Fal Sepeti Deneyimleri

çok iyi geldi söylediğiniz cümle evet kendimden ödün vermedim ve karakterli duruşumu gösterdim çok şükür :)) onlar dediğiniz diğer onursuz gurursuz kadınları hakediyorlar malesef

Sanki reddedilmişim gibi hissediyorum :/ Çok teşekkür ederim yine de
Ne reddedilmesi❤❤ O adam gibi hercai biri bile senin nasıl iyi kalpli duygusal biri oldugunu görmüş de aradığı bu olmadığı için uzaklaşmış. Sevin bence güzellik ❤inşalah seni hakeden biri çıksın karşına

Kizlar, bu falcilarin hepsi yalan dolan. Tamam terapi olsun, istedigimi soylesinler de motive olayim diyordum ama biraz da real life’i gormemiz lazim.
Biz ayrildiktan birkac ay sonra sevgili yapti exim ve hala sevgililermis. Attigim birkac falci kizi kendisi bildi ama hep “duygusal anlamda bir sey yok, temmuzda iletisim ve agustosta da iliski” diye tutturdular. 5 liralik falcidan 150 liralik falciya hepsi ayni seyi soyledi. E hepsi ayni vadeyi verince de ister istemez inanip beklentiye giriyorsun. Geldik temmuzun 16sina tik yok. He zaten 5-6 aylik su anki sevgilisine duygusal bir sey hissetmeyip, hala onunla olup kendine aci cektiriyodur zaten kesin benimki de
Patlayan falcilar, simdiye baktirdiklarimin hepsi. He daha ayin ortasindayiz, iletisim olur belki niye erkenden ifsa ediyosun derseniz olmayacagini adim kadar iyi biliyorum. Zaten double akrep burcu biri olarak, cogu seyi hissederim ve bunu da biliyorum maalesef. Yine de aksi bir durum olursa yazarim foruma ama dedigim gibi attigim tum falcilar patladi. wanderlust ’tan sonra bana da bir gina geldi ve analiz yapayim.

FALSEPETI-
Attigim tum falcilar temmuz’a iletisim veya yakinda tarihleri verdiler.
Nas Kendinehas: 3lu vade verip ay oldugunu dusunuyorum dedi. 1 ayi doldu.
Duygu Aura: 7 hafta dedi, 4 haftasi doldu.
Dennis: Ocak’ta atmistim, mayis-haziran vade vermisti. Vadesinde sikinti oldugu icin takmadim ama o da patladi.
Alex: mayis ayinda atmistim, su anki sevgilisi isin oyle aylar surmez ayrilirlar demisti. Patladi. Sana uzun vadede yazacak dedi.
Melisa Donukuk: haziran ilk haftasinda atmistim, 6li vade vermisti. Aya kaydi ama gecmis ve su anda harika hisli birisi. Ama o da o kiza karsi duygusal bir seyi yok, akli sende diyenlerden
Misirli Talia: 5 hafta vade vermisti. Haftaya doluyor ilk fali noktasi virguluna kadar ciktigi icin buna da guvenmistim ancak patladi
Medyum Gizem, Emre Dinc, Utku Inanc, Nesibe Tekbaser, Yagmur(bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum), Katiee Vise, Samantha Grey, Ahmet Cansoy(husrana ugratti beni..), Melih Gun, Ahenk Ozum.

TELLWE-
Elifsucan: gecmisi ve ani asiri iyi bilmisti. Zaten gelecek icin herkese ayni seyi soyluyormus. Temmuzda mutlaka iletisim demisti o da.
Yesilcingene: olumsuz fallariyla unlu birisi zaten. Benim falim sasirtti beni. Haziran ilk hafta atmistim. Nokta atisi yoktu zaten sadece soylediklerime yorum yapmisti ve sorularimi cevaplamisti. Eximin hala aklinda oldugumu, 3lu vadede aradigini bulamadigi icin gelecegini soylemisti.
Melita, mormelek(icim yana yana patlayanlara yaziyorum cunku cok begendigim bir faldi), banuyilmaz, sadecegercekler, falcananay, kahinfevzi, kalbimdekiayna.

