- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #13.881
Elena ben de çıkmamıştı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vadede nasil peki? Aylar onceki bir yorumunuzu görmüştüm. Sanırım eski sevgilinizle olacağınızı bilmiş.Surec çıktı ani bir karsilasma gormustu ortak baglantilar sebebiyle vadesine daha vardı. Ortak arkadasin dogum gununde denk geldik.Ama oraya geleceğine ihtimal vermiyodum. Mesajla telefonla iletisim olmucak yuzyuze olacak demisti. Sallıyo dedim ilk başta Ama enerji meselesi tabi siz bilirsiniz burda çıkmayanda olmuş
Kim peki 3. Kişi görenlerElena bende bilmedi haberiniz olsun. 3.ü kisiyi cok az falci görüyor
İkisinde de vadesi gelmeden çıkmıştı.Ama tabiki dedigim gibi enerjisel olabilir burda çıkmayanda olmuş. Duygu ve Ahu bende bildiler. Mars Elena Bihter bunlar bilemediler. Sibeli denemek istiyorum bideVadede nasil peki? Aylar onceki bir yorumunuzu görmüştüm. Sanırım eski sevgilinizle olacağınızı bilmiş.
Neden 4-5 kez baktirdin ozaman cikmiyorsaElenaya 4-5 kez baktirdim 2 senedir ama hic bir fal cikmadi maalesef
Elena tuttumu sizdeBende sadece birkaç tane tutan Elena ve Nesibe oldu.Onun dışında bende yok.Son yenilerden vadesi tutan olursa buradan paylaşırım
Katılıyorum bence de öyleKızlar tamamen enerjisel bence ya Birinin burda gömdüğü yorumcu digerine nokta atışı yapabiliyor. Deneyerek anlıcaz anca yorumlara çok takılmayın bence
EvetElena tuttumu sizde
Ex le ilgilimi
Anda hep mantikli gelmisti ama sonradan asla cikmadigini fark ettimNeden 4-5 kez baktirdin ozaman cikmiyorsa
EvetEx le ilgilimi