Kizlar, bu falcilarin hepsi yalan dolan. Tamam terapi olsun, istedigimi soylesinler de motive olayim diyordum ama biraz da real life’i gormemiz lazim.
Biz ayrildiktan birkac ay sonra sevgili yapti exim ve hala sevgililermis. Attigim birkac falci kizi kendisi bildi ama hep “duygusal anlamda bir sey yok, temmuzda iletisim ve agustosta da iliski” diye tutturdular. 5 liralik falcidan 150 liralik falciya hepsi ayni seyi soyledi. E hepsi ayni vadeyi verince de ister istemez inanip beklentiye giriyorsun. Geldik temmuzun 16sina tik yok. He zaten 5-6 aylik su anki sevgilisine duygusal bir sey hissetmeyip, hala onunla olup kendine aci cektiriyodur zaten kesin benimki de
Patlayan falcilar, simdiye baktirdiklarimin hepsi. He daha ayin ortasindayiz, iletisim olur belki niye erkenden ifsa ediyosun derseniz olmayacagini adim kadar iyi biliyorum. Zaten double akrep burcu biri olarak, cogu seyi hissederim ve bunu da biliyorum maalesef. Yine de aksi bir durum olursa yazarim foruma ama dedigim gibi attigim tum falcilar patladi.
wanderlust ’tan sonra bana da bir gina geldi ve analiz yapayim.
FALSEPETI-
Attigim tum falcilar temmuz’a iletisim veya yakinda tarihleri verdiler.
Nas Kendinehas: 3lu vade verip ay oldugunu dusunuyorum dedi. 1 ayi doldu.
Duygu Aura: 7 hafta dedi, 4 haftasi doldu.
Dennis: Ocak’ta atmistim, mayis-haziran vade vermisti. Vadesinde sikinti oldugu icin takmadim ama o da patladi.
Alex: mayis ayinda atmistim, su anki sevgilisi isin oyle aylar surmez ayrilirlar demisti. Patladi. Sana uzun vadede yazacak dedi.
Melisa Donukuk: haziran ilk haftasinda atmistim, 6li vade vermisti. Aya kaydi ama gecmis ve su anda harika hisli birisi. Ama o da o kiza karsi duygusal bir seyi yok, akli sende diyenlerden
Misirli Talia: 5 hafta vade vermisti. Haftaya doluyor
ilk fali noktasi virguluna kadar ciktigi icin buna da guvenmistim ancak patladi
Medyum Gizem, Emre Dinc, Utku Inanc, Nesibe Tekbaser, Yagmur(bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum), Katiee Vise, Samantha Grey, Ahmet Cansoy(husrana ugratti beni..), Melih Gun, Ahenk Ozum.
TELLWE-
Elifsucan: gecmisi ve ani asiri iyi bilmisti. Zaten gelecek icin herkese ayni seyi soyluyormus. Temmuzda mutlaka iletisim demisti o da.
Yesilcingene: olumsuz fallariyla unlu birisi zaten. Benim falim sasirtti beni. Haziran ilk hafta atmistim. Nokta atisi yoktu zaten sadece soylediklerime yorum yapmisti ve sorularimi cevaplamisti. Eximin hala aklinda oldugumu, 3lu vadede aradigini bulamadigi icin gelecegini soylemisti.
Melita, mormelek(icim yana yana patlayanlara yaziyorum cunku cok begendigim bir faldi), banuyilmaz, sadecegercekler, falcananay, kahinfevzi, kalbimdekiayna.