- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.061
ahu nadide ve duygu denizi denedim. Duygu kotuydu. Ahu ve nadide paralel seyler soylediler ikisi de fena degilEn çok beğendiğin yorumcu kim
Okudum ama Ahuya şaşırdım,sanırım enerji uyuşması çok önemli birşey..Bayramda baktırmıştım Ahuya ilk defa,geçmişte kimsenin bilemediği şeyleri bilip söyledi ve o esnada olmakta olan birşeyler ve bunları bayram sonrası bir şekilde öğreneceğimi söyleyip çok olumsuz iddialarda bulundu.Geçmişte bildikleri de olumsuz şeylerdi.Geçmişe şaştım ama anda ve gelecekteki yaşayacağımı söylediklerine ihtimal vermedim.Ancak maalesef hepsi dediği şekilde gerçekleşti,olaylar olunca hatta Ahu direkt aklıma geldi ve hala inanamıyorum nasıl bu derece bilmiş..Yani geçmişi eski sorularımdan filan okumuş olsaki sanmıyorum,o anı ve geleceği de bildi..Sadece arama konusu degil. Sürekli beni düşündüğü, beni çok sevdiği vs.
Son olarak diyeceklerim genel olarak şu ki daha once bu batağa düşmüş, fos olduğunu anlamış biri olarak tekrar ayni batağa düştüğüme inanamıyorum. Harcadığım paraya ve salak gibi edindiğim umuda üzülüyorum. Bugün öğrendiğim gördüğüm şeyle birlikte hepsi patlamış oldu bende. Ahu’dan etkilenmiştim ve bunu yazmıştım. Pişmanım buna da. Bende hiçbiri bilemeyip bir de üstüne daha da beklentili, kötü bir psikolojiye soktular. Bir daha da fal atmam. Umarim herkesin her şey gönlünce olur ve bunlarla uğraşmayacak kadar çok seviliriz.
Defalarca ozur dilemiş falda birde bu kadar olumsuz şeyler söylediği için ama uyarmam gerekiyordu dedi.Zaten daha fala negatif elektrik aldım diye başlamıştıOkudum ama Ahuya şaşırdım,sanırım enerji uyuşması çok önemli birşey..Bayramda baktırmıştım Ahuya ilk defa,geçmişte kimsenin bilemediği şeyleri bilip söyledi ve o esnada olmakta olan birşeyler ve bunları bayram sonrası bir şekilde öğreneceğimi söyleyip çok olumsuz iddialarda bulundu.Geçmişte bildikleri de olumsuz şeylerdi.Geçmişe şaştım ama anda ve gelecekteki yaşayacağımı söylediklerine ihtimal vermedim.Ancak maalesef hepsi dediği şekilde gerçekleşti,olaylar olunca hatta Ahu direkt aklıma geldi ve hala inanamıyorum nasıl bu derece bilmiş..Yani geçmişi eski sorularımdan filan okumuş olsaki sanmıyorum,o anı ve geleceği de bildi..
Ben çok uzun zaman gittim ve sürekli ısrarla dönecek dediği adam dönmedi,dediği gibi de olmadı..Pembeci benceArkadaşlar gül demir pembeci mi ? Olumsuz olsa da söylüyor mu ?
Ahuya ikinciyi attiniz mi? Ben bos biri oldugunu dusunmuyorumDefalarca ozur dilemiş falda birde bu kadar olumsuz şeyler söylediği için ama uyarmam gerekiyordu dedi.Zaten daha fala negatif elektrik aldım diye başlamıştı
Ahu iyi bence deAhuya ikinciyi attiniz mi? Ben bos biri oldugunu dusunmuyorum
O baktığı ilk falda o kadar şok oldum ki,üstüne daha detay sormaya 2.yi attım.Olayı yaşayınca da yine attım:Yani 3 fal toplamdaAhuya ikinciyi attiniz mi? Ben bos biri oldugunu dusunmuyorum
Duygu çok kötüydü ahu'nun dedikleri çıktı mıahu nadide ve duygu denizi denedim. Duygu kotuydu. Ahu ve nadide paralel seyler soylediler ikisi de fena degil
Ahuyu bende begenıyorum. Ama detay vermeden sorunca.O baktığı ilk falda o kadar şok oldum ki,üstüne daha detay sormaya 2.yi attım.Olayı yaşayınca da yine attım:Yani 3 fal toplamda
Bana üç faldada istikrarla aynı şeyleri söyledi.Yalnız onca fal baktırdım en iyiler bile bilemedi asla Ahu gibi,yada dobraca söylemediler.Ahuyu bende begenıyorum. Ama detay vermeden sorunca.
Ahunun ilk falinda vadesi cikti ve surec dedigi gibi ilerleyebilir. O yuzden ikinciyi attim ilkine gore yine bazi spesifik seylerden bahsetti. Surecin nasil ilerleyecegini zamanla gorucez ama sindilik memnun kaldim. Duygu fiyaskosuna gore daha iyiDuygu çok kötüydü ahu'nun dedikleri çıktı mı
Evet olumsuzu pat pat soyleyen biriBana üç faldada istikrarla aynı şeyleri söyledi.Yalnız onca fal baktırdım en iyiler bile bilemedi asla Ahu gibi,yada dobraca söylemediler.
Şu zamana dek evet dediği gibi oldu,geleceği de göreceğim bakalımEvet olumsuzu pat pat soyleyen birio zaman sizin surec onun dedigi gibi ilerliyo sanirim
Beğendin mi ahuyuKızlar karşı tarafın düşüncelerini öğrenmek için kimi önerebilirsiniz?Ahuya ve Gül Demire baktırdım
ahu ya ne fali baktirdiniz? gulŞu zamana dek evet dediği gibi oldu,geleceği de göreceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?