- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.201
Anlikta karsi tarafi bilemedi. Gecmisle ilgili bildikleri oldu. yakin gelecekle alakali iki durumdan bahsetti bunlar pembe seyler degil ve olabilirligi yuksek seyler. Cikarsa yazarim. Belli bi vade vermemisti, karsi tarafi anlikta iyi yorumlayamadi. Ama ben hic soru sormamistim. Ona gore fena bir fal yorumu degildi. Belki soru sorulursa yani yonlendirme yapilirsa daha tutarli olabilir. Ama falin sonunda pespembe bir dunyaya ugurluyoKızlar damlaya baktırabilirim de anda karşı tarafın duygularını doğru biliyor mu? Birkaç arkadaş pembeci diye yorum yazınca vazgeçmiştim ama dersiniz dediklerini yaşayanlar varsa yazabilir mi
Bence tam tersi hic soru sormayinca daha iyi biliyor.Anlikta karsi tarafi bilemedi. Gecmisle ilgili bildikleri oldu. yakin gelecekle alakali iki durumdan bahsetti bunlar pembe seyler degil ve olabilirligi yuksek seyler. Cikarsa yazarim. Belli bi vade vermemisti, karsi tarafi anlikta iyi yorumlayamadi. Ama ben hic soru sormamistim. Ona gore fena bir fal yorumu degildi. Belki soru sorulursa yani yonlendirme yapilirsa daha tutarli olabilir. Ama falin sonunda pespembe bir dunyaya ugurluyo
Hadi yaAnlikta karsi tarafi bilemedi. Gecmisle ilgili bildikleri oldu. yakin gelecekle alakali iki durumdan bahsetti bunlar pembe seyler degil ve olabilirligi yuksek seyler. Cikarsa yazarim. Belli bi vade vermemisti, karsi tarafi anlikta iyi yorumlayamadi. Ama ben hic soru sormamistim. Ona gore fena bir fal yorumu degildi. Belki soru sorulursa yani yonlendirme yapilirsa daha tutarli olabilir. Ama falin sonunda pespembe bir dunyaya ugurluyo
Ani karsi tarafi bazen biliyor bazen tutmuyor olumluya yordugu icin. Bazi detay seyleri goruyor karsi tarafla alakali. Bende sordugum kisiyle alakali bildigi seyler oldu. Anda ongoruleri var mesela biriyle tartismistim ve kusmustum Damla;ya fal baktiracagim gun telefonu acar acmaz kiminle tartistiniz veya terslestiniz bir kadin enerjisi gibi dedi sok oldum yani hisleri olmasa bunu goremezdi kirk yilda biriyle tartistim onu da gordu soyledi yani.Hadi yaanı bilememesi kötü olmuş
Duygu da anı biliyor sandım iş özel hepsi yanlış yönlendirmeli olmuş
Damlayı aradım ama ulaşılamıyor telefonuAni karsi tarafi bazen biliyor bazen tutmuyor olumluya yordugu icin. Bazi detay seyleri goruyor karsi tarafla alakali. Bende sordugum kisiyle alakali bildigi seyler oldu. Anda ongoruleri var mesela biriyle tartismistim ve kusmustum Damla;ya fal baktiracagim gun telefonu acar acmaz kiminle tartistiniz veya terslestiniz bir kadin enerjisi gibi dedi sok oldum yani hisleri olmasa bunu goremezdi kirk yilda biriyle tartistim onu da gordu soyledi yani.
Whatsapptan yazarsan oradan randevu veriyordu normal telefonu genelde kapali.Damlayı aradım ama ulaşılamıyor telefonu
Bi deneyebilirim o zaman
alya,sezgi, damlaDamla dışında tutturanlar kimlerdi?
Vadesi tuttu mu sizde ilke şaşmazlar ın
Telefondan ya da whatsapp üzerinden ses kaydı ile bakıyorDamla’nın numarasını bende rica ediyorumKendisi evden mi bakıyor???
ben baktırdım beğenmedimKağan’a baktıran var mıydı
mutlaka dönerdamlaya ulaşamadım,dinleniyorum geç saat bakabilirim dedi ama son mesajlarım iletilmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?