- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #13.841
Bekleyeceksin saatlerce bekleyen varevet ama mesgul gözüküyor, meşgul olduğu icin de fal göndermek istediğimde kabul etmiyor sistem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyeceksin saatlerce bekleyen varevet ama mesgul gözüküyor, meşgul olduğu icin de fal göndermek istediğimde kabul etmiyor sistem..
bazen çok iyi olsa da bilgisayardan secilen kartlar çok olumsuz çıkabiliyor ondan yorumlamak istememiş olabilirElena falımı iade etmek istedi olumsuz enerji alamıyorum diyip ama daha önce aynı kişi için defalarca olumlu bakmıştı. Enerji alamadığından mı fal mı olumsuz olduğundan mı anlamadım
Kahve attım aslındabazen çok iyi olsa da bilgisayardan secilen kartlar çok olumsuz çıkabiliyor ondan yorumlamak istememiş olabilir
ben dun baktirdim memnun kaldim. asiri ilgili her soruyu yanitliyor. ve yillardir gittigim falcim var onun soylediklerinin aynisini soyledi nokta atislari varPolinaya baktıran var mı
ahu berbat otesi asiri kotu cumleleri tutarsiz. param bosa gittiAhu yaldiz ve gizem duru beni o sira aldatan adamin hakkinda cok olumlu seyler söylediler gizem hatta yüzük görmüs. Anda bile iyi degillerdi maalesef
Ben de onun için yükleme yaptım reddetti. Bu don bakışım olcaktıoff ben bugün Elena'ya fal baktıracağım diye yükleme yaptım ama galiba baktırmayacağım beklemekten başım ağrıdı
melisa donukuk var ama pahalı indirim gerekBen de onun için yükleme yaptım reddetti. Bu don bakışım olcaktı
Krediyi harcamak için öneriniz var mı anda iyi bilen
Ona bayram indiriminde baktırdım iyi gibiydi ciddenmelisa donukuk var ama pahalı indirim gerek
Ona ne atarsan at aynı yorumlama tarzı var yalnız en iyi SuDuygu deniz hangisinde daha iyi acaba kahve mi katina mi