Fal Sepeti Deneyimleri

Dennis’e attığınız eski fallara baksanız ? Nas iyi derken söyledikleri çıktı mı ? Benim için eski fallarına bakıp değerlendirme yaparsanız çok mutlu olurum
dennis'e çok önceden attığımda barış olacak eylül-ekim gibi demişti, haziranda barışıp ekimde ayrıldık. 2. atışımda haziranda barış demişti, olmadı. vadelerde başarısız ama olumlu-olumsuz her şeyi söyleyen bir falcı diye biliyorum.
nas'a daha yeni atmıştım o yüzden çıktı-çıkmadı diyemem ama bildiği şeyler olmuştu baya. tekrar baktırabilirim ilerde.

Dennis’in söylediği tarihten 3 ay önce barıştınız yani ? Başka söylediği konular nasıldı ? Nas şu anı mı bildi geçmişi mi ?

Dennis’in söylediği tarihten 3 ay önce barıştınız yani ? Başka söylediği konular nasıldı ? Nas şu anı mı bildi geçmişi mi ?
evett. diğer konuları hatırlamıyorum, kayıtlar yok zaten bende. ex için baktırmıştım ve olmuştu o aklımda kalmış sadece. nas'a ben sadece ne görüp hissettiğini sormuştum promosyon fal olduğu için. spesifik bir şey sormadığım için geçmiş ve anda nasıldı bilmiyorum. gelecek odaklı bakmıştı. vadesi dolunca yazarım.

Tamamdır, teşekkür ederim Ben de fal sonuçları gelsin yazacağım

Dennis: %50 kupon indirimiyle bakılmış bir faldı fakat 5 dakika sürmesi beni üzdü ve sorularımın hepsine cevap vermedi. Eskiden ilişki yaşadığın kişi seni unutmuş, sen de onu unut dedi. Başka birisini sorduğumda bu kişinin hayatında kendisinin de söylediği gibi sorunları, kafasında toparlayamadıkları ve yakınlarının sağlık sorunları var yani bu çocuk doğru söylüyor dedi. Seninle görüşmek istiyor, seninle ciddiyet istiyor ama şimdi değil dedi. Seninle alakalı çok güzel şeyler düşünüyor hatta Eylül ya da Ekim aylarının sonunda ilişkiniz başlayacak dedi. Mükemmel ilişkiniz olacak, sabretmelisin dedi. İşin de olacak ama iş için de sabretmen gerekir dedi. Bekleyip göreceğiz.

hmmm sence doğru mu anlık söyledikleri?

dennis'in exin hakkında olumsuz konuşması şaşırttı beni. bana da pembeci gelmişti.. senin adına üzüldüm ama sevindim kendi adıma sorry

Haber gelecek, senin hakkında güzel şeyler düşünüyor dediği kişi benim istediğim ama hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…