- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
- 408
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.081
İlk falda kahve atmıştım ve kartla desteklemesini istemiştim,normalde su falını kartlarımla desteklerim ama bir defaya mahsus sizi kırmayacağım diyip katina ve tarotla desteklemişti.Kart falı yada su göndermek iyi sanırım ona..Hayır gül demir boş boş umut verip durdu bana geçmişte,hiç te dediği olmadıahu ya ne fali baktirdiniz? gul
demir bilemedi mi
Size göre fal sepetinde en iyi kimdiAhu Yaldız'a baktırdım ama bana göre ortalama bir falcı. Çok hissiyatlı bulmadım. Sorularıma da tam yanıt vermemiş ucunu açık bırakmış. Bahsedilen kadar bulmadım maalesef.
Bana en çok uyanlar Duygu Deniz ve Sibel Avcıydı ama beğenmeyenleri de çok.Size göre fal sepetinde en iyi kimdi
En çok hangi falcıyi beğeniyorsunuzAhu Yaldız'a baktırdım ama bana göre ortalama bir falcı. Çok hissiyatlı bulmadım. Sorularıma da tam yanıt vermemiş ucunu açık bırakmış. Bahsedilen kadar bulmadım maalesef.
Bu var mi? Lutfen olsun ya olmali kesinlikleBurda astrocenterda telefonla aranınca ses kaydını dinleyebilecegimiz yazılmıstı. Acıkcası bulamadım nerden dinlenecek acaba?
Ben beğenmedim hicastrocenter cudi ye baktırdım. ortalama bir faldı ve farklı bir bakış acısı sundu bana diğer falcılardan. mesela diğerleri çok isi var sole bole derken o, senin aramanı beklemiş kafasında kurmuş dedi. çıkan baktıran var mı cudiye?
orda alya veya sezgi kat kat daha iyi
Arkadaşlar gül demir pembeci mi ? Olumsuz olsa da söylüyor mu ?
Bence de kötü bir falcı, aşırı pembeciydi hatta. Atta biraz gerçekçi at diyecektim neredeysesiz yazınca merak ettim Ahu'ya ben baktırmışım 1 yıldız vermişim iade gözüküyor
Ya bendede öyle gecmisi ve ani biliyorlar ama gelecek bir türlü gelmediAhu’ya ilk baktirdiktan sonra dediği bir şeyi öğrenince bir arkadaşıma soylemistim. Aklında iki kişi vardi. O da atti fal, gelince bana basit olduğunu ve beğenmediğini söyledi. Üstünden bir ay gecti sana ne demisti niye beğenmedin diye sordum. Al dinle dedi ve bana verdi. Ve ağzım açık dinledim. E çıkmış dedim şunlar. I da dinledi sonra ve gerçekten verdiği vadeyle birlikte iki kişiyle ilgili yaşayacaklarıni bilmiş. Arkadasim ihtimal vermediği için önemsememiş.
Gelgelim benim ahuya baktirdiklarima. Evet bende bir şeyi bildiği icin ben çok etkilenmistim ve birkac kez daha atmistim, geçenlerde de yazdim. Ve sorularda ayrıntı da asla vermedim. Bana öngörüleri çıkmadı. Hatta neden cikmayacagina emin de oldum gecen hafta. İlginç bir şekilde şu güne kadar hiçbir falcının vadesiyle dediğini yaşamadım. Bende hep olanı bildiler
Nadide biraz pembeci sankinadide hanzade ve oylum genç çıkmadı arkadaşlar. nadide çok da güzel bakmıştı halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?