-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.401
BENİm o baktıran:) genc bir ses tonu var. Gecmiş iidi ama anı çok sentezlyemedi. Gelecek içinde 3 ay içinde yeni birii olcak şöyle olcak böyle olcak gibi gel geç cvp vermişDediğim gibi benim aklımda Rüzgar Tuna var aslında, burada da bir kişi baktırmış sanırsam?
Shsjsjsjsjsjsjsjssj keşke talia o olsa :)lütfen isim verip reklam yapmayalım talia sizsiniz galiba
tamam canım sinirlenmeyin :) paronayak oldu millet :))benim favorim diye üstüne basa basa yazmışım gelmiş bana herkesin enerjisi tutmaz şu bu yazmış ya insnalar ne kadar garip
Hepinizinn falları benden kız hhahahahahShsjsjsjsjsjsjsjssj keşke talia o olsa :)
Bana hepsi temmuz sonu-ağustos başını vade verdi. 5tllikten 150tlliğe. Ama dediğim gibi %90 patlayacaklar..Baktırdığınız bütün falcıların aynı tarihi verdiği ve hepsinin aynı anda patladığı oldu mu hiç? Bana hepsi ama hepsi aynı vadeyi verdi sanki anlaşmışlar gibi. Gerçi daha önce mayıs diyenlerin tekrar attığımda haziran dediği yani her atılan falda gelecek aya erteledikleri çok oldu ama
Ben yazmıştım. Astrolog Zeynep Turan ve başka birkaç astroloğun açıklamalarına dayanarak bu çıkarımda bulundumBana hepsi temmuz sonu-ağustos başını vade verdi. 5tllikten 150tlliğe. Ama dediğim gibi %90 patlayacaklar..
Bi de hepsi aynı vadeyi verince insan umutlanıyor ya. Buradan biri o zamanlarda retro mu ne olacak o yüzden yarım kalmış şeyler tamamlanacağı için o vadeyi vermiş olabilirler demişti.
Neyse umarım size çıkar
Bana da hep ağustos ortası eylül başı söylendi. Umarım çıkar hepsi fazla pembeciydi aslında bilemiyorumBana hepsi temmuz sonu-ağustos başını vade verdi. 5tllikten 150tlliğe. Ama dediğim gibi %90 patlayacaklar..
Bi de hepsi aynı vadeyi verince insan umutlanıyor ya. Buradan biri o zamanlarda retro mu ne olacak o yüzden yarım kalmış şeyler tamamlanacağı için o vadeyi vermiş olabilirler demişti.
Neyse umarım size çıkar
SorryBen yazmıştım. Astrolog Zeynep Turan ve başka birkaç astroloğun açıklamalarına dayanarak bu çıkarımda bulundum
Yeterki gelsinsenanur tan, derin hisler, samantha grey, zülal şen, naskendine has, csn bilir, renan bunların hepsi pembe konuşup aynı tarihleri verdiler. Bir tek firuzen ve twitterdan baktırdığım biri çok fazla olumsuz ve asla geri dönüş yok dediler özellikle firuzen. Olumsuzlar daha cazip geldi aslında çünkü benim durumum biraz imkansız
Ahahaha bana da aynı şekilde başka biriyle evlilik görmüş hatta bir tane çocuğum olacakmışFalı okudum şimdi evlilik demiş cart demiş curt demiş yani tam bir polyana
Kız kendin nazar değdircen yazma :)) şaka tabii:) buraya bi maşallah bırakıyorumBu aralar şans yüzüme gülüyor
İnşallahKız kendin nazar değdircen yazma :)) şaka tabii:) buraya bi maşallah bırakıyorumhepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
Twitterdan kime baktirmistin?Yeterki gelsinsenanur tan, derin hisler, samantha grey, zülal şen, naskendine has, csn bilir, renan bunların hepsi pembe konuşup aynı tarihleri verdiler. Bir tek firuzen ve twitterdan baktırdığım biri çok fazla olumsuz ve asla geri dönüş yok dediler özellikle firuzen. Olumsuzlar daha cazip geldi aslında çünkü benim durumum biraz imkansız