- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.161
Haziran ayındaNe zaman baktirmistiniz
Baktırdığımdan bu zamana kadar dedikleri çıktı ben ona detay vermedim estetik ameliyatı olmayı düşünüyordum falda bana bunu görüp söylemişti ekim kasım gibi bir operasyon geçireceğimi ama sağlıksal değil dış görünüş için yapacağımı söyledi cuma günü doktor kontrolüm vardı hazır gitmişken aklımdakini de söyledim havalar biraz serinlesin ekimde yaparız dedi ben ada iklimi olan bir yerde yaşıyorum burada hava geç ısınıyor. En son bu dediği çıkınca tekrar baktırmaya karar verdim. İlişkim için söyledikleri de çıktı ama aklımda soru işaretleri olacağını güvenemeyeceğimi söyledi bu doğru çıktı birkaç gün önce . Ona gittiğimde ayrıydık bir olay vesilesiyle barışacağımızı söyledi tarihi hatırlamıyorum trafik kazası geçirdim benimki koştu o gün konuştul birkaç güne de barıştık. Ben tarihlere pek takılmam çünkü bana tarih tutturan falcı hatırlamıyorum elena hangi ayları verdi onu da hatırlamıyorum ilişki konusunda ama kaydı tekrar dinleyecem. Neyse ses kaydıyla baktığı zaman tekrar fal gönderecem dediklerini yazarımDedikleri çıktı mı
Telefonda nasıl oluyor ? Hiç olmadı vakit ayırmaya çalışayım yaz tatili için kuzenlerim geldi eşi ve çocuklarıyla eğer telefonda bakacaksa 1 hafta daha beklemem gerekecek.Bugün baktırdım sesli açık değilse baktıramazsın o şekilde. Destek ekibine sorarsan ne zaman çevrimiçi olacağını öğrenebilirler
Mükemmel dediklerini yasamissin baktır yine darısı banaBaktırdığımdan bu zamana kadar dedikleri çıktı ben ona detay vermedim estetik ameliyatı olmayı düşünüyordum falda bana bunu görüp söylemişti ekim kasım gibi bir operasyon geçireceğimi ama sağlıksal değil dış görünüş için yapacağımı söyledi cuma günü doktor kontrolüm vardı hazır gitmişken aklımdakini de söyledim havalar biraz serinlesin ekimde yaparız dedi ben ada iklimi olan bir yerde yaşıyorum burada hava geç ısınıyor. En son bu dediği çıkınca tekrar baktırmaya karar verdim. İlişkim için söyledikleri de çıktı ama aklımda soru işaretleri olacağını güvenemeyeceğimi söyledi bu doğru çıktı birkaç gün önce . Ona gittiğimde ayrıydık bir olay vesilesiyle barışacağımızı söyledi tarihi hatırlamıyorum trafik kazası geçirdim benimki koştu o gün konuştul birkaç güne de barıştık. Ben tarihlere pek takılmam çünkü bana tarih tutturan falcı hatırlamıyorum elena hangi ayları verdi onu da hatırlamıyorum ilişki konusunda ama kaydı tekrar dinleyecem. Neyse ses kaydıyla baktığı zaman tekrar fal gönderecem dediklerini yazarım
Baktıracam da telefonda imkansız ya . Önereceğiniz başka bir falcı var mı sesli bakacak ? Elena sesli açınca gönderirim bidaha ona ama bana gerçekten acilen fal lazım şu anMükemmel dediklerini yasamissin baktır yine darısı bana
En beğendiğim Elena oldu onun dışındakileri beğenemedim.Baktıracam da telefonda imkansız ya . Önereceğiniz başka bir falcı var mı sesli bakacak ? Elena sesli açınca gönderirim bidaha ona ama bana gerçekten acilen fal lazım şu an
Peki o halde . Ben ses kaydıyla bakacağı vakti bekleyeceğim mecbur napalım. Haber veririm sizeEn beğendiğim Elena oldu onun dışındakileri beğenemedim.
Ben telefonda baktırdığım zaman sormuştum bir süre sesli alım kapalı olacak dediPeki o halde . Ben ses kaydıyla bakacağı vakti bekleyeceğim mecbur napalım. Haber veririm size
Geçen sene temmuz ayında ben de Duygu Deniz in dediğinin tam aksini yaşadım.Olumsuz olacak demişti ,olumlu oldu.Ondan 6 ay önce de yine çok önemli bi konuda yanildi ,tam tersi oldu.Ilk baktirdigimda nokta atışları vardı,bi kac şey çıkmıştı diye baktirmiştim. daha da ona baktirmam.Kızlar falsepeti duygu denizin 2 hafta önce baktığı falın tam aksini yaşadım bilinçatı yorumununda yanlış olduğunu öğrendim.
Ahu anda şöyle böyleydi bende. gelecek vadesi için beklemedeyim çıkan olursa yazarım tekrar
Size vadesi tuttu mu?İlke şaşmazlar deneyen yok mu kızlar hiç? Vade değil net tarih verdi çok şaşırdım
Vadesi tuttu mu sizde ilke şaşmazlar ınCanım bende dün akşam baktırdım.Banada çok yakın ve kesin vadeler verdi.Vadeler yakın bekleyip göreceğimÇok hızlı ve kendinden çok emin konuştu.
Hangi uygulamaArkadaşlar çıkan fal haberi ile geldim. Damla nokta atışlı pazara kadar yazar demişti ve yazdı. Safiye ise temmuz 15'e kadar yazar demişti. 10-12 gündür iletişimimiz yoktu.
Damlanın çıkmasına çok sevindim inşallah bana da çıkarArkadaşlar çıkan fal haberi ile geldim. Damla nokta atışlı pazara kadar yazar demişti ve yazdı. Safiye ise temmuz 15'e kadar yazar demişti. 10-12 gündür iletişimimiz yoktu.
bu sefer cabuk barışma olmuşArkadaşlar çıkan fal haberi ile geldim. Damla nokta atışlı pazara kadar yazar demişti ve yazdı. Safiye ise temmuz 15'e kadar yazar demişti. 10-12 gündür iletişimimiz yoktu.
Uygulama değil, telefondan baktırdımHangi uygulama
Cevap vermediğim için mesajlarına henüz bir barışma yok canım :) ama o yazdı mı yazdı :))bu sefer cabuk barışma olmuş
Nereden ulaşabilirim bu kişilereUygulama değil, telefondan baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?