Fal Sepeti Deneyimleri

Evet baya bekledim ve cidden fala son noktayı koydum. Taliaya o şahısla ilgili tek soru sordum ne düşünüyor diye. Geçmişteki buluşma zamanımızdan neler yaşadığımıza kadar bildi 2 hafta veya 20 gün içinde konuşma olacak dedi. Vadelere takılmıyorum diğer falcılar gibi gelecek tutmayadabilir ama analizlerine diyecek lafım yok. Son soruyu detaylı sordum bakalım ne dicek.
İnsallah cıkar dedikleri🙏🏻 İlk defa mı atmıstın sen Talia’ya?

bu arada kızlar attığımız falı iptal edebiliyor muyuz iletişimden siteye yazdığımız zaman?
Dün böyle bir talepte bulundum önce iptal etmediler %50 indirim kuponu tanımladılar daha sonra tekrardan şikayetimi özellikle belirttim falımın iadesini talep ettiğimi söyledim hemen geri dönüş yaptılar ve iade ettiler

talia o kadar nadir mi giriyor kızlae cok merak ettim ve ne falı atıyorsunuz?
Öncesinde 2 3 günde bir giriyordu son sefer bi 3 hafta falan girmedi. Benim ilk falım katina idi, gerçekten anda ve analizde çok iyi. Çoğu kişiye gelecek çıkmış..Bugün yıldızname attım, bekliyorum bakalım :)

fal sepetinde en iyi samantha.. bire bir çıkıyor bence... 3 hafta önce baktırdım baya bilmiş iki isim daha var ama.. mısırlı talia bana baktığı yüzde 40 falan tutmuştu... fal sepetinde herkese baktırdım sorun söyleyim canlar

X