- 6 Nisan 2019
- 123
- 109
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.361
bu arada kızlar attığımız falı iptal edebiliyor muyuz iletişimden siteye yazdığımız zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, hemen yazarsan ediyolarbu arada kızlar attığımız falı iptal edebiliyor muyuz iletişimden siteye yazdığımız zaman?
Cok sevindim insallah her sey cıkarBu aralar şanslı mıyım, nedendir bilinmez ama söylenilenler olmaya başladı
İnsallah cıkar dedikleri İlk defa mı atmıstın sen Talia’ya?Evet baya bekledim ve cidden fala son noktayı koydum. Taliaya o şahısla ilgili tek soru sordum ne düşünüyor diye. Geçmişteki buluşma zamanımızdan neler yaşadığımıza kadar bildi 2 hafta veya 20 gün içinde konuşma olacak dedi. Vadelere takılmıyorum diğer falcılar gibi gelecek tutmayadabilir ama analizlerine diyecek lafım yok. Son soruyu detaylı sordum bakalım ne dicek.
Dün böyle bir talepte bulundum önce iptal etmediler %50 indirim kuponu tanımladılar daha sonra tekrardan şikayetimi özellikle belirttim falımın iadesini talep ettiğimi söyledim hemen geri dönüş yaptılar ve iade ettilerbu arada kızlar attığımız falı iptal edebiliyor muyuz iletişimden siteye yazdığımız zaman?
Öncesinde 2 3 günde bir giriyordu son sefer bi 3 hafta falan girmedi. Benim ilk falım katina idi, gerçekten anda ve analizde çok iyi. Çoğu kişiye gelecek çıkmış..Bugün yıldızname attım, bekliyorum bakalım :)talia o kadar nadir mi giriyor kızlae cok merak ettim ve ne falı atıyorsunuz?
Evet çok merak etmiştim içimde kalmasın dedim :) Talia nın öngörüleri pek çıkmıyormuş sanırım anlık iyi.İnsallah cıkar dedikleri İlk defa mı atmıstın sen Talia’ya?
Alex?fal sepetinde en iyi samantha.. bire bir çıkıyor bence... 3 hafta önce baktırdım baya bilmiş iki isim daha var ama.. mısırlı talia bana baktığı yüzde 40 falan tutmuştu... fal sepetinde herkese baktırdım sorun söyleyim canlar
alexe 5 kez falan attım 2 senedir atmışım bu süreçte.. ilk 2 falı tamamen çıkmıış son 3 falının hiçbir alakası yoktu dinleyince sonradan anlam veremedim yani