- 15 Haziran 2024
- 236
- 182
- 18
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.041
Kızlar polina size de sana aşıkk gibi aşırı pozitif şeyler söyledi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana göre pembeci polinaKızlar polina size de sana aşıkk gibi aşırı pozitif şeyler söyledi mi
GalibaBana göre pembeci polina
kötü değil ama aşırı iyi de diyemem bence. bende en çok uyumlu gül oldu ordaiyi midir kendisi falda memnun musunuz yıldıznamesi nasıl
evet cok asikkk ayy resmen askindan agliyor kiyamam felan dedi ama adam beni heryerden sildi yuzume bakmiyorKızlar polina size de sana aşıkk gibi aşırı pozitif şeyler söyledi mi
ne fali baktirdiniz mars ateseBen canlı fal baktırdım. Baktırdığım kişinin evcil hayvanını ve mesajı o an gördüğünü bildi. Nasıl oldu anlamadım . Mesajı görmüş dedi normalde görmemişti ve baktığımda gerçekten görüldü tiki oldu o an .
benim yuzyuzr baktirdigim bi abla var fiyatida uygun istanbulda yasiyor ama telefondanda bakiyorMerhaba önerebileceğiniz bir falcı var mı? Instagram'dan da biri olabilir
Ben beğenmedimBayanlar Ala Uysal’ı deneyen oldu mu?
Kac kere baktirdin elenaya? Vadesi tutumu gercekden? Ex ile ilgili miydiElena bana arada sırada vade tutturdugu olmuştu.Anda ve geçmişte de fena değil.Boş biri degil bence.
Donukluk mu? Oysa tavsiye etmem. Seneler once dedigi hicbir sey cikmamis.Melisa nasıl kızlar
Patlamıştı bende de.Melisa nasıl kızlar
Pembecimi ???Patlamıştı bende de.
asiri pembeci. ve uslanmamisim yilmamisim 2-3 sene once ona defalarca fal atmisim. ne anlik ne gecmis yani 0 asla tavsiye etmem. Fiyati hala nasil o kadar yuksek olabilir anlamiyorum.Pembecimi ???
Evet ,olumlu olacak demişti olmadı.Pembecimi ???
Evet neden bu kadar övülmüşDonukluk mu? Oysa tavsiye etmem. Seneler once dedigi hicbir sey cikmamis.
En çok beğendiğin yorumcu kimasiri pembeci. ve uslanmamisim yilmamisim 2-3 sene once ona defalarca fal atmisim. ne anlik ne gecmis yani 0 asla tavsiye etmem. Fiyati hala nasil o kadar yuksek olabilir anlamiyorum.