Fal Sepeti Deneyimleri

bence son baktır sonra kendini dizginle bak cok beter ediyor insanı cidden enerjini alıyor,ben bıraktım suan dua okuyorum şu sıra düşün bana onlar esmaül hüsna oku dedi ya :))yani öyle paracı değiller bende tesadüf gördüm o sayfayı ya oraya baktır evrene anıla yada bildigin birine baktır ama biraz dur sen de,rahatsız ediyor çünkü cok baktırmak içsel manevi olarak.bende varya şu 1 ayda ne para harcadım fala,kafayı yedim ama işte
Hngi sayfadan bahsediypruz arkadaşlar

Hngi sayfadan bahsediypruz arkadaşlar
İnstada izmirtarot diye bi sayfa var orda evren anıl melek cemile var,ama evrenin dedikleri yakın zamanda cıktı bende bi tane konum var dedi ama bakalım zaman verdi tarih aralıgı verdi ona hisleri baya kuvvetli adamın,ilk baktırdım ya bana erkek arkadsm için dediki ilişkide o kız sen erkek gibi görünğyosn ciddende öyleydi ben alttan alan hep o kız gibi trip atan suanda ayrıldık,hatta sözlencektik bunu suya bakıp dedi ,dediki havada kalmıs yüzükler var sen sözlü yada nişanlımıydn dedi şok oldum

İnstada izmirtarot diye bi sayfa var orda evren anıl melek cemile var,ama evrenin dedikleri yakın zamanda cıktı bende bi tane konum var dedi ama bakalım zaman verdi tarih aralıgı verdi ona hisleri baya kuvvetli adamın,ilk baktırdım ya bana erkek arkadsm için dediki ilişkide o kız sen erkek gibi görünğyosn ciddende öyleydi ben alttan alan hep o kız gibi trip atan suanda ayrıldık,hatta sözlencektik bunu suya bakıp dedi ,dediki havada kalmıs yüzükler var sen sözlü yada nişanlımıydn dedi şok oldum
Ben yeni biri dşye en son ona atıp kapatıcam

Ben baktırmak istedim anıl bey dedi olmaz yeni baktık beklicez😂

X