G geceninkralicesi canım kusura bakma ama bu söylediklerini biraz yadırgadım. Ben fal sepetini 3 yıldır kullanırım, hesabın askıya alınması ne demektir hiç bilmiyorum, başıma gelmedi. Tek çözüm mail atıp durumu onlarla görüşmek olabilir. Ama purring’in dediği gibi ben de bu duruma kötü gün diyemeyeceğim. 3 günden beri evde hapisim, kendim için, ailem için, arkadaşlarım için, öğrencilerim için çok endişeleniyorum uykularım kaçıyor. Bu durum ne kadar sürer, nasıl sonlanır bilemiyoruz. Tek isteğim bir an önce günlük yaşamıma dönüp eskisi gibi olabilmek. Fal topiklerinde yorum yaparım evet ama fala çok da önem veren biri değilim, çünkü fala gerçekten inandığımı söyleyemem. Seni de üzmek istemem ama benim özellikle 2017-2019 arası online falların çoğu çöp oldu gitti. O zamanlar deli aşık olduğum ha geldi ha gelecek dedikleri adam bir daha tek kelime bile konuşmadı benimle. Sessiz sedasız yurtdışına yerleşti, hala da orada. Sonraki kişi ise bana çok çok kötü şeyler yaptı, bunları yüzüne vurunca kuru bir özür dileyip gitti. Herkesin canının tehlikede olduğu bir dönemde hatırımı bile sormuyor şimdi bu insanlar. Ölsem hatta haberleri olmaz. Diyeceğim şu ki fallar yalan. Bazı ufak tefek şeyler tutabilir ama falcıların anlattığı bize gizliden gizliye çok aşık adamlar gerçek hayatımızda yok. Dinleyemediğin falların çoğu çok yüksek ihtimalle hiç olmayacak şeylerden söz ediyordu, dolayısıyla hiç bir kaybın yok. Lütfen bana kızma, 38 yaşındayım sanırım bu forumda yazan herkesten büyüğüm. Ablanız olarak söylüyorum. Bunları söylediğim için bana hakkını helal et ama falı da o adamı da bence bir süre düşünme. Bu kadar gönlün varsa aç konuş onunla. Fallara kaptırma kendini. Olursa olur olmazsa olmaz. Ben adamla konuştum olmayacağını anladım mesela. Tüm arkadaşlarıma söylüyorum, sizi bu zor günlerde bile aramayan adamlar bir daha da karşınıza çıkmasınlar zaten, nerde kaldı bir de uğurlarına fal baktırmak.