- 21 Nisan 2015
- 1.627
- 1.473
- 133
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.101
cıkan oldu mu pekinadide hanzade ve oylum genç çıkmadı arkadaşlar. nadide çok da güzel bakmıştı halbuki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıkan oldu mu pekinadide hanzade ve oylum genç çıkmadı arkadaşlar. nadide çok da güzel bakmıştı halbuki.
alya nıın uc fal önce dediği birsey oldu. biraz negatif bir durumcıkan oldu mu peki
Kötü bence bir fal da dediğinin tam tersini diğerinde söylüyor. 6 dk bakmıştı en son birdeYasemin Türk baktırdınız mı?
Kötü bence bir fal da dediğinin tam tersini diğerinde söylüyor. 6 dk bakmıştı en son birde
alacayı cok begenmiştm ama cıkmadı ahu da öyleAhuya başka baktıran var mı yorumlarınız nedir? Çıktı çıkmadı gibi.
Bir de Alaca Pera baktıran varmı
Anladımalacayı cok begenmiştm ama cıkmadı ahu da öyle
Ne demistiselime gerenin dediği birşey oldu arkadaslar
negatif bir süreç ve sonrasındauzun süre iletişimsizlikNe demisti
selime ve alyayı öneririmKötü bir süreçten geçiyorum yine, ahuyu denedim katinada ortalama bir faldı
elena dün girdi hemen doldu. uygulamaya yazınca hangi gün hangi saat girecek bildiriyorlar.elenaya baktıramıyorum sisteme girmiyor kimi önerirsiniz
Alyaya dün baktırdım. Selime nerede canımselime ve alyayı öneririm
falsepeti.Alyaya dün baktırdım. Selime nerede canım
Alya bana daha öncede çıkmıştı. Seviyorum ben onu tek zamanlarına takılmamak lazım oda öyle diyorfalsepeti.
alyayı beğendin mı