- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.881
Böyle devam ederlerse hiçbirimiz fal göndermeyelim, kendilerine de bu durumu söyledim.Ben de hiç cevap alamıyorum, bozdukar onlar da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle devam ederlerse hiçbirimiz fal göndermeyelim, kendilerine de bu durumu söyledim.Ben de hiç cevap alamıyorum, bozdukar onlar da
Böyle devam ederlerse hiçbirimiz fal göndermeyelim, kendilerine de bu durumu söyledim.
Teşekkür ederim. Oysa ki eskiden böyle değillerdi...Evet bence de öyle yapalım. Sen onlarca fal baktırıyorsun o sitede, haksızlık yapıyorlar sana!
Zülal Şen in ilk falını ben de beğenmiştim. Karakter analizi iyiydi. Uzun anlatmıştı. Gereksiz ayrıntılara girmemişti. Tekrar baktırmayı düşünüyordum ama sen böyle söyleyince vazgeçtim :)Nas Kendinehas ve Zülal Şen’in ilk falları güzeldi ama ikinci falları berbat... Nokta atışı, karakter analizi falan beklemeyin. Ayrıca tüm sorularınıza cevap alamıyorsunuz.
Umarım bu analizlerimi görüp paranızı çöpe atmazsınız...Hiçbir konuda hiçbir söylediği çıkmayan yorumcular;
Ayışığın
Falcı Nezo
Oya Boran
Berke Gürsoy
Nisan Yıldız
Alev Seçkin
Ersan Sam
Senanur Tan
Melek Kara
Buğra
Emre Dinç
Medyum Gizem (Sadece burç yorumları yapıyor)
Sevgi Derman
Anette Claire (Sürekli başka bir fala davet ediyor, kısa bakıyor)
Didar Evren (Sürekli başka bir fala davet ediyor, kısa bakıyor)
Bubastis999 (Tellwe)
Fildor (Tellwe)
eflin4 (Tellwe)
FALCANANAY (Tellwe)
Klothoyagmur (Tellwe)
Not: Diğer baktırdığım yorumcular en azından ufak tefek detayları bilmişti, yukarıda belirttiğim yorumcuların hiçbir dediği çıkmadı.
Güncelleme: Söylediklerimi geri alıyorum, son falında diğer fallarıyla çelişti. Sadece ilk falları çok güzelmiş ama gelecek konusunda patladı.Özgür Can: Genel olarak söylediklerini yaşadığım bir diğer kişi. Kendisine 2 kez fal baktırmıştım, Şubat ayında söyledikleri çıkarsa 3. falımı atacağım
Aylar geçmiş hala bulamadımBu kadar fal baktırmanın tek iyi noktası doğru falcıları bulmak En azından bundan sonra söylediklerini yaşadığım kişilere fal gönderirim.
Değil Kasım sonu, Mart sonundan bile umut yokyok mu çıkan fal kasım sonu itibariyle
Reklamcının önerilerini dikkate alıp paranızı boşa harcamayın!!!Nisan Yıldız
Rüya Gümüş
Açelya Nil
Masal Naz
Bunları deneyen var mı
Bunların hepsinin aynı kişi olma ihtimali olabilir, dikkat edelim...Şuanda sitede aktif olan
Alev Seçkin
Aleyna Ateş
Özge Özün
Nisan Yıldız
Sultan Erçil
Bunlardan birine baktıran oldu mu, kimi önerirsiniz?
Gelecek’ten geliyorum, değil Şubat seni Mart bile kurtaramaz...Benimle birlikte Şubat ayının gelmesini bekleyenler var mı?
Sadece bir şey oldu, o da tesadüfen. Ayrıca devamı gelmedi, süreç ve diğer vadeler söylediği gibi olmadı.Arkadaşlar Senanur Tan’ın söylediği birkaç şey oldu... Merak eden arkadaşlarıma özelden anlatabilirim