- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.401
Sanada kısa vademi vermişti falini beğendim.
bir vadesi 2 hafta içinde yazar demişti yazdıSanada kısa vademi vermişti falini beğendim.
Anlik ta iyide olumlu bakiyor herseye pembeci değildir umarım.bana
bir vadesi 2 hafta içinde yazar demişti yazdı
sonra başka vadede 10 gün içinde dedi 40 gün oldu o yüzden tesadüf mü bilmiyorum ama anlıkta kötü değil bence
arkadasımda baktırdı o da anlıkta beğendi.Anlik ta iyide olumlu bakiyor herseye pembeci değildir umarım.
Benim enerjime göre olduğunu sanmıyorum hiç olumlu düşünmüyorum kendi pembeci o zaman. Arkadaşına dami yakın vade verdi.arkadasımda baktırdı o da anlıkta beğendi.
ikimize de olumluydu acıkcası dedigi gibi ilerlemiyorama şöyle bir şey var ikimizin düşüncesi de o zaman ki falı attığımız gibi değil yani bizim enerjimiz değiştiği için mi gidişat farklı dicem ama biraz toz pembe konusuyo dediğiniz gibi
genelde 2 hafta ya da 1 ay içinde olarak söylüyoBenim enerjime göre olduğunu sanmıyorum hiç olumlu düşünmüyorum kendi pembeci o zaman. Arkadaşına dami yakın vade verdi.
kadin en yakın zamana enerji gönderiyor demekki.genelde 2 hafta ya da 1 ay içinde olarak söylüyo
ama anlıkta kötü diyebilceğim biri değil hakkını yemeyim burda çünkü kimsenin gelecek cıkmıyo zaten
söyledikleri tutarlıydı ikimiz içinde ancak bakım şekli itti beni sadece çünkü çok ağır konuşuyo bayıyo dakika dolsun diye mi anlamadımkadin en yakın zamana enerji gönderiyor demekki.
pardon burda kimden bahsediyorsunuz acabaa?söyledikleri tutarlıydı ikimiz içinde ancak bakım şekli itti beni sadece çünkü çok ağır konuşuyo bayıyo dakika dolsun diye mi anlamadım
fal sepetinde sibel avcıpardon burda kimden bahsediyorsunuz acabaa?
Ahu Hanımın müdavimiyim takip ediyorum ve 2 gündür de sitede yok ne ara baktırdınız acabaay yok bana olmadı hem komşu teyze falı bakmış ben iş üzerinden sordum onu anlatmış eh işte uyacak şeyler tüm baktıranlara sonra demiş birazda aşk hayatından gidelim istiyorum çünkü görüyorum ki geçmişte çok üzülmüşsün ama beklediğin 3 vadede olucak bir aşk bir kavuşma geri dönüş görüyorum diyor ee ama ben gayet mutluyum yıllardır ilişkimdehiçbir problemim yok
2024-01-27Ahu Hanımın müdavimiyim takip ediyorum ve 2 gündür de sitede yok ne ara baktırdınız acaba
yeni mi olmuş bilginiz var mı eskiye dönül bir ilişki mi? eskiyse anı bile bilemiyolar demek ki tek kendimizi kandırma şeklimiz buydu çünkü gelecek zaten beklenti yok ama anı da bilemiyolarsa enerji falan hepsi safsata olarak kalıyoO kadar çok baktırdım ki ama net olarak söyleyebilirim başkasıyla berabermiş bunu da bilen birisi yok zaten kimseyi beklemeye uzun süre değmez gerçekten böyle bir zamanda hemde
Pelin50 kodu ile baktir çarşambaya kadar devam yarı fiyatına düşüyor.Sibel Avcı'ya baktım da fiyatlar ne kadar uçuk ya online için. Bu ücretlere bir de süre sınırı var, online fallar zaten güven vermiyor. İndirim falan olursa artık diyerek kenara koydum kendisini, en azından telefonda konuşma var, bir de sadece ses kaydı falan olsa bu tutara daha neler diyeceğim.
Cok uzuldum gercekten gecmis olsun. Bu bilgiyi paylastiginiz icin de tesekkur ederim.O kadar çok baktırdım ki ama net olarak söyleyebilirim başkasıyla berabermiş bunu da bilen birisi yok zaten kimseyi beklemeye uzun süre değmez gerçekten böyle bir zamanda hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?