- 21 Nisan 2015
- 1.627
- 1.473
- 133
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.181
Damla bana temmuzda barisma demisti ama ben yazdim patladi fali ama daha barisma olmadi. Damla gercekten pembeci. Ama yakin gelecegini isterim ciksindamla bende cıksın isterim ama pembeci geliyo
Siz damlaya fal atarken soru sordunuz mu acaba? Ben hic sormamistim. Anlikta vs bildigi seyler olmustu ama bazi durumlari karistirdi. Acaba soru sormadigim icin mi oldu anlamadim. Yine de kibar damla. Pembeye bagliyo ama olsunArkadaşlar çıkan fal haberi ile geldim. Damla nokta atışlı pazara kadar yazar demişti ve yazdı. Safiye ise temmuz 15'e kadar yazar demişti. 10-12 gündür iletişimimiz yoktu.
Valla erkeklerle ilgili çok ekstrem bir şey yoksa eğer tutun kendinizi yazmayın. Egoları kabarıyor.Damla bana temmuzda barisma demisti ama ben yazdim patladi fali ama daha barisma olmadi. Damla gercekten pembeci. Ama yakin gelecegini isterim ciksin
Oyle maalesef beni tatile gonderiyo adamla evlendiriyo falan. Ama mesela bi durum var, hatta iki durum onlarin cikma potansiyelleri var. Damlanin falindaki her seye takilmamak gerekdamla bende cıksın isterim ama pembeci geliyo
O kendi anlatmaya başlıyor sonra ben sorarak ondan cevap almaya çalışıyorum. Çoğunlukla o anlatıyor arada ben soru soruyorum. Ama artık konumu ve ilişkimi biliyor tabi toplamda 3 fal oldu.Siz damlaya fal atarken soru sordunuz mu acaba? Ben hic sormamistim. Anlikta vs bildigi seyler olmustu ama bazi durumlari karistirdi. Acaba soru sormadigim icin mi oldu anlamadim. Yine de kibar damla. Pembeye bagliyo ama olsun
Cok dogru da yazmam gereken bi durumdu… yoksa asla yazmazdim. Ama pismanim. Tum vadeler temmuzdu. Hepsi gittiValla erkeklerle ilgili çok ekstrem bir şey yoksa eğer tutun kendinizi yazmayın. Egoları kabarıyor.
Evet bunlari bilirse bence daha dogru yorum yapiyodur. Biz bi anlasamadik tutturamadik saatleri. Bana ses kaydi seklinde yollamisti. Sonra her soruma cevap verdi ama yine de telefonda canli bakim gibi olmadi tabii.O kendi anlatmaya başlıyor sonra ben sorarak ondan cevap almaya çalışıyorum. Çoğunlukla o anlatıyor arada ben soru soruyorum. Ama artık konumu ve ilişkimi biliyor tabi toplamda 3 fal oldu.
Damla nerede bakıyordu? Telefon numarasını atabilir misiniz rica etsemArkadaşlar çıkan fal haberi ile geldim. Damla nokta atışlı pazara kadar yazar demişti ve yazdı. Safiye ise temmuz 15'e kadar yazar demişti. 10-12 gündür iletişimimiz yoktu.
Duygu deniz çok iddialı konuşup üst üste patladı bende de. yaptığımız yorum üzerinden bakım yaptığına ikna oldumGeçen sene temmuz ayında ben de Duygu Deniz in dediğinin tam aksini yaşadım.Olumsuz olacak demişti ,olumlu oldu.Ondan 6 ay önce de yine çok önemli bi konuda yanildi ,tam tersi oldu.Ilk baktirdigimda nokta atışları vardı,bi kac şey çıkmıştı diye baktirmiştim. daha da ona baktirmam.
beni de evlendirip tatile yolluyoOyle maalesef beni tatile gonderiyo adamla evlendiriyo falan. Ama mesela bi durum var, hatta iki durum onlarin cikma potansiyelleri var. Damlanin falindaki her seye takilmamak gerek
bende öyleBen evlenmeden tatile
Damla dışında tutturanlar kimlerdi?damlanın bana 2-4 vakitte arayacak dediği adam ertesi gun msj yazmıştı. ama bende o gun birkaç falcı iletişimleri tutturdu.
Cok pozitif gercekten ama onun bazi seyleri cikiyor cok ilerisine cok bakmamak lazim, her falci icin boyle gerci. Genelde yakin donem iletisim tarihlerini biliyor, anda bazi nokta atis seyler de biliyor bazen de icine doguyor sonra cikiyor cok detay bir sey. Ona cok soru sormamak lazim o anlatsin daha iyi. Bir daha baktirirsam belki telefonda karsilikli degil ses kaydiyla baktiricam ona sanki karsilikli konusurken de kafasi karisiyor belki ben cok mudahele ediyorum soru soruyorum falan karisiyor.beni de evlendirip tatile yolluyo
Merhaba Damla'nın numarasını özelden gönderir misiniz lütfenUygulama değil, telefondan baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?