- 14 Kasım 2010
- 1.005
- 1.123
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Ahenk Özüm’ün hesabı hala açık sitede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şifremi unuttum deyip yeni şifre oluşturun yada müşteri ilişkilerine yazınEttim sonra girmeyi denedim diyodki parola yada kullanıcı adı yanlıs mail giriyorum kullanıcı adı kısmına ama yanlıs diypr
Kim ded bunu ben ilk defa baktırcam da ondan soruyorumNas Kendinehas: Sen 2 ya da 2,5 yıl içerisinde evleneceksin, isminin içinde R harfi olan birisiyle dedi. Sorduğun kişinin sıkıntıları ve özgüven eksikliği var dedi. İkiniz de bu durumdan memnun değilsiniz ama bir şey de olmuyor dedi. Senden hoşlanıyor dedi. Eylül ya da Ekim gibi bir aradan daha yüksek bir noktaya geleceğinizi görüyorum hatta belki flört de olabilir ama ilerisi olmaz dedi. Senin bu görüşme için ayrıca emek sarf etmen gerekir dedi. Temmuz ayı sana çok uğurlu gelecek, isminin içinde Z harfi olan birisinden işle ilgili olumlu haber alacaksın dedi. Hatta 2 ay içinde istediğin işin olacak, başlayacaksın dedi. Ardından işle alakalı bir yolculuk olacak dedi. Bir de önce kısa, sonra uzun bir tatil yapacaksın dedi. Ama benim böyle planlarım yok Eski ilişkindeki kişi senden içini döke döke, senin de hatalarını söyleye söyleye senden özür dileyecek, süresi 4 hafta veya 4 ay dedi. Bu kişinin yandan baktığında burnu belirgin dedi. Burnunun belirginliğini bildi, bakalım özür de dileyecek mi ?
Fal Sepeti’nde Nas Kendinehas isimli falcı.Kim ded bunu ben ilk defa baktırcam da ondan soruyorum
malesef bekliyoruz 2 gündür girmiyor.şifremi unuttum deyip yeni şifre oluşturun yada müşteri ilişkilerine yazın
bu arada herkes mısırlı talia yı beklemiş , girdimi bari gönderebildiniz mi ?
Oyyyy ne zormus dur gene denicemşifremi unuttum deyip yeni şifre oluşturun yada müşteri ilişkilerine yazın
bu arada herkes mısırlı talia yı beklemiş , girdimi bari gönderebildiniz mi ?
Tamam teşekkürlerFal Sepeti’nde Nas Kendinehas isimli falcı.
siz böyle talia'yı online yakalamaya çalıştıkça benim de baktırasım geldi yenidenmalesef bekliyoruz 2 gündür girmiyor.
Nas kendinehas diye yazmış ya panpaKim ded bunu ben ilk defa baktırcam da ondan soruyorum
Sen bi dur bakiiim. Valla bi kıvılcıma bakıyor fal bağımlılığının nüksetmesisiz böyle talia'yı online yakalamaya çalıştıkça benim de baktırasım geldi yeniden
Ben de Talia için heveslendimkızlar baktıran köşeye çekilsin biz de baktıralım hahahah
ya nolur 10 kişi sıraya girerse ve baktıramazsam sinir krizi geçiririm artıkk hahahahhhshBen de Talia için heveslendim
Bide ben telden giriyorm siz yazdıkca ben heycanlandım ya taliaa için oyyy o kadarmı iyi bakıyo ya cıkıyomu cidden anamm bende basladı gene fal şeysiya nolur 10 kişi sıraya girerse ve baktıramazsam sinir krizi geçiririm artıkk hahahahhhsh
ben hiç baktırmadımki ondan bu merakBide ben telden giriyorm siz yazdıkca ben heycanlandım ya taliaa için oyyy o kadarmı iyi bakıyo ya cıkıyomu cidden anamm bende basladı gene fal şeysi
Heeee bendensin sende o zamanbişey dicem acaba buranın saati varmı yani belli saat sonra bakmıyolar veya site kapanıyo gibi bişey varmı ayyyyy deliriceeeem ya telden giriyorum ya uyuz oldumben hiç baktırmadımki ondan bu merak
Binnazda mı bu?Arkadaşlar, kalan puanlarımı bitirmek için hiç tanımadığım ve burada konuşulmayan birine fal attım. Beğendim, sesli 13 dklık bir daldı. Durumumu ve karşımdaki insanı iyi analiz etmiş, gelecekte yaşayacağım muhtemel durumları bilmiş. Katina yorumcusu Damla Ay 300 krediydi sanırım. Tavsiye ederim.
Ben gönderdim derin hislere de, hemen gelmşyo galiba fal dimi?Falı okuya tıkladım benim bilgilerim cıkıyo yorum yok henüzben hiç baktırmadımki ondan bu merak