Fal Sepeti Deneyimleri

Samantha ilk geldiği zamanlar katina atmıştım. Ağaç şunu söylüyor, yakut kartı böyle falan diye anlatmıştı. Pembeci gibi gelmişti bana, vade vermemişti hatırladığım kadarıyla.
pembeci olduğunu düşünmedim çünkü tam dediği birşey oldu ve hiçbir falcı onu dememişti onun dediği gibi ondan yani.. param olura bir tek ona atacaım gene

duygu aurayı soranlar da oldu bana o da çıktı bir de bir kişi daha var iismini hatırlayamadım uygulamayı açınca bakayım arkadaşlar benim durumum çok sıkıntılıydı binnaza full baktırdım fal sepeti full baktırdım onun dışında fal alem baktırmıştım eskiden çok... bir de serkan ve ilkay vardı bir sitede onlara çok baktırmıştım yani benim durumum netleşti ve k,imin bilip bilmediğini daha net söyleyebilirim öyle diyim.

insanlar sormuş bende yazdım kefil olmak dediğiniz bambaşka birşey süperrr nolur baktırın diye kimseyi yönlendirdiğim de yok sonuçta ben bir hizmet satın aldım sonucunu da yazıyorum olay bundan ibaret. insanlar isim sorar baktıranlarda yorum yapar bu kadar 800-900 sayfa böyle yorumlarla dolu zaten ... ve bu basit yorumumu ciddiye almayabilir kendi yorumlarınıza devam edebilirsiniz.

Talia 9 dakikalık yorum atmış busefer önceki 5 falan dakika idi. Anı bilme konusunda gerçekten iyi ama gelecek için bilemiyorum ya :/ Birkaç vade verdi bakalım yine yazarım.

malum yenilere güvenemiyoruz arkadaşlar :))) 2016 dan beri burdayım yazanlar hep 2018-2019 üyeleri ve insalar kavga etmekten insanları suçlamaktan haz alıyor!! pes!!

X