- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.861
Melisaya eskiden cok baktirmistim ama hic cikmadi banaOna bayram indiriminde baktırdım iyi gibiydi cidden
Olumlu baktı ama bakalım olcak mı
pembeci mi acabaMelisaya eskiden cok baktirmistim ama hic cikmadi bana
Bana olumlu bakmis ve cikmamis 2 yil oncepembeci mi acaba
Ben en son ona baktırdım.Indirimde yakalamıştım geçen ay.3 soru sordum,ilk ikisi dediği gibi oldu.3. sü için vade vermişti 4 ay sonraya.Umarim o da çıkar.Anlikta iyiydi.Nadide hanzade nasil baktiran var mi
Benim enerjim en çok Gül Demir ,Elena Günce ,Isilay can,Nadide hanzade ile tuttu sanırım.Sen en çok kimi beğeniyorsun
nasıl yakaladın sesli mi telde mi baktırdınElenaya baktırdım yine her zamanki olduğu gibi anda iyidi çok kesin şeyler söyledi bakalım çıkacak mi
Elena muhtemelen burayi okuyo ve su an asiri talep gordugunun farkinda, agirdan mi satiyo kendini anlamadim hala mesgul duruyoElenaya baktırdım yine her zamanki olduğu gibi anda iyidi çok kesin şeyler söyledi bakalım çıkacak mi
Sesli bildirim gelir gelmez hemen sıraya girdim telefon şu sıralar sürekli elimdenasıl yakaladın sesli mi telde mi baktırdın
Elena hep meşgul zor yakalanıyorElena muhtemelen burayi okuyo ve su an asiri talep gordugunun farkinda, agirdan mi satiyo kendini anlamadim hala mesgul duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?