- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Bir an önce geçsin şu aylarbana da temmuzda iletişim agustosta ilişki dedi hepsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir an önce geçsin şu aylarbana da temmuzda iletişim agustosta ilişki dedi hepsi
bakarsın ikimize de tutar ya. umudumuzu kaybetmeyelimbana da temmuzda iletişim agustosta ilişki dedi hepsi
Ne zaman çevrimiçi oluyor Talia ?talia'nın ilk falı bana birebir çıktığı için geçen attığımdan da umutluyum ya
akşam 7 ve sonrasında giriyor genelde. sabah hiç online olduğunu görmedim.Ne zaman çevrimiçi oluyor Talia ?
ay bi bilsem sabahtan beri bekliyorum son falım olacak :sNe zaman çevrimiçi oluyor Talia ?
Hngi sayfadan bahsediypruz arkadaşlarbence son baktır sonra kendini dizginle bak cok beter ediyor insanı cidden enerjini alıyor,ben bıraktım suan dua okuyorum şu sıra düşün bana onlar esmaül hüsna oku dedi ya :))yani öyle paracı değiller bende tesadüf gördüm o sayfayı ya oraya baktır evrene anıla yada bildigin birine baktır ama biraz dur sen de,rahatsız ediyor çünkü cok baktırmak içsel manevi olarak.bende varya şu 1 ayda ne para harcadım fala,kafayı yedim ama işte
ne falı atmıştın bu arada? hangisi tutmuştutalia'nın ilk falı bana birebir çıktığı için geçen attığımdan da umutluyum ya
katinaydı ikisi de. zaten bildiğim kadarıyla aşk konularında baya iyi. tek önerim, soru sorarken detay vermeden direkt soru sorman :)ne falı atmıştın bu arada? hangisi tutmuştu
İnstada izmirtarot diye bi sayfa var orda evren anıl melek cemile var,ama evrenin dedikleri yakın zamanda cıktı bende bi tane konum var dedi ama bakalım zaman verdi tarih aralıgı verdi ona hisleri baya kuvvetli adamın,ilk baktırdım ya bana erkek arkadsm için dediki ilişkide o kız sen erkek gibi görünğyosn ciddende öyleydi ben alttan alan hep o kız gibi trip atan suanda ayrıldık,hatta sözlencektik bunu suya bakıp dedi ,dediki havada kalmıs yüzükler var sen sözlü yada nişanlımıydn dedi şok oldumHngi sayfadan bahsediypruz arkadaşlar
mesela x benimle ilgili ne düşünüyor gibi? sesli mi yazılı mı sizce?katinaydı ikisi de. zaten bildiğim kadarıyla aşk konularında baya iyi. tek önerim, soru sorarken detay vermeden direkt soru sorman :)
Ben yeni biri dşye en son ona atıp kapatıcamİnstada izmirtarot diye bi sayfa var orda evren anıl melek cemile var,ama evrenin dedikleri yakın zamanda cıktı bende bi tane konum var dedi ama bakalım zaman verdi tarih aralıgı verdi ona hisleri baya kuvvetli adamın,ilk baktırdım ya bana erkek arkadsm için dediki ilişkide o kız sen erkek gibi görünğyosn ciddende öyleydi ben alttan alan hep o kız gibi trip atan suanda ayrıldık,hatta sözlencektik bunu suya bakıp dedi ,dediki havada kalmıs yüzükler var sen sözlü yada nişanlımıydn dedi şok oldum
Nasıl anlamadımBen yeni biri dşye en son ona atıp kapatıcam
ben sesli aldım iki yorumu da. aynen öyle. iletişim olacak mı, ne hissediyor, diye sormuşum ben.mesela x benimle ilgili ne düşünüyor gibi? sesli mi yazılı mı sizce?
Ben baktırmak istedim anıl bey dedi olmaz yeni baktık beklicezİnstada izmirtarot diye bi sayfa var orda evren anıl melek cemile var,ama evrenin dedikleri yakın zamanda cıktı bende bi tane konum var dedi ama bakalım zaman verdi tarih aralıgı verdi ona hisleri baya kuvvetli adamın,ilk baktırdım ya bana erkek arkadsm için dediki ilişkide o kız sen erkek gibi görünğyosn ciddende öyleydi ben alttan alan hep o kız gibi trip atan suanda ayrıldık,hatta sözlencektik bunu suya bakıp dedi ,dediki havada kalmıs yüzükler var sen sözlü yada nişanlımıydn dedi şok oldum
Yaaa bişey dicem falsepeti uygulamasına üye oldum ama giremiyorm yaben sesli aldım iki yorumu da. aynen öyle. iletişim olacak mı, ne hissediyor, diye sormuşum ben.
önceden olsa paragraflarca anlatırdım da şimdi deneyimliyim artık
Bide ödemeyi orda secenek cıkcak dimi ona göre seccemYaaa bişey dicem falsepeti uygulamasına üye oldum ama giremiyorm ya
Bişey dicem falsepetine üye oldum ama girmiyorm yaben sesli aldım iki yorumu da. aynen öyle. iletişim olacak mı, ne hissediyor, diye sormuşum ben.
önceden olsa paragraflarca anlatırdım da şimdi deneyimliyim artık
mailinden aktive ettin miBişey dicem falsepetine üye oldum ama girmiyorm ya
Ettim sonra girmeyi denedim diyodki parola yada kullanıcı adı yanlıs mail giriyorum kullanıcı adı kısmına ama yanlıs diyprmailinden aktive ettin mi