Ben 40-50 kere baktırdım sanırım.
O zamanlar aşık olduğumu düşünüp baktırdığım kişinin bana aşık olduğunu ama benim yıllardır süregelen ciddi bir ilişkim olduğu ve birlikte olduğum kişiyi sevdiğimi düşündüğü için bana adım atmadığını, aşktan çok korktuğunu söylemişti. gül demirle beraber o kişinin bana açılmayacağını söyleyenlerden biriydi. Gül Demir o kişinin bencilliğinden, Melisa ise korkusundan dolayı açılmadığını söylemişti. O kişi ile aramızda bişey göremediklerini de söylediler. Melisa da kendi ilişkime şans vermem konusunda beni cesaretlendirmişti.
Ben o kişiyle bu konuyu açık açık konuşamadım ama tavırlarından bana hisleri olduğunu düşünmüştüm. Ama hiç direk ağzından duymadım bilmiyorum.
Şuan geldiğim noktada ise o zamanlar hayalimde kurduğum bir kişiye aşık olduğumu, aslında gerçek aşkın yıllardır süregelen ilişkimde olduğunu, o kişiyi ise saplantı ve hırs haline getirdiğimi aslında gerçekten sevmediğimi anlıyorum. Tabi bunda psikologum da çok faydalı oldu. Benim biraz okb tarzı rahatsızlıklarım olduğu için sık sık saplantılardan dolayı kafam karışıyor.
O aşık olduğunu söyledikleri kişi hiç açılmadı bana, sadece bir kere içkiliyken ilişkisi olan birine hisleri olduğunu ama o kişinin hayatını bozmamak için açılmayacağı tarzında bir şey söyledi. Sonra da bana genelde uzak davrandı iş dışında. İnstagramdan istek attığımda kabul etmedi. Şimdi işyerinde bana selam veriyor ya da konuşmaya çalışıyor ama ya cevap vermiyorum ya da tersliyorum. Kendi içinde neyin kafasını yaşadı bilmiyorum. Ama ben sanmıyorum o kişinin bana aşık olduğunu
dediğim gibi aşık olsa savaşırdı bence.