Kızlar benimkilerinde vadeleri doldu... yazık boşa harcamayın paranızı onun yerine güzel bi kıyafet alıp... başka birini bulmak lazım.... hiçbiri çıkmadı hiçbiri ve para kaybim büyük... sadece psikolojikmem rahatladık o dönem bu... keşke bi araya gelip bi çekirdek çitleye citleye konuşsak saaatelrce gene rahatlardık... :/

Benim de ters çekim yasası mıdır, serbest bırakmanın getirisi midir bilmiyorum ama bu aralar fallardaki ufak tefek şeyler çıkar oldu. Faldan iyiden iyiye soğuduğum bir dönemde.

Binnaz'dan Nil Güneş'in dediği bir şey oldu, dün de Fal Sepeti Melek Kara'nın. Biriyle ilgili kısa bir vade vermişti, "isminde falanca harf olan kişi şöyle yapacak" gibisinden. Dediği gibi oldu. Çoooook imkansız bir şey değildi gerçi ama fal sorusunda hiç bahsetmediğim halde tutması ilginç geldi.

Bana da bu şekilde konu dışı, falcinın kendi hissedip söylediğ ve bence önemsiz olan eften püften şeyler çıktıkça daha bi ofkeleniyorum O ücretleri bunları duymak için mi ödüyorum diye dusunup...

Katılıyorum sana, ama bir yandan şu da var: Nil'in tutturduğu şey aslında önemsediğim bir konuydu ama daha da önemlisi, benim kafamdaki falcı imajı benim dile getirmediklerimi bilen kişidir. "Spesifik net soru" diye tutturup yeteneksizliğe kılıf buluyorlar gibi geliyor çünkü ben bir konu hakkında ("esas konu") 15 sayfa soru ve ayrıntı yazdıktan sonra ne kıymeti kalıyor. O kadar ayrıntıya rağmen tutturamayanlar da var tabii ama yine de sorudan yürümek garantili sonuçta. Asıl marifet, değinmediğimiz konuları ortaya çıkartmaları...

Ama hayatında biri oldugunu bildiler öylemi

Ama hayatında biri oldugunu bildiler öylemi
Ben hep soylemistim zaten. Dun melisaya attigimda dedi baska kdin enerjisi seziyorum diye ama ayni hesaptan atmistim zaten ilk fali. Girip bakip mi soylemistir bilmiyorum. Onun disindaaaa baska bilen olmadi ya hepsi ayrilmis, ayrilik surecinde falan dediler

offff yaa bende benşmkime bask yerden bakıyorum akşamları girmiyo mesela 10 da 11 de ama sabahları giriyo sence biri olsa akşamları illaki açık olur dimi sürekli

Valla seni uzm
offff yaa bende benşmkime bask yerden bakıyorum akşamları girmiyo mesela 10 da 11 de ama sabahları giriyo sence biri olsa akşamları illaki açık olur dimi sürekli
iyim ama benim exim girmeyi baya azaltinca ogrendim ki siniftan sevgili yapmis.. ben de isi gucu var cocuk surekli gircek degil deyip kendimi teselli ediyodum

Süpersiniz ,bayildim cevabiniza Zaman kaybi para kaybi,enerji kaybi .... Alacaklı oldugumuz bir para var.Fal sepetindeki neredeyse burda yazilan tüm falcilara sordum hepsi ama hepsi yaz aylarina gelmeden mutlaka alacaksiniz dedi.Kişin baktirmistim.Yani iclerinde bir tanesi bile alamayacaksiniz demedi.Umutlandik bi güzel ,iyi düşündük vs ama hepsi patladi. Parayi alacagimiz yerden tık haber yok hatta ortada görünmüyolar bile.Kısaca kucuk bir servet ödedik falcilara cok pişmanim... Hani burda yaziliyor ya ; Mısırli Talia nin pesindeyim hic online olmuyor vs ama bize hic bir dedigi cikmadi.... Ahmet Cansoy,zeus,alex,bugra,ayisigin,lily ayim,duygu aura,melisa donukuk,yagmur,medyum gizem , samira ,melis durkan ,anette claire ve daha aklima gelmeyen digerleri ..... Hepsi mi patlar hepsi ..Bir de bu ritüel,kuantum,totem,melek kartlari vs bunlara da inanmiyorum.Bunlar ticari bir sektör sadece.Müşterileri de dara düşmüş insanlar maalesef.... En güzeli samimi kalple Allah 'a acilan eller ve dua. Her sey hayırlar doğrultusunda kalbinizce olsun

