan umutlanıyor ya. Buradan biri o zamanlarda retro mu ne olacak o yüzden yarım kalmış şeyler tamamlanacağı için o vadeyi vermiş olabilirler demişti.
Neyse umarım size çıkar

Ben yazmıştım. Astrolog Zeynep Turan ve başka birkaç astroloğun açıklamalarına dayanarak bu çıkarımda bulundum

Bana da hep ağustos ortası eylül başı söylendi. Umarım çıkar hepsi fazla pembeciydi aslında bilemiyorum

Yeterki gelsin senanur tan, derin hisler, samantha grey, zülal şen, naskendine has, csn bilir, renan bunların hepsi pembe konuşup aynı tarihleri verdiler. Bir tek firuzen ve twitterdan baktırdığım biri çok fazla olumsuz ve asla geri dönüş yok dediler özellikle firuzen. Olumsuzlar daha cazip geldi aslında çünkü benim durumum biraz imkansız

Firuzen rüyaya yatıp enerji çalışması felan yapan mı fal sepetindeki o aşırı polyana bir türdü bana aylar önce bakmıştı falı hatırlamıyorum fal sepetindeki eski fallara da ulaşılamıyor sanırım ama şimdi bir daha bakayım

Twitterdan kime baktirmistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…