Fal Sepeti Deneyimleri

Anlik ta iyide olumlu bakiyor herseye pembeci değildir umarım.
arkadasımda baktırdı o da anlıkta beğendi.
ikimize de olumluydu acıkcası dedigi gibi ilerlemiyor ama şöyle bir şey var ikimizin düşüncesi de o zaman ki falı attığımız gibi değil yani bizim enerjimiz değiştiği için mi gidişat farklı dicem ama biraz toz pembe konusuyo dediğiniz gibi

Benim enerjime göre olduğunu sanmıyorum hiç olumlu düşünmüyorum kendi pembeci o zaman. Arkadaşına dami yakın vade verdi.

Ahu Hanımın müdavimiyim takip ediyorum ve 2 gündür de sitede yok ne ara baktırdınız acaba

Beni yerden yere vuran biliyosun durumu kabullenmiyosun diye saçmalayan bir falcı vardı bildiğim bişey yokken beni suçluyordu çok üzülmüştüm para verip kendimi üzmüşüm resmen yazık gerçekten yazık.

O kadar çok baktırdım ki ama net olarak söyleyebilirim başkasıyla berabermiş bunu da bilen birisi yok zaten kimseyi beklemeye uzun süre değmez gerçekten böyle bir zamanda hemde
yeni mi olmuş bilginiz var mı eskiye dönül bir ilişki mi? eskiyse anı bile bilemiyolar demek ki tek kendimizi kandırma şeklimiz buydu çünkü gelecek zaten beklenti yok ama anı da bilemiyolarsa enerji falan hepsi safsata olarak kalıyo

Sibel Avcı'ya baktım da fiyatlar ne kadar uçuk ya online için. Bu ücretlere bir de süre sınırı var, online fallar zaten güven vermiyor. İndirim falan olursa artık diyerek kenara koydum kendisini, en azından telefonda konuşma var, bir de sadece ses kaydı falan olsa bu tutara daha neler diyeceğim.

Pelin50 kodu ile baktir çarşambaya kadar devam yarı fiyatına düşüyor.

O kadar çok baktırdım ki ama net olarak söyleyebilirim başkasıyla berabermiş bunu da bilen birisi yok zaten kimseyi beklemeye uzun süre değmez gerçekten böyle bir zamanda hemde
Cok uzuldum gercekten gecmis olsun. Bu bilgiyi paylastiginiz icin de tesekkur ederim.

Ben de artik inanmiyorum fala, insanin kendine odaklanip iyilesecegi sureyi bos umutlarla mahvediyorlar. Ne yazik ki bir umut insan inanmak istiyor. Hatta su yazdiginizi gorunceye dek ben de dusunmustum acaba yeniden baktirsam mi aylardan sonra diye, ama artik beni yeniden bos umutlarla dolduracaklarini anlayip vazgectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…