- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.781
Leyla seçkin yada gül demir’i deneyen varsa yorum yapabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen,cok üzücüYa kimlerden medet umuyoruz işte
Denis yorumcusunun arka fonundan da tv sesi yogun olarak gelmisti bana iki kez .Buna bile dikkat etmiyorlar nasil odaklanacak fala da ne söyleyecek.Kaldi ki ikisi de patlamisti ..cok pismanim baktirdigim tüm fallara ama gecmis olaAhsahah ya horlama sesi nedir
Olumsuz mu konuşmuştu?Alex patladı bende Genelde mantıklı yorumlar yapıyor ama hissiz biri
Bana olumlu konuşmuştu ama fena patladıOlumsuz mu konuşmuştu?
Konu neydi aşk mı? Yüzeysel bahsedebilir misin? O ne dedi ama sen ne yaşadın?Bana olumlu konuşmuştu ama fena patladı
Aşktı aranızdaki şey bir kıvılcıma bakar çok az kalmış dedi ama aylardır başkasıyla sevgili ben de istemiyorum artık zatenKonu neydi aşk mı? Yüzeysel bahsedebilir misin? O ne dedi ama sen ne yaşadın?
Şöyle işle ilgili olumlu konuştu patladıOlumsuz mu konuşmuştu?
AaaaAlex patladı bende Genelde mantıklı yorumlar yapıyor ama hissiz biri
Bana olumlu kesin olucak dediği şey patladı. Eskiden bir çocuklada konuşurken siz evlenirsiniz demişti Ben şuan baskasıyla evlyimAaaa
Burda çok beğenildiğini gördüm ondan attım bende
Benimde olumsuz falı ya zaten durum olumsuzdu ama bilmiyorum gönül çıkmasın istiyor tabi
Aaaa tam patlamış deseneBana olumlu kesin olucak dediği şey patladı. Eskiden bir çocuklada konuşurken siz evlenirsiniz demişti Ben şuan baskasıyla evlyim
hahaa evetAaaa tam patlamış desene
Kimse bilmiyor işte geleceğihahaa evet
valla bende baktırıp baktırıp en sonunda bu noktaya erişiyorumKimse bilmiyor işte geleceği
Hersey kader kısmet işte
Allah’ın dediği olur
Allah büyük inşş herkesin hayatında güzel şeyler olurvalla bende baktırıp baktırıp en sonunda bu noktaya erişiyorum
harcadığımız paralara yazık.
Bu gizem dediginiz bayan karsidaki kisinin duşuncelerini biliyormu yada yada karakteri glnBen sadece tellwe ve falsepetinde baktırıyordum. Onun harici falalem gizem hatun'u çok beğenirim ve yıllardan beri baktırırım ama malesef anı çok iyi bilse de gelecek konusunda çıktığı olmadı hiç.
En son yaşananları bilen tek kişi yeşilçingene olmuştu. Konuştuğum kişiyle olmayacağını hayatıma başka birinin gireceğini söyledi. Evet konuştuğum kişiyle olmadı ama bahsettiği gibi biri de girmedi hayatıma. O yüzden tam olarak kimseyi öneremiyorum malesef.
Boşu boşuna beklentiye sokuyor bu fal işi bence. Baktırmaktan vazgeçtim ben de. Yıllardır fal baktırıyorum çıkan fal sayısı bir elin parmağını geçmedi. Parama yazık düşününce.