- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.421
BenKızlar venüs ateşe baktıran var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BenKızlar venüs ateşe baktıran var mı?
Sağol kuzummm:) senin yazını okudum sanırım çıkmamış yani eylül demiş daha doğrusu ama çok gelecek odaklıymış sanki sana dimi? Pek bi çıkarım yapamadım bana analizleri gerçekten iyiydi hatta elfin demete daha önce baktırdıgım bi fal vardı ona benzettim çok:) utku inançtan iyiydi mesela.. beklemiyodum pek, biriken kredilerle atmıştım şaşırdım ondan başka baktıran çıktı/çıkmadı diyebilecek olan var mı acaba? :)
Uzun bir fal yollamıştı. Fallarım genelde çıkar canım diyip sonlandırdı ama çıkmadı benimAsu çiftçiye baktıran var mı kızlar bi de? Falım geldi Biriken kredileri harcadım bugün
Ben atmıstım, hiçbir sey bilememisti bende ve pespembe bir faldı. Ne görüp hissediyorsanız bekliyorum diye atmıstım falı, belki ondan dolayı bilememistir ama utku inanc’a da öyle atmıstım ve adam döktürmüstü banaAsu çiftçiye baktıran var mı kızlar bi de? Falım geldi Biriken kredileri harcadım bugün
Ben atmıstım, hiçbir sey bilememisti bende ve pespembe bir faldı. Ne görüp hissediyorsanız bekliyorum diye atmıstım falı, belki ondan dolayı bilememistir ama utku inanc’a da öyle atmıstım ve adam döktürmüstü bana
Uzun bir fal yollamıştı. Fallarım genelde çıkar canım diyip sonlandırdı ama çıkmadı benim☹
Bende baktırdım ve beğendim,kısa ama netti,guzel anlatıyor ve seside hoş..gelecek bilmiyorumKızlar çiğdem atlıyla ilgili yorum yapabilecek olan var mı? Bi tek G geceninkralicesi arkadaşımızın yorumunu gördüm bende de tutarlıydı o yüzden merak ediyorum başka baktıran var mı? :)
Bravo cok guzel yazmissin..yapabilmeyi diliyorumhayat böyledir bazıları giderken bazıları o yoldan daha yeni gelir fal mal boş işler ve günah olduğunu hiçbir işinizin yolunda gitmeyeceğini arkadaşlarımdan ve baktırdığım sürece kendimden gördüm burayı okuyan herkese tavsiyem kendi hayatınıız kendiniz yaşayın kararlarınızı kendiniz verin hayatınıza biri şöye böyle dedi diye ya da sevgiliniz hayatınızın aşkı kocanız her kimse ona nasıl davranacağını üçüncü kişilerden öğrenmeyin arkadaşlar... herkese bol aşklar bol sevgiler bol mutluluklar olsun <33
Ben daha hic baktiramadim ona :/Taliayı bekliyorum. Umarım online olur
ay ben de onu bekliyorum dun kaçırmışım sinir oldum yaTaliayı bekliyorum. Umarım online olur
Ben de cok sınır oldum. Herkes 150 ser kere fal atti ben daha bir kere bile denk getiremedim.ay ben de onu bekliyorum dun kaçırmışım sinir oldum ya
Dun talia cevrimici olmustu bir suru kisi de baktirdi galiba,hic kimse yorum yapmadi degil mi?
Teşekkür ederiim Bana da detaylıydı baya.. güvendiğim diğer falcılarla paralel konuştu gidişat için. Ve bi iş görüşmesi durumum var hiç bahsetmediğim halde onu zamanıyla bildi. Bakalım gelecek çıkacak mı göreceğiz:) iyiyse çıksın inşallah sana da :)))Bende baktırdım ve beğendim,kısa ama netti,guzel anlatıyor ve seside hoş..gelecek bilmiyorum