• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bekliyoruz yorumlarınızı 😀
ay yok bana olmadı hem komşu teyze falı bakmış ben iş üzerinden sordum onu anlatmış eh işte uyacak şeyler tüm baktıranlara sonra demiş birazda aşk hayatından gidelim istiyorum çünkü görüyorum ki geçmişte çok üzülmüşsün ama beklediğin 3 vadede olucak bir aşk bir kavuşma geri dönüş görüyorum diyor ee ama ben gayet mutluyum yıllardır ilişkimde :D hiçbir problemim yok

ay yok bana olmadı hem komşu teyze falı bakmış ben iş üzerinden sordum onu anlatmış eh işte uyacak şeyler tüm baktıranlara sonra demiş birazda aşk hayatından gidelim istiyorum çünkü görüyorum ki geçmişte çok üzülmüşsün ama beklediğin 3 vadede olucak bir aşk bir kavuşma geri dönüş görüyorum diyor ee ama ben gayet mutluyum yıllardır ilişkimde :KK70: hiçbir problemim yok
ay ya 🥲 ne falı baktırdınız
bende ayrıldıgım kişinin gecmişte ilişkisinin neden bittigini ve şuan yasadıgı bir problemi söylemişti ama bu klasik bir neden değildi o yüzden spesifik geldi. of

ay yok bana olmadı hem komşu teyze falı bakmış ben iş üzerinden sordum onu anlatmış eh işte uyacak şeyler tüm baktıranlara sonra demiş birazda aşk hayatından gidelim istiyorum çünkü görüyorum ki geçmişte çok üzülmüşsün ama beklediğin 3 vadede olucak bir aşk bir kavuşma geri dönüş görüyorum diyor ee ama ben gayet mutluyum yıllardır ilişkimde :KK70: hiçbir problemim yok
fal baktıranların çoğu eski sevgilisi için baktırıyor, falcılar da bunu bildiğinfrn baktırana yapıştırıyorlar bir eski sevgili. o anki ilişki durumunu bilen çok az kişi var maalesef, hepsi beklenti düşünüp ona göre atıp tutuyor işte

Kızlar Alya Ar’a fal gönderdim, fal bakımını yaparken aynı anda yemek yapıyor, arkadan aspiratör sesi çatal bıçak sesi ocak açma sesi geliyor cidden büyük saygısızlık ve sorularıma cevap verememiş bile şikayet ettim

Arkadaşlar fal sepeti ece soyadını unuttum kişiye fal gonderdim.Soyadimi istedi.Falda kac kardes olduğumu falan baba adı gibi şeyler söyledi.Fali zaten berbattı. bunlar nüfus bilgilerine ulasiyolar benim falımda babamın annemin ne işi var 😄😄😄😄😄😄😄iade aldım 😄😄😄
Eminoğlu ☺️ aa benden de istemişti su falıyla desteklemek istiyorum diye

Arkadaşlar fal sepeti ece soyadını unuttum kişiye fal gonderdim.Soyadimi istedi.Falda kac kardes olduğumu falan baba adı gibi şeyler söyledi.Fali zaten berbattı. bunlar nüfus bilgilerine ulasiyolar benim falımda babamın annemin ne işi var 😄😄😄😄😄😄😄iade aldım 😄😄😄
Yav ben yazdım ya daha yeni buraya, arkadan maç sesi geliyordu çok kötüydü diye. Keşke baktırmasaydın. Allah'tan iade almışsın.

Bayağıdır burayı takip ediyorum. Yazmadan duramıcam bu nüfus bilgisi olayına. Nüfus bilgilerine ulaşmak ciddi bir suç. Buna nasıl müdahale etmiyor site yönetimi, hayret ediyorum.

Bir de hazır yazmışken şunu ekleyim. Genelde Gül Demir, Nesibe'den falan bahsediliyor burada. Ben Gül Demir'i çok severim bu arada. Ama neden Zeliş Can'dan behsedilmiyor bazen şaşırıyorum. Zeliş Can'ın arada sadece tavsiye verdiği fallar olsa da bazen öyle şeyler diyor ki ağzımı açık bırakıyor. Kimsenin bilmesi mümkün olmayan şeyleri görüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bir de hazır yazmışken şunu ekleyim. Genelde Gül Demir, Nesibe'den falan bahsediliyor burada. Ben Gül Demir'i çok severim bu arada. Ama neden Zeliş Can'dan behsedilmiyor bazen şaşırıyorum. Zeliş Can'ın arada sadece tavsiye verdiği fallar olsa da bazen öyle şeyler diyor ki ağzımı açık bırakıyor. Kimsenin bilmesi mümkün olmayan şeyleri görüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
ben kendisine ilk baktırdığımda drfrmin ölüm yıl dönümüydü o gün. Bana falda şu ismi gördüm onla ilgili sorun varsa sor dedi dedemin ismini vererek. Ben çok etkilenmiştim o an. Başka falını da denedim, hiçbir gelecek öngörüsü tutmuyor maalesef. Ama benim ilişkimlerimde istemediğim bir şeyi de bilmişti. Ama gelecek olmayınca bir daha denemedim.

Back