- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.861
Aralıkta attı, cevap vermedim ama ilte sarhoşken araması garibime gitmişti mesela of bilmiyorum2018 de ayrıldınız
İlk msjı ne zaman attı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aralıkta attı, cevap vermedim ama ilte sarhoşken araması garibime gitmişti mesela of bilmiyorum2018 de ayrıldınız
İlk msjı ne zaman attı?
Yani 1 sene sonra falan mı yazdı?Aralıkta attı, cevap vermedim ama ilte sarhoşken araması garibime gitmişti mesela of bilmiyorum
Bence de öyle, isteyen her türlü gelir amaYani 1 sene sonra falan mı yazdı?
Bence yazma birşey
O çok isterse seni kazanmaya çalışır
Bu benim fikrim tabi
Tabi aranızdaki olayı da bilmşyorum
Kim ayrıldı?
Mesajlarına hiç dönmedin mi?
Bide hiç aradı mı telle?
Msj ciddi bir geri dönüş şekli değil
GelmeyebilirBence de öyle, isteyen her türlü gelir ama
3-4 kere iletişime geçip olumlu bi dönüş alamadıktan sonra da yine üsteleyip gelir mi sence?
Ben mesajlarına dönmedim son mesajı hariç onda da çok soğuktum o durmadan soru falan sordu
Yaaaani şimdi bi yazıp nabız yoklamalıyım??Gelmeyebilir
Yani girişimde bulunmuş bir kaç kez
Olumlu değil ama en azından biraz konuşman gerekirdi
Yani şöyle ona karşı bir hissin yokmuş gibi normal konuşmalar
Bir arkadaş gibi
Arkadaşça yaz bakalımYaaaani şimdi bi yazıp nabız yoklamalıyım??
O kadar soğuk konuştuysan bir daha yazmayabilir de. Barışmayı ne kadar istese de 20 sene ısrar edecek hali yok.Bence de öyle, isteyen her türlü gelir ama
3-4 kere iletişime geçip olumlu bi dönüş alamadıktan sonra da yine üsteleyip gelir mi sence?
Ben mesajlarına dönmedim son mesajı hariç onda da çok soğuktum o durmadan soru falan sordu
Yaaaani şimdi bi yazıp nabız yoklamalıyım??
Cok buyuk koz verirsin eline.Ben olsam asla yazmazdim.Gercekten isteyen bir erkek mutlaka bunu söyler sen ne kadar soguk davransan da.Yoklayan exler tehlikelidir aman tuzaga dusme derim.Yaaaani şimdi bi yazıp nabız yoklamalıyım??
Ben de böyle düşünüyorum.çok zaman geçmiş çünküCok buyuk koz verirsin eline.Ben olsam asla yazmazdim.Gercekten isteyen bir erkek mutlaka bunu söyler sen ne kadar soguk davransan da.Yoklayan exler tehlikelidir aman tuzaga dusme derim.
Yagmur bana da mart ta demisti.. martin yarisi gecti zaten....Yıldız ışık denemek isteyen varsa söylediği vadeden daha önce tutturdu.okuyup dinledikçe yazarım buraya.yağmur’un falı ise tutmadı
Hepimize aynı vadeyi vermiş...Yagmur bana da mart ta demisti.. martin yarisi gecti zaten....
Fal Sepeti son zamanlarda hiç ilgili değil ve şikayetlerime cevap alamıyorum. Birkaç kere benimle alakası olmayan, hissiyatsız fal bakışmış ve belirttiğim halde iademi yapmadılar. Yaparlarsa buraya yazacağım. Ayrıca Yağmur’un falı iptal olsun dediğim halde fala bakılmış, oysa ki bakarsa iade isterim demiştim. Umarım bu sefer ilgili olurlar. İade verirlerse sizleri bilgilendireceğim.
Kesinlikle.İnşallah geri iade ederler canım Eğer böyle devam ederlerse Tellwe gibi ınsanlar bıkıp artık Falsepetine boş yere para harcamayacaklar
Ben de hiç cevap alamıyorum, bozdukar onlar daFal Sepeti son zamanlarda hiç ilgili değil ve şikayetlerime cevap alamıyorum. Birkaç kere benimle alakası olmayan, hissiyatsız fal bakışmış ve belirttiğim halde iademi yapmadılar. Yaparlarsa buraya yazacağım. Ayrıca Yağmur’un falı iptal olsun dediğim halde fala bakılmış, oysa ki bakarsa iade isterim demiştim. Umarım bu sefer ilgili olurlar. İade verirlerse sizleri bilgilendireceğim.