- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.141
Ben yazıyordum müsait olunca girecek diyordular saat vermiyorlarelena dün girdi hemen doldu. uygulamaya yazınca hangi gün hangi saat girecek bildiriyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazıyordum müsait olunca girecek diyordular saat vermiyorlarelena dün girdi hemen doldu. uygulamaya yazınca hangi gün hangi saat girecek bildiriyorlar.
Ben yazıyordum müsait olunca girecek diyordular saat vermiyorlar
Sen nereye yazıyorsunSaat veriyorlar. Sorup cevap aldığım için biliyorum.
destek bölümü. Bugün için saat 11 sonrası demislerdi, demin cevrimici oldu meselaSen nereye yazıyorsun
Elena olumlu mu konuşuyor hep?
Siz beğendiniz mi? Çıkmış miydi
Çok teşekkür ederimdestek bölümü. Bugün için saat 11 sonrası demislerdi, demin cevrimici oldu mesela
ben de bazen yorum yapmıyordum o uygulamada. Gelecek çıkmadan neyi puanlayayım diyordum. Yani genmişi anı bildiyse ya da berbatsa yapılır da, ortalama bir falda vadeyi beklemek daha mantıklı geliyordu ama 2 3 gün süre verildiğinden yorumsuz kalmıştır çoğu falım. gene de 20 de 3 az olmuş bayağı.Elena dün en az 20 kişiye fal baktı sadece 3 kişi yorum yapmış bu normal mi
Siz beğendiniz mi? Çıkmış miydi
Evet 3 azben de bazen yorum yapmıyordum o uygulamada. Gelecek çıkmadan neyi puanlayayım diyordum. Yani genmişi anı bildiyse ya da berbatsa yapılır da, ortalama bir falda vadeyi beklemek daha mantıklı geliyordu ama 2 3 gün süre verildiğinden yorumsuz kalmıştır çoğu falım. gene de 20 de 3 az olmuş bayağı.
Temmuz ayı için net şeyler söyledi tutarsa yazarım burayaElena’nin vadeleri tutuyor mu?
Ne zaman baktirmistinizTemmuz ayı için net şeyler söyledi tutarsa yazarım buraya
Elena Ne zaman baktıdınız ses kaydı mı telefonda mı ? Ben ses kaydı istyorum telefon için müsait değilim fal baktırasım geldi kadın çevrimdışı oldu ne zaman aktif olacak bilgisi olan var mı ? Kızlar yardımmmElenaya baktırdım. Dedikleri tutarlıydı ben çok bilgi vermediğim için başta biraz yanlış anladı sanırım ama sonra tutarlı bir tablo çizdi. Sadece vadesi çok uzakkkk
Dedikleri çıktı mıKızlar selam ikinci kez elenaya fal baktıracam bazı gelişmeler oldu ama telefonda bakıyormuş bugün sanırım ? Sesli baktırmak istiyorum nasıl olacak