Fal Sepeti Deneyimleri

Çiğdem Atlı’nın falında 2 aday çıkmıştı hatırlarsanız, 1 hafta arayla buluşma olacak demişti ilkiyle Pazartesi günü buluştuk diğeriyle ise bu Pazar görüşmeyi planlıyoruz. 😳 Ten ve saç renkleri dediği gibiydi. İlk sayfaya tarihleriyle birlikte fal baktırdıkça ekliyorum, bakabilirsiniz. Tamamen çıktı diyebilmek için iş, para vs. diğer söylediklerinin de çıkması gerekli. Bunun için de zamana ihtiyacım var 🤷‍♀️
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın, ilk dediğim kişiyle ilk buluşmada anlaşamadık 😂

Valla seni uzm

iyim ama benim exim girmeyi baya azaltinca ogrendim ki siniftan sevgili yapmis.. ben de isi gucu var cocuk surekli gircek degil deyip kendimi teselli ediyodum🥵
bide ben onusmuyoduk onu instadan ekledim gitti hesabını kapadı,1 hafta sonra aktif yaptı ve beni engellemedi instadan.normalde whatsaptan engellemiş o zaman,instadan neden açınc hesabı engelemedi sence?çünkü heryerden engellyim

Çiğdem Atlı’nın falında 2 aday çıkmıştı hatırlarsanız, 1 hafta arayla buluşma olacak demişti ilkiyle Pazartesi günü buluştuk diğeriyle ise bu Pazar görüşmeyi planlıyoruz. 😳 Ten ve saç renkleri dediği gibiydi. İlk sayfaya tarihleriyle birlikte fal baktırdıkça ekliyorum, bakabilirsiniz. Tamamen çıktı diyebilmek için iş, para vs. diğer söylediklerinin de çıkması gerekli. Bunun için de zamana ihtiyacım var 🤷‍♀️
ne baktırmıstın ve fiyatı ne kadar

Arkadaşlar fal sepetinde falımın iadesini istemiştim cevap olarak bunu atmışlar ama ben ısrarla falımın iadesini istiyorum. Bunun için kendimi nasıl savunabilirim? Yorumcunun hisleri ile detaylı bir fal olduğu söyleniyor ama falım kesinlikle beni yansıtmıyor.

Eklentiler

• ED967006-2FB8-4E72-A23B-2EAA2FC751E7.jpeg
    ED967006-2FB8-4E72-A23B-2EAA2FC751E7.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar fal sepetinde falımın iadesini istemiştim cevap olarak bunu atmışlar ama ben ısrarla falımın iadesini istiyorum. Bunun için kendimi nasıl savunabilirim? Yorumcunun hisleri ile detaylı bir fal olduğu söyleniyor ama falım kesinlikle beni yansıtmıyor.
Merhaba canm fal iptal etmek için yeterli gerekçe görmemişler demekki.sizin sundugunuz gerekçe ile ben de iade istediğimde benzer cevap verip iade etmemişler,indirim kuponu ile geçiştirmişlerdi.iade aldığım fallarda oldu tabii ne gibi durumlar derseniz;4 dakikalık bir sesli yorum ve 1 dakikası susarak ve zaman doldurmak için konuşulmuş bomboş bir yorumdu.birinde yine bir arkasimla benzer cümle lerde yorum gelmişti, bir kaç kez de sadece hiç memnun kalmadım bu yorumdan diyerek iade aldığımda oldu başka sebep sunmadan.

o falcıya birdaha gönderme cnm, demekki elektriğiniz tutmuyor onunla

Fal atanlar yorumlarını yazsın bari, merak ettim👀 haftalardır bekliyosunuz degmistir umarimm
Evet baya bekledim ve cidden fala son noktayı koydum. Taliaya o şahısla ilgili tek soru sordum ne düşünüyor diye. Geçmişteki buluşma zamanımızdan neler yaşadığımıza kadar bildi 2 hafta veya 20 gün içinde konuşma olacak dedi. Vadelere takılmıyorum diğer falcılar gibi gelecek tutmayadabilir ama analizlerine diyecek lafım yok. Son soruyu detaylı sordum bakalım ne dicek.

Evet baya bekledim ve cidden fala son noktayı koydum. Taliaya o şahısla ilgili tek soru sordum ne düşünüyor diye. Geçmişteki buluşma zamanımızdan neler yaşadığımıza kadar bildi 2 hafta veya 20 gün içinde konuşma olacak dedi. Vadelere takılmıyorum diğer falcılar gibi gelecek tutmayadabilir ama analizlerine diyecek lafım yok. Son soruyu detaylı sordum bakalım ne dicek.
Son noktayı koydum derken iyi anlamda mı anlamadım :)

X