- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.821
Ben artık hiçbir falcıya inanmıyorum... Sadece moralimi düzeltmek için fal baktırma ihtiyacı hissediyorum, belki de kendime engel olmak için...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlama ihtimali yüksek...Asıl sorduğum soru değil, yakın zamanda olması gereken bir konu için verilen vadeler;
Fulya Nas (Mart ayının başı)
Berke Gürsoy (Mart ayının başı)
Falcı Nezo (Mart ayı)
Yağmur (Mart ayı)
Duygu Aura (Mart ayının ortaları)
Didar Evren (Mart ayının ortaları)
Medyum Namaste (Nisan ayı)
Melisa Donukuk (En geç birkaç ay içinde, 4’lü bir vade)
Yorumcu Zeus (2’li bir vade, 2 hafta ya da 2 ay)
Bana olumsuz konuştu sonra ümit var mı diye bakıcam ama şimdiye kadar söylediklerimden anlamışsındır deyip 8. ayda gelişmeler olucak falan dedi bi olumsuz bi olumlu anlayamadım Bi de aşırı farklı bi anlatış biçimi var kafam karıştıMesela şu şu olurda bunu bunu dersin ya işte tam olarak öyle gibi örnekler verdi bana. G geceninkralicesi senden farklı olarak vade verdi bana canım
Alex ten 3-4 kez yorum aldım. Ama ortaya herhangi bir sonuç çıkmadı. Mesela Alex e dedim eski sevgilim tekrar barışmak istiyorum nasıl olur vs filan diye sordum. Hayatına düzgün biri girse eski sevgilin aklına bile gelmez. eski sevgilin ayrıldığınız dönemdeki sorunları unutmamış olmaz ilişkide tekrar olur. Alex genelde sorular üzerinden çıkan kartlara göre yorum yapar. Mantıken yorum yapar yani hisle değil. He bunların yanı sıra olumlu baktığı falları da olmuştur. Ama o olumlu baktığı fallarda da tutan herhangi bir şey olmamıştır. Zaten gelecekle ilgili de çok konuşmaz.Herkese merhaba
Alex e fal attım çok duymuştum
Çok mu olumsuz konuşuyor ?
Aaaa banada öyle dediAlex ten 3-4 kez yorum aldım. Ama ortaya herhangi bir sonuç çıkmadı. Mesela Alex e dedim eski sevgilim tekrar barışmak istiyorum nasıl olur vs filan diye sordum. Hayatına düzgün biri girse eski sevgilin aklına bile gelmez. eski sevgilin ayrıldığınız dönemdeki sorunları unutmamış olmaz ilişkide tekrar olur. Alex genelde sorular üzerinden çıkan kartlara göre yorum yapar. Mantıken yorum yapar yani hisle değil. He bunların yanı sıra olumlu baktığı falları da olmuştur. Ama o olumlu baktığı fallarda da tutan herhangi bir şey olmamıştır. Zaten gelecekle ilgili de çok konuşmaz.
Aaaa banada öyle dedi
Hayatında biri olsa düzgün aklına bile gelmez
Dönerse yine olmaz vs
Ya ben dönmez diye düşünüyorum zaten de
Yinede dediğin gibi mantıklı yorum yapıyor birşey gördüğü için değil
Banada biri anlatsa bunları bende
Ne güzelHerkese mantık çerçevesinde aynı söylüyo demek ki :) Ama ben barıştım yani patladı Alex
He kız valla sokakta adam kaynıyo bıktım ya değerimi bilmiyorsa yallaaah beNe güzel
Bende maalesef hiç umut yok amann ne yapalım beni istemeyeni bende istemem
Meraktan baktıydım zaten
AynenHe kız valla sokakta adam kaynıyo bıktım ya değerimi bilmiyorsa yallaaah be
Anladığım kadarıyla kafası karışmış arkadaşının, boşlukta olabilir o an sen yakın olduğun için sana karşı bişeyler hissettiğini sanmıştır kafa karışıklığından da muhtemelen uzaklaşmaya çalışmış, sessiz kalıp hiç bi şekilde iletişimde bulunmazsan ne olacağını daha net görebilirsin.Çok çok tsk ederimkizlar konuyu ozet geceyim cok yakin arkadasim yani herseyimi anlattigim diyebilirim. Bir kac kez gece aradi uzun uzun konustul birinde sorunlari vardi ama alkolluydude aramalarda daha farkliydi mesela iliski konusunda benimle ornek vermeye basladi veya birdefa farkliliklardan biz olmazmisiz gibi kelime dahi kullandi tip konusunda konu acildiginda mesela annene ceksem sarisin renkli gozlu olurmusum yakisikli dimi fln dedi dedim ben renkli goz sevmem o yuzden birsey diyemiycem o zaman iyi fln dedi. Tavirlar boyle hatta geceninkralicisinede soyledim gelip ayni masaya oturdugunda ilk anlarda yuzume bakamiyor kafasini ceviyordu fln inanin nefesim kokuyor sanip bir hafta herkese sordum bu gibi seyler. Bir ara ise gidemedigimde disarda gorusme muhabbeti oldu surekli bahane uydurdugumu soyleyip bir pazar icin goruselim dedigimde bakariz dedi tabiki sinirlendim bir oylesinbir boylesin dedim sonra hep bir sogukluk ne desem ters davranmaya laf sokmaya basladi msjimi gorup cevap vermemeye hikayelerimi surekli takip eden bakmamaya en son baklava getireyim mi dedim atacagima sanami getireyim dedi ve orda mevzu koptu sildim ama tavirlarini yakon arkadasim oldugu icin hic anlayamadim
Yabanci olunca insan farkedebiliyor ne oldugunu flnda yakin olunca anlam veremiyor zaten ben mesafemi koydum dengeli davrandiginda konusursa konusurum. Disardan fikir almam lazimdi ve ben birseyi uzatmayi sevmem sogukluk olmasin diye cabuk adim atarimAnladığım kadarıyla kafası karışmış arkadaşının, boşlukta olabilir o an sen yakın olduğun için sana karşı bişeyler hissettiğini sanmıştır kafa karışıklığından da muhtemelen uzaklaşmaya çalışmış, sessiz kalıp hiç bi şekilde iletişimde bulunmazsan ne olacağını daha net görebilirsin.
Venüs Ateş bana da tam vadesiyle çıkmıştı geçen seneÇıkan fal haberleri; venüs ateş,fulya nas,ersan sam
Ama esas favori çok spesifik bir detayı veren duygu auraVadesi tutmadı sadece,1 hafta gecikmeli
Bu arada hiç beğenmediğim iki isin gül demir ve leyla seçkin
fal sepetinde bakıyorvenüs ateş kim
Çıkan fal haberleri; venüs ateş,fulya nas,ersan sam
Ama esas favori çok spesifik bir detayı veren duygu auraVadesi tutmadı sadece,1 hafta gecikmeli
Bu arada hiç beğenmediğim iki isin gül demir ve leyla seçkin
Hemen deniyorum hazır onlineken aslında duygu auraya atacaktım ama offline ne yazık kiVenüs Ateş bana da tam vadesiyle çıkmıştı geçen sene
Ama artık sadece yazılı bakıyormuş, ben de hiç sevmiyorum yazılı fal. Ben Ağustosta baktırmıştım, ses kaydı göndermişti. Yazılı bana çok baştan savma geliyor.Hemen deniyorum hazır onlineken aslında duygu auraya atacaktım ama offline ne yazık ki