Herkese merhaba.
obsessivebuddy canim,vadeler konusunda bu kadar takilma.
Oncelikle kendi fikrimi soyleyeyim.
7 sene evvel cresizce her soylenilene fal attigim donemde herkes cok olumlu konusuyor,hepsi 1 ay sonraya vade veriyor,bir dahaki falda da bir dahaki aya sarkiyordu.
Bu sekilde ne biten gonul iliskilerim oldu,fal ata ata,vade bekleye bekleye adami unutmusum:)
Caresizce faldan cok beklenti icine girmek yanlis diye dusunuyorum.
Bazen bizim cok istedigimiz sey veya bilincaltimizdaki olay yansiyor fala.
Adam bizi sevmiyor o an,coktan gitmis ama beynimiz okadar saplantili ki o an falda bu cikiyor.
Zaten tum bu sitelerde toplasan 3,4 falcinin arada fali cikar ee digerlerinin hepsi çöpse ve bizde bu kisilere 3,5 kez baktirdiysak dusunun hayal kirikligini.
Demem o ki yasadiginiz sorundan biraz siyrilip daha genis cerceveden hayatimiza bakmali ve medet umarak fal atmamaliyiz.
7 sene onceden simdiye gelelim.
Son donemde buradaki ovulenlerin bir kacina baktirdim onun disinda standart bir kac baktridigim var.
Ve bu fallarin neticesinde tarih beklemem,gidisat ayni olmayabilir...yani beklentiyi yuksek tutmamak iyi analiz etmek gerek.bazen falci aslinda ima ediyor barisma olmayacagini ama naif bir sekilde.
Fal sepetinde;duygu aura,bugra,
Zeliş,melek,oylum,ozgur,emre,sevgi,ayisigin,duygu,melisa,hale bana cikmayanlar ve falda detay bilmeyenler.
Talia ,zulal,alex,yagmuru begenirim.
En basarili alexi buluyorum.
Tellwede;tek begendigim yesilcingene idi.yulede gecmis falini okudum baya cikmis.onun disindakiler bana kalirsa fos.1 dedikleri cikiyor misal o da yuzde 50 ihtimal zaten.
Bunlarin disinda naktaya hep baktiririm.analizleri bende dogru teyit ettim karsi taraftanda cok zaman.
Yani demem o ki yuksek beklentiyle burada her adi gecene hemen baktirmak ve o anlik analizini begenip bir kac kez daha baktirmak hayal kirikligi yaratiyor.
Zor isler.buradaki herkesin olumsuz bir durumu var ve fala dusmusuz cidden zor.

asena87 canim,
cok tesekkurler yazin icin oncelikle. O kadar haklisin ki, soyleyecek baska bir sey yok cidden.
O dedigin durumu ben yasiyorum sanirim. Fal baktira baktira eximi unuttum cidden. Umudum da istegim de kalmadi aslinda. Ama onun icin o kadar uzun sure bekledim ve sayisizca fal baktirdim ki, aliskanlik haline geldi. Sanki haftada min 1 kisinin, birkac haftaya donecek demesine ihtiyacim var gibi. Cok umutsuzum vakayim sanirim
Belki vadeleri boyle dort gozle bekledigim icin veya cok fazla baktirdigim icin oteleniyodur, belki benim bilincaltim yansiyor belki de coktan unuttu beni(buyuk ihtimalle)....
Fallara ihtiyac duymadigimiz gunlerimiz olsun hepimizin insallah

Rüzgar tuna’ya kimler baktırmıştı? Yorumları çok iddialı duruyor
Yorumlari cok kaale almayin .insanlar anlik durumlarinin bilindigini okuyunca muhtesem yorumlar yapabiliyorlar o anki duygu ile.Mesela Ahmet Cansoy kadar zor yakalananini görmemistim ,yorumlari da öyleydi ama hic yani elde var sıfır .Hic biri cikmadi bana

Ahmet cansoy hiç övüldüğü kadar yok bir arkadaşımla bana benzer cümleler kurmuştu hatta aynı.ikimizde iade aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…